Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)
Raspunsuri - Pagina 6
anamariacs spune:
Carla, eu te inteleg perfect in ceea ce priveste locul de parcare! sufar enorm ca nu am unul propriu, dar ca sa fac?! poate ma invatati voi..am in bloc vecini care au si cite 4 locuri..si care fac gura ca sunt locurile lor..dar nu au nici o chitanta de adp pe resp locuri, doar gura mare si mina iute! locurile date de adp legal sunt de mult ocupate de "veteranii" blocului care deja le-au lasat "mostenire" copiilor! credeti-ma ca am ajuns sa chem politia pentru ca mi-am gasit masina flancata de alte 3 masini, stergatorele rupte, oglinzile date peste cap..si alte minuni din astea, in cond in care omul resp vinduse masina, locul(1 din 4) era gol de o sapt si cerusem ok ca sa parchez acolo pina isi ia alta masina..dc isi ia..credeti-ma ca politia mi-a dat dreptate, avind in vedere ca nu avea chitanta adp..si de atunci stiu chestia cu orele de parcare..de la politaii resp..si am ajuns la politie sa ii fac plingere penala pentru vandalism, jigniri, daune si stricaviuni aduse proprietatii personale..si uite asa!
E tare nasola situatia..si sunt de acord cu tine ca nu e placut deloc sa umblii nopatea cu copilul in brate, cu sacose si chestii dupa git..la mine mai sunt si vreo 20 ca ciini vagabonzi..chiar luni m-a atacat unul..las masina la mama dracului..asta e..
ana-maria 22 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
nemora spune:
Carla, nu ma supar deloc, si ma bucur ca ai nascut asa cum zici :)
eu cu dna dr pur si simplu am fost incompatibile la capitolul comunicare, m-a judecat si mie nu mi-a placut (i-am spus ca am citit pe net despre ea, la care mi-a zis "asta spune ceva despre dumneavoastra, dar eu nu vreau sa spun ce", i-am spus ca as da orice sa nasc fara epiziotomie si m-a intrebat de 10 ori cel putin "ce anume orice as da", m-a intrebat "dar dumneavoastra cine sunteti?" si de-astea, in final i-am spus ca in calitatea ei de ginecolog nu are dreptul sa se pronunte asupra mea ca persoana si sa se limiteze la atributiile ei de ginecolog, si s-a calmat; in final a zis ca ea nu-mi garanteaza ca voi naste in alta pozitie, si fara taietura, si ca totul va depide de cat timp va avea ea pe moment (?!?); am plecat cu capul explodand de la ea, nu zic nimic de profesionalism, o fi, dar ca om mie una nu mi-a placut. n-am fost compatibile, asta e tot. mi-a parut...sick.
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
CarlaV spune:
Eu stiu ca de la ADP se da cate un loc de parcare pentru fiecare apartament/garsoniera. Desigur ca sunt si "veteranii" din blocuri, cei care stau acolo de 50 ani si au masini puse pe cele mai bune locuri, masini pe jumatate dizolvate si din care curge rugina cum bate vantul.
Iti spun sigur, nu exista lege cu orele de parcare pentru parcarile de resedinta, inseamna ca politistii aceia erau bauti sau... politisti .
Nasol este ca nu poti face nimic daca gasesti pe unul pe locul tau, doar suni la 9543, vine Politia Comunitara, ii lasa un avertisment in geam, si daca peste 24 ore este tot acolo, ii suni iar si vin cu platforma. Intrebarea este eu unde-mi tin masina in timpul asta, ca nu prea incape in lift sa o iau sus.
Cu distrugerea masinii gasite pe locul in cauza nu sunt nici eu de acord, este caz penal, plus ca masina nu are nici o vina ca o conduce un x,y.
Locurile de parcare platite sunt toate intr-o baza de date a ADP care tine de primaria de sector, eu stiu doar in sect. 3 ca este pe Lucretiu Patrascanu. Se merge acolo, se face o cerere, se aduc documentele masinii, daca este in leasing si contractul si se gaseste ceva liber.
Fetele care se plang ca se fac cat China, care e problema?????? Este pentru o cauza nobila, nu vedeti destule femei care se fac asa doar din lene/ignoranta/indiferenta si nici macar nu fac copii?
Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Cata...ai mare dreptate,trebuie sa profit acum cat pot si sa lenevesc cat vreau!!
Philip..bine ai revenit!!Am vazut si pozele....superbe..iar pozele cu bebe sunt mult mai clare ca ale mele!!Felicitari pt baietel,sa creasca mare si voinic la mami in burtica!!
Tiana...m-am emotionat tare cand am citit ce ai povestit despre fetita ta!!Felicitari si fii mai optimista!!
Anamariacs...wow ce burtica frumoasa am vazut!!
la toate si o zi buna la toate!!
21+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemora Carla, nu ma supar deloc, si ma bucur ca ai nascut asa cum zici :) eu cu dna dr pur si simplu am fost incompatibile la capitolul comunicare, m-a judecat si mie nu mi-a placut (i-am spus ca am citit pe net despre ea, la care mi-a zis "asta spune ceva despre dumneavoastra, dar eu nu vreau sa spun ce", i-am spus ca as da orice sa nasc fara epiziotomie si m-a intrebat de 10 ori cel putin "ce anume orice as da", m-a intrebat "dar dumneavoastra cine sunteti?" si de-astea, in final i-am spus ca in calitatea ei de ginecolog nu are dreptul sa se pronunte asupra mea ca persoana si sa se limiteze la atributiile ei de ginecolog, si s-a calmat; in final a zis ca ea nu-mi garanteaza ca voi naste in alta pozitie, si fara taietura, si ca totul va depide de cat timp va avea ea pe moment (?!?); am plecat cu capul explodand de la ea, nu zic nimic de profesionalism, o fi, dar ca om mie una nu mi-a placut. n-am fost compatibile, asta e tot. mi-a parut...sick. Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) |
Deci pana la urma taietura depinde de timpul doctorului .
Am inteles ca nu ati fost compatibile, d-ei are si studii de psihologie si probabil ca "te-a citit" si si-a dat seama ca nu puteti colabora fructuos, de aceea nici nu-ti putea garanta lipsa epiziotomiei, asta tine mult de colaborarea pacient-doctor.
D-ei are un feeling la oameni, nu zic ca esti tu in neregula, doar ca nu va potriviti. Uite, s-a dus la ea o prietena care voia neaparat sa nasca natural, si dupa toata psihanaliza de rigoare i-a spus (pe la 20 sapt.) ca de regula cine tine neaparat sa nasca natural ajunge la cezariana, ceea ce s-a si intamplat, din motive medicale foarte serioase intervenite atunci, la 40 saptamani. De asta ziceam de feeling. Eu am probleme acum cu sarcina, probleme care pot duce la cezariana, dar eu tin neaparat sa nasc natural, si mie acum nu mi-a servit replica prietenei mele, deci are incredere ca vom reusi.
Numai eu stiu cat am cautat-o, credeam ca o sa nasc acasa cu sotul, am gasit-o abia la 7 luni de sarcina, tocmai pentru ca nu voiam sa fiu taiata.
Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Am scris o gramada si uitasem sa-mi schimb semnatura. Uraaa, avem 18 saptamani, am intrat in 19!
Gata, fug la treaba ca nu mai merge cu "ignore". Va pup si revin pe seara, daca e ceva urgent scrieti-mi PM ca mai dau refresh.
Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
nemora spune:
Carla, in primul rand, eu m-am dus la ea la ginecolog, nu la psihanaliza, iar ea si-a cam depasit atributiile; in fata unui medic poate sa se afle si o psihopata, el nu trebuie sa-si dea cu parerea si sa vina cu feeligurile legat de psihicul pacientei, ci sa se limiteze la specialitatea pe care o are. feelingul, un medic normal la cap, si-l tine acasa.
doi: psihanalizica stiu si eu ceva, si eu am avut feelingul ca dumneaei nu i-a placut ca avea in fatza o persoana care stia exact ce vrea, cum vrea, documentata si sigura de sine. cat despre dansa, mie mi s-a parut mai degraba pacienta de psiholog decat psiholog.\oricum n-are importanta. faptul ca ai nascut cu ea cu perineu intact e mare lucru, iar ca te intelegi cu ea, iar e mare lucru. io tot prefer barbatii, sunt mai calzi si-si tin filingu acasa.
LauraOana spune:
[quote]citat din mesajul lui CarlaV
Nu stiu despre ce strainatate vorbesti, dar in cea pe care o stiu eu epiziotomiile apar in doar 15% din nasterile naturale.
[quote]
..merci carla..chiar mi-ai citi gindurile si am vrut sa scriu si eu ca in austria ( din cite mi-au povestiti prietenele si familia mea care au nascut aici, si din cite am citit) te lasa sa te "rupi" decit sa te taie, pt ca tu te rupi exact cit ar fi nevoie..daca te taie, poate sa taie mult mai mult decit ar trebuii si nu ai rezolvat nimic prin asta, --> ai o rana mai mare decit ar fi fost nevoie...bineinteles daca ceva nu e in ordine taie ei..
in austria nasti cu moasa, dr este chemat doar daca sunt complicatii, si daca nimeresti o moasa buna, care stie sa te ghideze ( si tu o asculti) cum si cind sa impingi scapi fain frumos fara ruptura...si daca ai moasa privata (costa ca. 1000€ si ai o intilnire doua inainte ca sa va cunoasteti) sta incontinuuu linga tine, egal cite ore dureaza travaliu, si vine si de vreo 2-3 ori la tine acasa dupa ce ai nascut sa vada daca totul se vindeca cum trebuie, iti arata cum sa speli bebele, cum sa faci cu buricul, cum sa alaptezi etc...deci nu se vine la spital cu dr ci cu moasa in sac...:) eu una nu am moasa privata...pt ca si moasele de la spital sunt super dragute si competente (aici se pune mare pret pe respect reciproc)..singurul lucru ce poate sa fie mai nasol e daca pur si simplu cum a spus nemora "nu esti compatibil" cu moasa...
23+
bebicul nostru
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
nemora spune:
da, Carla, pentru ca la ruptura cosi 2 ore, ca tre sa stai sa te lamuresti ce-i acolo, sa indrepti marginile, ca sa poti coase, iar la taietura cosi 20 min; deci timpul e totul
America-4 femei (prietene de-a cumnatei+o mamica de pe alt forum); Israel - 1 (amica unei colege); Ungaria-2 (rude sotz); Germania - 2 (verisoare); toate cate le stiu sau de care am putut intreba in strainatate au fost taiate. Chiar m-a interesat subiectul.
laurraa spune:
Buna fetili!
Blue si philip bine ati revenit, philip felicitari pentru baietel sa cresteti mari si sanatosi.
Nu pot sa cred ca am reusit s afacem cunostinta!!!!!!! scumpa noastra prietena anamariacs a pus pozici in care are o burtica superba si e mumoasa foc
BebeBeca nu stiam ca la NEXT au pt gravidute.Pentru copii stiam, caci i-am mai luat finutei de acolo diverse chestii.
Tiana, eheeeee, si cat te inteleg.....Stii ca mie imi era tare frica de pragul 20-21 de saptamani si am trecut peste el si parca am acum din nou sperante vii; o sa vezi cand vei trece si tu de 24 de saptamani va fi un pic mai bine.Eu astazi merg la dr si sa dea Dzeu sa fie bine.
Stiti ce mi-a zis dr meu?: ca special pentru mine va face rost de un ecograf portabil sa-l iau acasa.
Apropo! Ianinte de a ramane insarcinata eram innebunita dupa cafea.Beiam si 3-4 pe zi.Cum am ramas insarcinata nu am mai baut caci nici macar nu suportam mirosul; beiam 3 in 1 ca am avut tensiunea mica rau.De vreo 2 zile nu va zic ca mi-a revenit pofta de cafea si mi-am facut una dulce cu laptic, doamne da buna e
cata14, ce n-as da sa pot merge la plaja.Sunt innebunita dupa soare; de la 2 anisori am mers in fiecare vara la mare si cateodata de 2 ori pe vara.Sunt innebunita dupa soare.Nebunul de sot a luat deja bilete in Turcia pt septembrie cica sa fie bebe mai mare, caci merge tot grupul nostru de nebuni si cum?!?!?! sa lipsim noi? Sa dea Dzeu sa fie bebe bine, caci el foarte normal:"il luam si pe el mami".Zuzu!
Doamne la 3 merg la doctor.Abia astept.Acasa ajung mai tarziu ca a venit o verisoara din Grecia care are si ea 19 saptamani si merg sa o vad si sa bem o cafea asa ca "intre gravidute"
clodyac, baby-first ce mai faceti? pupici
21 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza