Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)
Raspunsuri - Pagina 10
alinutza23 spune:
Mihaela, felicitari pentru fetita!
19+
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
mh spune:
Da Ioana
se poate si m-am bucurat enorm si eu. 120 consultatia fara eco, eu facusem un eco sambata nu isi mai avea rostul. AM avut si toate analizele la mine si s-a uitat cu atentie pe ele.
eco e intre 3- 4 mil functie daca include si Doppler sau nu.
Mihaela 23+
& Irina (nov 2005)
alinutza23 spune:
anda_magda sunt taaare frumoase pozicile tale, sa stii ca nu mai pot de dragul lor!
Mai ales alea in care se vede fetisoara atat de clar! 4D-ul l-ai facut la Sanador in Bucuresti, parca? Pt. ca si eu tot la Sanador am programare luni. Ai cerut tu CD sau ti-au dat ei?
19+
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
mh spune:
Am uita sa raspund si la restul, m-a luat valul 
Asha, Ioana mie nu mi-a dat un tremen cand sa vin cu contractul semnat, mi-au dat un model sa il citesc si daca e ok sa vin cu el semnat peste 1 luna, da nu cred ca asta e tremenul final. Uite din pacate am lasat contractul cu nr de tel al tipei care organizeaza tot, iti dau maine tel PM si eu vroiam sa intreb daca platesc direct euro sau lei. Cu pretul la ceza da asha este dar mie mi-a trecut in contract 2200 aprox la ceza nu imi amintesc suma exact iti zic maine, Dr Niculescu e medic primar probabil de aici diferenta, in schimb e directorul spitalului. Banuiesc ca daca esti pacienta unui dr gen Prof Peltecu, sau Marinescu sau Vladareanu, ajunge la 3000E doar ca ei nu fac nastere in apa numai Niculescu.
Anda, multumesc si da e scump dar ce sa fac nu mai vreau ceza si vreau in apa neaparat.
Danie3la
,Alinutza23,
AlexsiMatei multumesc
Mihaela 23+
& Irina ( nov 2005)
anda_magda spune:
multumesc alinutza! Cd-ul l-am cerut eu si m-a costat 30 lei.
Vine bebica ....
+24
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicuratze Buna fetelor, Am intrat doar sa va salut. Si felicitari pentru sotii vostri ( eu m-am suparat pe al meu,ca nu e serios,si propune pentru fiica-sa numai nume gen Vasilica, Recipisa,Luiza care pune viza ). Mihaela, te urmaresc sa vad ce ai facut la dl.dr. Anamaria,superbe pozele de la nunta ( si voi,desigur ). Va pup ![]() elena, 18 cu +Radu (21.10.2005) |
Iar nu am avut rabdare sa citesc toate paginile....ca nu m-am putut abtine de ras.
Cred ca e frate cu sotul meu, care ii spunea lui Matei - pe vremea cand stiam ca e fata- ..Stralucirea! Dar imi place si Recipisa
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a cui o mai vrea sa vina
18MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Fetelor, voi la botez v-ati gandit? Noi am fost ieri la un restaurant, Jaristea, si nu este loc liber nici sambata, nici duminica, pana in toamna, incepand cu iulie... V-ati gandit cum o sa faceti botezul? Petrecere? Masa acasa? Masa la un restaurant cu cei apropiati? Ioana ![]() 24+ si Rebecahttp://community.webshots.com/user/bebeca2004 http://community.webshots.com/user/Berecutza http://community.webshots.com/user/bebebeca |
Fetele, cunosc eu vreo 3 restaurante (adica patroni si bucatari) pe care le pot recomanda. Puteti merge acolo la o cina de control, sa vedeti daca va place locatia si imi spuneti sa vorbesc de perioada. Ar fi asa:
1. St' George - cu specific unguresc, imi place mancarea rau de tot, e naspa ca nu prea ai locuri de poarcare, fiind in centrul istoric (strada Franceza). Are 2 saloane, unul de vreo 50 de locuri si unul mai mare, avantajul ar fi ca sunt multe biserici frumoase in zona.
2. Allegro - de vav de policlinica Titan, acum e in renovare, asta parca e mai mare, dar nu stiu sigur de cat.
3. Cascada - in Stefanesti, la padure.
si mai e unul, unde am facut eu botezul, la Mircea Macelaru', pe langa 1 Mai, nu are restaurant sa mananci seara, numai ptr mese festive, dar e super recunoscut ptr petrecerile pe care le organizeaza si ptr mici.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a cui o mai vrea sa vina
18MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alberta72 spune:
Buna seara/dimineata gravidute fericite.
Stiu ca n-am intrat de mult si imi fac mea culpa. Plus ca nu reusesc sa trec odata de cele zece mesaje si nu apar in timp real...si multe dintre voi nu apuca sa ma citeasca...Ma misc cam greu recunosc...
Am si eu o intrebare fiind plecata din Romania de 9 ani. Tot vorbiti de 4D si eu aici in Canada nu am auzit de asa ceva. 3D da, dar nu 4D. Care e a patra dimensiune?
Referitor la nume de baieti, e tare greu sa ajung la o intelegere cu taticu. Chiar am zis de ce nu putem sa-i spunem tot Andrei ca primului copil? ![]()
Acum ii place tare mult Raphael mai ales ca inseamna "healing god". Si mie imi place dar cineva mi-a zis ca e cam "gay" iar prietenele mele canadiene au inceput sa fac misto de mine cantand refrenul de la testoasele ninja. Astia aici habar n-au de cultura, pictura...dar stiu bine talk show-uri si Fear factor, Survivor, etc..
Vlad e frumos dar ...duce la Vlad the impaler...dracula..
Voi ce parere aveti?
dicirstea spune:
si acum cand am terminat de citi nu mai pot raspunde, ca m-am procopsit cu un al treilea copil: Soacra.
Tre sa fug.
ceau
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
18
MINUNEA MEA
Picky_toto spune:
Buna fetele, hai ca imi mai fac si eu prezenta pe aici, chiar daca nu v-a fost dor de mine
....da' sa stiti ca v-am citit mai mereu si am vazut ca discutati de spitale...iar eu la asta nu ma bag ca nu sunt din Bucuresti si pe deasupra habar nu am de maternitatile din Ro...asa ca va citesc ...dar nu ma bag ..![]()
Am vazut ca avem si fete noi in odisee ...asa ca va urez bun venit, sarcina usoara si bebei sanatosi 
Mamicile care au aflat in sfarsit ce comoara se ascunde in burticile lor...felicitari din partea mea si sa va dea DD bebei sanatosi si frumosi 

.
Am vazut ca este egalitate intre baietei si fetite
...aaa...si de nume, frumoase nume ati ales ptr bebei vostri ... voi stiti mai bine daca se potrivesc sau nu, nu?
Am citit ca unele fete au inceput sa cumpere hainute ptr bebei, iar altele inca mai asteapta....eu deja am luat hainute, patut, comoda, mai trebuie sa iau cadita ptr baita, cantar(cu toate ca ne gandeam sa il inchiriem de la asigurarea de sanatate)si alte lucruri marunte ptr bebe...termometru, trusa de unghi, pampers, servetele umede etc...
Apropo de lista ptr nastere, am intrebat si eu pe unele fete de pe aici si am inteles ca nu imi trebuie mare lucru la spital..doar vreo 2 camasi de noapte, halat, papuci, chiloti, cosmetice si adsorbante(cu toate ca iti da de la spital absorbante speciale, habar nu am cum arata ) iar ptr bebe doar hainute ptr la plecare, ca restul iti da la spital.
In rest ce sa va mai spun ca bebelina nu e chiar asa activa....mai mult noaptea cand eu dorm at incepe sa ma "bombardeze"
si un pic ziua, dar in rest doarme mai tot timpul...si eu mai vb cu ea sa se trezeasca, sa ne jucam, da' tati zice sa o las in pace, sa doarma ca asa creste mare.
Apropo de vise, am citit ca unele fete l-au visat pe bebe....pot spune ca si eu am visat nasterea bebelinei mele de mai multe ori, iar ultima oara am visat ca am nascut o fetita micuta, cu niste manute mici si dragalase, cu parul negru si dormea asa linistita. Am vazut cum o cantareau asistentele(ca erau 2 in vis) si am aflat ca, cantarea numai 3000 g....deci era mica..dar mumoasa foc... Oare sa fie asa?! Voi stii doar la momentul potrivit.
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
24+ 

Rebeca