Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)
Raspunsuri - Pagina 18
andreea1608 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramona.P [quote]citat din mesajul lui andreea1608 Mi-a facut si niste masuratori dar nu stiu ce reprezinta (BPD, DAP, DAT, LF SI TA ), voi stiti? Andreea eu am gasit pe net doar pt o parte din ele traducerile: -BPB - diametru biparietal -FL-lungimea femurului -DAP-diametru antero-posterior -CRL-lungimea bebeului -AC-circumferinta abdominala -HC-circumferinta craniului -EFW-estimarea greutatii fatului -OFD-diametru occipito-frontal Sper sa iti foloseasca...daca am gresit cu ce am scris... astept ca ma corectati care mai stiti...poate Carla...ca am vazut- f ine documentata. Va ![]() Ramona 19+ http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png |
Ramona, iti multumesc pentru raspuns.
Mai sunt cativa termeni pe care nu ii stiu si nici nu i-am gasit. Asta e. Oricum daca ceva nu era ok imi spunea doctora.Apropo de tot felul de stari, si eu raportez foiala de pe o parte pe cealalta toata noaptea, trezit pe la ora 2-3 noaptea si adormit la loc pe la 4-5, dureri la soldul drept. Daca acum patesc asa, mai incolo, cand nu o sa mai pot nici ridica cu usurinta din pat si nici nu ma voi mai putea intoarce de pe o parte pe alta, ce fac?
. Raspuns: o sa suport cu stoicism, numai cu gandul la momentul cand imi voi tine in brate bebitul meu iubit.
18+
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui AlexSiMatei Cred ca imi iau si eu o pernuta din asta, vad ca aici e foarte po****ra DreamGenii (www.amazon.co.uk/DreamGenii-Maternity-Support-Pillow/dp/B000UTPIW6" target="_blank">http://www.amazon.co.uk/DreamGenii-Maternity-Support-Pillow/dp/B000UTPIW6), care tot asa poate fi folosita si ca suport pentru alaptat dupa aceea. |
mi se pare foarte interesanta perina pe care ai ales-o ... in stilul acesta la noi nu am mai vazut...
23+bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
mh spune:
Bec in biznis ![]()
Philip
esti o comoara.
Baby first, ehehe te-ai plimbat ceva!
Maria-bunica 
Madalinutza eu am incredere in ce mi-a zis Dr Niculescu, mai ales din experienta pe care o are, in alta ordine de idei ceea ce am zis e f corect val proteinei C si S si ale protrombinei se modifica in sarcina, e greu de interpretat alta poveste era daca faceam analizele inainte de sarcina. Si eu am avut in sarcina trecuta aceleasi probleme cu IR chiar mai mari decat acum, placenta mai groasa si acelasi grad de maturitate, urmarea e ca am o fetita nascuta la termen si sanatoasa tun. Fiecare e libera sa faca cum crede ca e mai bine pentru ea si bb, eu una nu as face 100 si ceva de injectii cu clexane zilnic doar in ideea ca as avea trombofilie, ptr ca acum nu se poate confirma 100%; mai ales ca si clexanul are efectele lui adverse.
POate avea sens sa banuiesc asta daca aveam sarcini pierdute la activ sau alte lucruri mai grave, simpla placenta imbatrantita nu e o indicatie de trombofilie mai ales cand nu exita retard de crestere semnificativ. Dupa cum imi spunea Dr Niculescu asta sunt stressuri inutile ptr gravide daca eco il gaseste pe bb bine crescut, la fel si cu dublu sau triplu test inutil facut inainte de 35 de ani.
Asta imi aminteste de discutiile de la inceput cand vb cu fetele si intrebam daca dupa un TT prost ar face amniocenteza stiind ca exista un risc de avort, e cam aceeasi situatie.
Carla intr-adevar e o optiune f buna dar cam expensive de acord. Mai e varianta cu Dr Baiulescu in Brasov, acolo e cam 20 de mil.
Aia cu crowning e f adevarata am fazut si eu filmulete pe net, acum te intreb si eu ce fel de ulei si de unde ??
Cata sanatate la pitic! By the way ce specializare ai? Eu is aeronavista.
Ciorba de fasole vreau si eu!!!! Ma gandesc oare cum e macarea de oposum...
Distractie placuta la ocean, sa faci poze!
Ioana ai facut programare la clinica?
Nemo chiar ca-i fain. Chiar vroiam sa te intreb daca ai luat un model de contract, acolo zice ca nu te primesc sa nasti daca ai sub 37 de sapt. Ma gandeam ca poate ti-a zis Niculescu ceva de asta.
Vad ca avem DPN-uri apropiate ![]()
Anamariacris
esti o scumpa si frumusica foc pe deasupra.
AM si eu perna de aceea de alaptat f utila acum noaptea.
Fetelor la mine in turbinca e agitatie mare, cateaodata am impreasia ca sare coarda si cateaodata ma pocneste fix in tunelul cu luminta de la capat, parca ar stii ca pe acolo e traseul...mi-e frica sa nu fie prea curioasa si sa o ia pe tunel in jos![]()
Mihaela 23+
& Irina ( nov 2005)
nemora spune:
Mh, poate om fi vecine de baltoaca
destept Niculescu din ce-mi zici; model nu mi-a dat, mi-a zis doar ca ma asteapta, poate nu avea modelul cand am fost eu
cu suturile in poarta stai calma, te loveste fix pe col si de-aia simti, m-am dus si eu panicata la dr.pe tema asta; placenta batrana am avut si eu, dar puradeaua era mereu mai mare decat varsta gestationala asa ca nimeni nu s-o ingrijorat
perna de alaptat mie personal mi-a salvat spatele de la pieire. inca dorm cu ea. o recomand cu mare caldura
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
nicuratze spune:
Buna tuturor!
Mihaela,felicitari,ma bucur foarte mult pentru tine ( si cu informatiile Carlei despre evitarea rupturii perineului,poate o sa iasa chiar perfect).Multa bafta ( eu zic pas,ca nu ma lasa buzunarul).
Anda-magda,ce poze superbe ai cu bebe...sunt invidioasa!
Ankkaa,felicitari,cred ca esti singura dintre noi care ai doar 2 kg in plus.
Picky-toto,te inteleg cu pozele indecente,necazul e ca nu putem face singure pozele.
Dicirstea,am vazut in poze ca va plimbati in oraselul copiilor,poate ne vedem la vara![]()
Cristina,ce poze frumoase.. ( sunt "belea" cele de la nunta )
Va pup, ca am de munca si dupa ora 14 ma ia si somnul ( desigur,si eu dorm la fel de "bine" ca si voi noaptea
)
elena,
18 cu
+Radu (21.10.2005)
mh spune:
Nemo 

esti mortala cu baltoaca si puradeaua.
Eu o astept si pe Ioana sa se hotarasca.
Modelul eu l-am luat din maternitate de la receptie, nu il are Niculescu, de asta se ocupa o tipa Corina si mainustiucum, ea e cu logistica, ea trebuie sunata in mom declansarii travaliului si ea il organizeaza pe toti. Ea e creierul operatiunii.
Programare mai am pe 19 feb. Totusi mi-e frica sa renunt la medicul de pana acum in ideea ca ei nu primesc permaturi..nu stiu ce sa fac..e greu sa mergi pe 2 linii diferite.
Mihaela 23+
& Irina ( nov 2005)
annkkaa spune:
pupici la burtici 
nicuratze, mercic
, ... cele "doar 2 kg" sunt rezultatul a 2 luni si ceva in care am putut manca doar varza murata si din pacate a 2 situatii de risc ridicat de avort... Nu am fost niciodata nici prea mancacioasa si nici pofticiasa si nu suntem nici acum( desi mi-ar fi placut sa-l pun pe tati un pic pe drumuri pe la miez de noapte
).
Rapotam si noi somn agitat noaptea cu treziri dese si plimbari catre baitza... si e tare greu de adormit la loc. iar ziua nu putem dormi...
21+
Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa
nemora spune:
pai mh, ti-am zis ca mie niculescu mi-a zis ca ma preia in orice stadiu (cu ceva conditii-am scris)
asa ca continui cu doctorul meu, si candva, m-oi duce si la niculescu
mai vad ca mai sunt mamici care au si unul acasa si unul in burtica, cum va descurcati ca io, cand ajung acasa, mai degraba m-as culca, dar ma ia prunca de prospatura?
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
anamariacs spune:
2 in 1..m-a luat un somnnnn..de zile mari..si ..tare ciudat..bursucelul cred ca e la ora de gimnastica..il simt cum face tumbe..ceva..senzatia..asta e..de tumba!inca ceva..mi-e foame!! ceva neobisnuit pentru noi! cred ca nu am mai simtit foame de ani de zile..pina de curind nici cind ma asezam la masa nu "venea" foamea la mine, iar acum...abia astept sa ajung acasa sa pun supica la incalzit si la felul 2 sa papam mazare cu pui...mmm..ce bunn

ana-maria
22 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui nicuratze Buna tuturor! Mihaela,felicitari,ma bucur foarte mult pentru tine ( si cu informatiile Carlei despre evitarea rupturii perineului,poate o sa iasa chiar perfect).Multa bafta ( eu zic pas,ca nu ma lasa buzunarul). Anda-magda,ce poze superbe ai cu bebe...sunt invidioasa! Ankkaa,felicitari,cred ca esti singura dintre noi care ai doar 2 kg in plus. Picky-toto,te inteleg cu pozele indecente,necazul e ca nu putem face singure pozele. Dicirstea,am vazut in poze ca va plimbati in oraselul copiilor,poate ne vedem la vara Cristina,ce poze frumoase.. ( sunt "belea" cele de la nunta ) elena, 18 cu +Radu (21.10.2005) |
Pai putem sa ne vedem si acum
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a cui o mai vrea sa vina
18MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!