Copilarosii martie-aprilie 2004 - 2 -
Raspunsuri - Pagina 2
LauraFlo spune:
Cat pe ca sa trecem pe pagina a doua, asa ca m-am grabit si am incarcat si eu niste poze sa ne vedeti ce mari suntem.
bibuga spune:
multumim pt poze lauraflo-sint tare draguti copii tai!sa va creasca sanatosi sa va bucure zi de zi!daria pare sa fie tare poznasa,nici ochii nu-i stau bine!am sa pun si eu niste poze in curind...
claudelu-ce mai faci?asteptam vesti de la tine...
mamicutele
bibuga17+ mama lui luca-thomas 6.03.2004
LauraFlo spune:
Multumesc, Bibuga. Astept pozele.
Luminita a nascut ! Felicitari iubita ! Sa aiba noroc bebelusul tau ! Sa fie mancacios si papacios !
Clau, ce faci ? Ela, ce fac copilasii tai ? Lavi, ai promis poze !
Ela76 spune:
Salutare, va salut din fuga, ca-s intr-o continua agitatie. E si sotul plecat saptamana asta, am de rezolvat destule obligatii, serviciu, gradinita, acasa, mancare, joaca, spalat, culcat...
Si la mine la munca e o atmosfera de toata jena, o tensiune continua. Asta e, din pacate multi incompetenti incearca sa conduca tara asta, parca a tunat si i-a adunat.
Laura - am vazut pozele, cat e de scump bebelinul! Cum te descurci cu ei, cum reactioneaza Daria?
Bibuga - ce face burtica ta? ma uit ce repede mai trec saptamanile! ai programat vreo eco morfologica in perioada asta?
Clau - ce mai faci?
Pupici, fug sa o culc si pe Cristina, ca e tarziu!
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
georgescu oana spune:
Buna fetelor
Daca tot ati facut apel la chiulangioace m-am simtit si eu .
Alexandra e o scumpa , am mutat-o la o gradinita particulara la cea de stat nu mai erau conditii normale , intr-o grupa erau 36 de copii , intr-o singura sala in care se jucau , dormeau , mancau , in schimb acum parca am alt copl , spune poezii este vesela .Eu sunt bine , munca multa, timp putin .
Clau imi pare rau de cele auzite , stiu cat de activa esti si tocmai de asta o reusesti sa faci ceva si mai bun pentru tine
Va salut pe toate si mi-e dor de discutiile noastre
Va pup promit sa revin
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Ela76 spune:
Un martisor de la noi, insotit de ganduri bune!
Sper sa va placa!
Albumele noastre
Ela76 spune:
Bibuga - LA MULTI ANI flacaului, sa fie sanatos si voios toata viata lui!
Ce-mi place, au inceput petrecerile! Ce cadouri planuiti la 5 ani? Ca mie imi vin idei nenumarate in timpul anului, dar in preajma zilei de nastere parca mi se sterg cu buretele
Albumele noastre
bibuga spune:
va multumesc pt urari!!!!!!!!!!! all of U
da,sapt.trec repede,am fost la eco de 20 sapt,deci luni si am aflat
insfarsit cauza starilor mele de bine.am o putulica mica in burta,nu degeaba se zice ca femeile se simt bine cind poarta baietei si ar fi si mai bine daca n-as fi racita,am facut o trahetita de toata minunea ...dar e mai bine azi.bb se misca,il simt extrem de bine,dar e mai linistit decit fratele lui .
am si petrecut sapt trecuta din plin,zilele de nastere ale prietenilor ,ziua lui tomi,1 martie,8 martie,onomastica si totul s-a incheiat cu
vizita soacrei.am fost epuizata,am facut singura cu sotul totul.
tomi si-a ales o enciclopedie din selgros, cadoul a fost dinainte stabilit de el.oricum datorita salii in care am organizat petrecerea ,au putut veni multi copii si a avut cadouri din belsug.a fost o reusita,n-am lucrat degeaba.
scuze pt missing pictures,dar in curind,acum ma hasaie sotul de la computer.
un we placut!
bibuga +21 si tomi 5 ani
bibuga spune:
o poza ,doua
http://thumb14.webshots.net/t/62/662/0/20/52/2845020520101488374kxkLqH_th.jpg
http://thumb14.webshots.net/t/66/766/2/74/94/2829274940101488374JnfsDY_th.jpg