Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 24
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica iepurila, ca sa ai toata gama de raspunsuri, iti spun si eu (ma repet, de fapt, ca am mai zis de curind) ca eu nu mai sterilizez de cind a facut Ania o luna. Le spal cu detergent si le clatesc bine bine. Apa de formula n-am fiert-o niciodata, am folosit apa plata si doar am incalzit-o, apa de baie n-am fiert-o niciodata si nici uleiul de masline pt masaj. Hainutzele i le spal cu Persil Sensitive, repet ciclul de clatire si pun balsam de la Chicco (miroase tare frumos). Oarecum in contradictie cu cele enumerate mai sus, (si ca sa vedeti ca nu lenea e problema)ii calc toate hainutzele. Asa imi place mie. Baitza ii facem in fiecare seara, dar pe cap o spalam o data la 3 zile (una da, doua nu). Dar Ania e aproape cheala. Folosesc gel de dus/sampon Klorane. Dupa baie ii fac masaj cu lotiune Sanosan (pt ca am primit-o si m-am zgircit sa iau alta pina n-o termin pe asta). Dupa ce se termina, o sa-i cumpar lotiune de corp tot de la Klorane - am eu incredere in produsele Pierre Fabre, sint fan si Avene si Klorane. Imi place la nebunie uleiul de masline, dar trebuie sa recunosc ca nu-mi place ca ramine lipicioasa. Iar inainte de baie nu-mi place sa-i dau pt ca ne aluneca miinile pe ea, ca pe un guvid, si se si duce tot, asa ca nu-i mai inteleg rostul. La popou nu ii dau cu nimic, cind mi se pare mie ca e un pic rosu, ii mai dau cu Bepanthene. Nu s-a iritat niciodata la popou, nici in alte parti ale corpului, in afara de niste bubitze mici, in primele saptamini, care au fost ori de la caldura, ori de la laptele meu. Pe fata, cind i se usuca pielicica, ii mai dau cu crema de galbenele. Apropo de cosmetice: prima doctorita a Aniei (am schimbat-o intre timp ca nu mi-a placut in unele privinte) mi-a spus sa o iau pe incercate. Poate sa-i priasca doar Avene sau Mustela, dar la fel de bine poate sa se inteleaga bine cu Nivea sau Johnson. Ania e sanatoasa tun. Incepusem sa-i raspuns lui Iepurila si uite ca mi-a iesit poliloghia de mai sus. Imi propusesem sa nu scriu ce si cum fac eu cu Ania, mai ales pentru ca nu fac la sfatul cuiva si cu cine stie ce argumente, ci am facut cum m-a taiat pe mine capul. Sau "cum mi-a dictat mie instinctul", ca sa fiu mai eleganta. Dar am scris, pina la urma, pt ca mi se pare ca am simplificat unele lucruri si uite, copilul e super ok. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
dulce fetili
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
mambishp spune:
[quote]citat din mesajul lui babytza
Cu intarziere pentru ieri
Izabela de Mamistefan
Sergiu de Lucutta
Si pentru azi
Vladut de Ankussa
Daria e Lenyi
Erik de Mambship
Elena de Iepurila
Multumim cu intarziere