Racusori, la apel! (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Buna,fetelor!
Merci mult,Cristina,esti o draguta!Nu m-am recasatorit inca,sunt in divort.Mire stie,pentru ca desi aici n-am mai scris de luni de zile,cu ea am pastrat mereu legatura.:) Pup,Mire,Cristina,pe toate fetele,de altfel.O seara frumoasa!

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

'Neata! De aseara si pana azi tot eu:))) Vad ca s-au schimbat multe-n astea cateva luni; pe vremuri ne beam cafeluta impreuna...am crezut c-ati pastrat traditia.O zi frumoasa va doresc,pupici tuturor! Paaaa.Aveti un ness cu laptic de la mine,ca-l vreti sau nu...aia e!:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hello,

Oooooo Ramona, bine ai revenit. S-au schimbat vremurile ...criza . glumesc

Mire, esti la munca? miss u sper sa ai o zi buna. abia astept detalii
Vicky, cum se simte dani? mare sa-i treaca tot
Amalia, cum te simti? multa sanatate

Criss, acum e targul fashion M-as duce si eu, dar a zis Uwe ( sotul) ca trebuie sa ma gandesc la criza ha ha ha. traiasca shoppingul online . ce face Mihaitza?

Poate reusesc sa intru in We mai mult. Vreau Co....

Va pup pe toate.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. M-am trezit de dimineata, am fost prin piata, am gatit pt. Dani cate ceva, am si, am lucrat putin, si am zis ca e momentul sa iau o pauza. Am detronat copilul de la calculator si m-am asezat eu.
Miki, Dani se simte bine acum. Multumim.
Mire, azi a fost ziua cea mare? Cum a fost?
Dispar iar, abia m-am asezat mai bine si copilul si-a adus aminte ca-i este foame.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am avut o zi buna. amanunte va dau in cateva saptamani.. sa ma prind si eu daca multumirea asta a mea e doar de inceput.. sau poate fi un bine permanent...
miki, miss u 2.
viki, o fi bine sa stai acasa? te plictisesti? hai pe la mine k am un cos de rufe de calcat
ramona, ai revenit printre noi? ma bucur. pupici la cosminul tau.
sa aveti o seara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Fetele buna dimineata.
Astazi va dau eu o cu mult lapte,croasante cu cioco si pentru pranz un sendvis cald.
Sunt cam pe graba, pt. ca am ceva treaba azi,dar sper sa-mi fac timp si sa mai scriu cate ceva.

Fetele va dulce pe toate.

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Canne, multumim de tratatie.
Mire, e bine acasa, tare bine, pacat insa ca sunt doar 3 zile, mi-ar fi placut mai mult. Nu cred ca ajung la tine sa calc (am si eu, ca doar am spalat ieri), pt. ca azi merg la patinaj cu Dani, in Mall. Daca mai sunt intreaga la intoarcere, poate ma mai gandesc.
Ma bucur ca e ok si te simti bine acolo!
fetele! Sa aveti o zi buna.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

'Mna searaaa! Da,Mire,am revenit.Nu promit sa scriu zilnic da' o sa va citesc mereu si printre picaturi oa sa si activez p-aci:) Miki msi:*
Azi am avut examen ptr ca-s in sesiune si l-am luat,mai am destule...pana la jumatatea lui martie sa tot fie.Mire,Cosminu' e la tac-su,la Bucuresti,msi}{
Pupici,fetelor,la toate,si aveti grija de voi in primul rand si de familiile voastre.
O seara si mai ales o noapte :D frumoasa!Paaaa

Mergi la inceput

Si Mire,iubita,plizzzz scoate de langa mine de pe prima pagina sotul fecioara k te bat:P Pup; duminik seara vin prin Bucuresti,daca am timp te sun sa ne vedem,ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara.
ramo, am scos fecioara de langa tine . cat despre intalnire.. de data asta ma vad nevoita sa te refuz. de luni pana miercuri o sa fiu in delegatie. vin miercuri seara.
viki, ai patinat? cum fu?
io-s cam obosita, cred ca o intind la somn..

Mergi la inceput