Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Miere am citit postul tu ..teribil.PCR e o tehnica de analiza a ceva , nu stiu ce la ce au facut PCR ..nici nu mai are importanta.Dc el a avut 8 la 5 min e ceva important ca a crescut.Aciclovir nu e antibiotic e antiviral , bun ca lichidul e limpede ...sper sa nu exista nici o urma si dc va da drumu acasa e numai de bine.Oricum de kk tot ce ti s-a intamplat... cred ca f mult stres a suportat Aidan iar tu esti o mama eroina

bb mic

POZE
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

la mine a fost ca un mucus,la inceput avea culoarea maronie,asta cand a picat in wc si dupa aia ce a mai curs semana exact ca si o gelatina incolora,aceiasi consitenta.
sa intelegem ca...bravo!!!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mi-a curs ceva alb-galbui consistenta geltinaosa dar nu foarte mult..sincer as vrea sa mai dureze macar o saptamana..ca e micut acum..sa facem si noi 37 de saptamani si dupa aia sa vina bebe..
dar acum ce o vrea DD

36+ bebe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

kristinutz stai linistita,mie mi-a curs joia trecuta si ia...sunt tot 2 in 1.travaliul poate sa inceapa chiar si la 2 saptamani dupa ce ai pierdut dopul. hai fi optmista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna seara mamici de licurici.

Imi cer scuze ca dau buzna. Sunt si eu o mamica greu incercata de la odiseea de sept-oct 2008.
Am intrat doar sa le transmit lui pusychet si lui MVB multa putere si le rog din suflet sa nu se lase doborate. Sa isi planga copilasii, sa isi planga durerea atat cat vor simti nevoia (desi durerea nu va fi uitata toata viata) iar apoi sa o ia de la capat. Stiu cat este de greu dar vreau sa stie ca eu mi-am gasit aici pe DC toata intelegerea care este posibila pe lumea asta si am avut parte de niste prietene extraordinare care m-au ajutat extrem de mult sa "trec peste" (atat cat se poate) aceasta tragedie.

Daca imi permiteti sa va dau un sfat... mie colegele de odisee mi-au deschis un subiect la "Sufletul credintei" unde au postat toate mesajele lor de incurajare. Nu o cunosc pe pusichet si nici pe MVB dar vreau sa va spun ca mie acel subiect mi-a mers la suflet si m-a ajutat enorm de mult. Nu stiu, incercati, poate le ajuta si pe ele. Faptul ca am primit atatea incurajari si vorbe bune m-au ajutat enorm. (cred ca ma repet deja...)

BrendaNu stiu cand ii vor da ei drumul, si eu aveam patutul instalat, toate lucrusoarele la locul lor, tapet de copil pe perete... insa cat am stat eu in spital sotul si niste rude si prieteni au strans tot, inclusiv au schimbat tapetul de pe perete. Nu stiu daca m-a ajutat in vreun fel dar...
In plus, eu ce am avut la mine in bagaj pentru bebe, am dat de pomana la niste mamici amarate din spital... poate ajuta ... nu stiu, povestesc doar din experienta mea

In final vreau doar sa va doresc mult curaj si putere de a merge mai departe pentru ca daca Dumnezeu iti ia pe o parte iti da pe cealalta... iar eu am primit o minune in burtica... care intamplator are acelasi DPN cu ingerasul...

Va pup si va doresc nasteri usoare la toate

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ce ma bucur sa aud asta, cred ca si pe fete le-ar bucura. Sa va dea Doamne Doamne sanatate, poate mai intri din cand in cand sa ne spui cum evolueaza sarcina ta . Iti multumim pentru ca ai intrat si ne-ai scris, sa speram ca vor vedea si fetele.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sper din tot sufletul ca totul sa fie bine cu noua sarcina.bafta multa si sa mai intrii pe la noi. foarte mare coincidenta de DNP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Off nici nu stiu cu ce sa incep, sper sa fie ultima veste proasta.
Mvb imi pare sincer rau, va doresc multa putere sa depasiti momentul acesta.Chiar ne intrebam de ce nu ai mai intrat pe forum.Dupa ce am citit mesajul tau m-am dus si mi-am luat fetita in brate si am pupat-o si i-am multumit lui Dumnezeu ca o am si ca este sanatoasa.Nu-mi inchipui o durere mai mare decat sa-ti pierzi puiutul .Te pupam si asteptam sa te intorci pe forum cand vei fi tu pregatita.
IrinaC bine ai venit acasa, Andrei este un scump sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii .
Iry ma bucur pentru laptic, cam asa vine la inceput ca o zeama chioara si apoi vine laptele mai cremos si mai gras.
Bee sa-ti traiasca fetita, sa fie papacioasa si tu sa ai mult laptic. Refacere rapida .
Criss mersi pentru sfat, chiar ma duc azi sa-i cumpar o centura din aceea.O sa-i fie de folos si mai tarziu cred.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Irina bine ai venit acasa , este super Grumetel, imi place la nebunie poza aia in bodyul alb cu dungute maro cred, cu piciorusul in sus. Zici ca e fotbalist.

Eu propun un joc fain: Fiecare mamica pana la finalul odiseei sa propuna cea mai frumoasa poza cu ingerasul si facem Miss si Mister ce ziceti??????????Sunt cam nebuna???

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

eu propun ca toti copilashii sa fie Miss si Mister..

toti sunt superbi!

parerea mea e ca nu e drept sa-i punem la concurs... si apoi pt fiecare mamica puiul ei e cel mai cel

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Irina, ce faci? Ziceai ca ma anunti cand nasti
Vad ca bebe Andrei e bine, sa fiti sanatosi amandoi. Astept pozici
Sper ca te-am nimerit ca nu iti stiu exact id-ul de pe DC

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Monica ma bucur tare mult pentru noua sarcina, de data asta sigur va fi bine si in curand iti vei tine minunea in brate.Sunt convinsa ca ingerasul Andrei va fi mereu in sufletul tau, nimic nu il poate inlocui.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput