Racusori, la apel! (46)
Raspunsuri - Pagina 8
RamonaD spune:
Buna,fetelor!
Merci mult,Cristina,esti o draguta!Nu m-am recasatorit inca,sunt in divort.Mire stie,pentru ca desi aici n-am mai scris de luni de zile,cu ea am pastrat mereu legatura.:) Pup,Mire,Cristina,pe toate fetele,de altfel.O seara frumoasa!
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
RamonaD spune:
'Neata! De aseara si pana azi tot eu:))) Vad ca s-au schimbat multe-n astea cateva luni; pe vremuri ne beam cafeluta impreuna...am crezut c-ati pastrat traditia.O zi frumoasa va doresc,pupici tuturor! Paaaa.Aveti un ness cu laptic de la mine,ca-l vreti sau nu...aia e!:P
mikiriki spune:
Hello,
Oooooo
Ramona, bine ai revenit. S-au schimbat vremurile ...criza
. glumesc
Mire, esti la munca? miss u
sper sa ai o zi buna. abia astept detalii
Vicky, cum se simte dani?
mare sa-i treaca tot
Amalia, cum te simti? multa sanatate
Criss, acum e targul fashion
M-as duce si eu, dar a zis Uwe ( sotul) ca trebuie sa ma gandesc la criza ha ha ha. traiasca shoppingul online
. ce face Mihaitza?
Poate reusesc sa intru in We mai mult. Vreau Co....
Va pup pe toate.
Miki
preda_vicky spune:
. M-am trezit de dimineata, am fost prin piata, am gatit pt. Dani cate ceva, am
si
, am lucrat putin, si am zis ca e momentul sa iau o pauza
. Am detronat copilul de la calculator si m-am asezat eu
.
Miki, Dani se simte bine acum. Multumim.
Mire, azi a fost ziua cea mare? Cum a fost?
Dispar iar, abia m-am asezat mai bine si copilul si-a adus aminte ca-i este foame
.
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:

am avut o zi buna. amanunte va dau in cateva saptamani.. sa ma prind si eu daca multumirea asta a mea e doar de inceput.. sau poate fi un bine permanent...
miki, miss u 2.
viki, o fi bine sa stai acasa? te plictisesti? hai pe la mine k am un cos de rufe de calcat ![]()
ramona, ai revenit printre noi? ma bucur. pupici la cosminul tau.
sa aveti o seara minunata!
canne-marie spune:
Fetele buna dimineata.
Astazi va dau eu o
cu mult lapte,croasante cu cioco si pentru pranz un sendvis cald.
Sunt cam pe graba, pt. ca am ceva treaba azi,dar sper sa-mi fac timp si sa mai scriu cate ceva.
Fetele va 

dulce pe toate.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
preda_vicky spune:
Canne, multumim de tratatie
.
Mire, e bine acasa, tare bine, pacat insa ca sunt doar 3 zile, mi-ar fi placut mai mult
. Nu cred ca ajung la tine sa calc (am si eu, ca doar am spalat ieri), pt. ca azi merg la patinaj cu Dani, in Mall
. Daca mai sunt intreaga la intoarcere, poate ma mai gandesc
.
Ma bucur ca e ok si te simti bine acolo!
fetele! Sa aveti o zi buna.
http://community.webshots.com/user/viki39
RamonaD spune:
'Mna searaaa! Da,Mire,am revenit.Nu promit sa scriu zilnic da' o sa va citesc mereu si printre picaturi oa sa si activez p-aci:) Miki msi:*
Azi am avut examen ptr ca-s in sesiune si l-am luat,mai am destule...pana la jumatatea lui martie sa tot fie.Mire,Cosminu' e la tac-su,la Bucuresti,msi}{
Pupici,fetelor,la toate,si aveti grija de voi in primul rand si de familiile voastre.
O seara si mai ales o noapte :D frumoasa!Paaaa
RamonaD spune:
Si Mire,iubita,plizzzz scoate de langa mine de pe prima pagina sotul fecioara k te bat:P Pup; duminik seara vin prin Bucuresti,daca am timp te sun sa ne vedem,ok?
MirelaV spune:
buna seara.
ramo, am scos fecioara de langa tine
. cat despre intalnire.. de data asta ma vad nevoita sa te refuz. de luni pana miercuri o sa fiu in delegatie. vin miercuri seara.
viki, ai patinat? cum fu?
io-s cam obosita, cred ca o intind la somn..