EMIGRARE CANADA
buna tuturor!
sper sa nu fie o problema dar va scriu de pe contul unei prietene..
va rog sa ma ajutai cu o mica dilema.tocmai am primit mail de la un birou al ambasadei Canadei ca ma invita la interviu si nu stiu ce sa fac.eu am aplicat impreuna cu prietenul meu dar cererea lui a fost respinsa.oare pot sa mai aplic inca o data si sa aplicam ca si cuplu?daca sunteti dintre voi care ati trecut prin asta pleasee help me!
nu stiu ce sa fac?este greu sa o iei de la capat acolo?iti gasesti usor loc de munca?
va mulumesc anticipat
Raspunsuri
kariguld spune:
pai dute la interviu. ca daca pierzi programarea....
afli acolo toate amanuntele care te intereseaza. cazurile, sunt particulare, fiecare e diferit....asa ca ...nu stiu daca raspunsul pe care il doresti, il vei primi aici.
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
light spune:
Poti gasi mai multe informatii si sfaturi aici:http://www.emigrare.info/
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
Llaura spune:
Crisdima, cine ti-a trimis emailul acela? nu cred ca ambasada Canadei. Ambasada, o data ce te-a refuzat, nu te mai cheama la nici un interviu daca tu nu aplici din nou.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Crisdima, cine ti-a trimis emailul acela? nu cred ca ambasada Canadei. Ambasada, o data ce te-a refuzat, nu te mai cheama la nici un interviu daca tu nu aplici din nou. |
Cererea lui,a prietenului a fost respinsa!Ea -eu asa intzeleg cel putzin ,inca nu s-a prezentat la interviu!
Dana
Llaura spune:
Cred ca ai dreptate, Anda, au aplicat separat. Sunt firme de emigrare care isi racoleaza clienti asa (si din auzite, cam iau pielea de pe om). Pe mine la asta m-a dus mintea.
In cazul asta e putin mai complicat, daca se duce, nu marturiseste prietenul, ia interviul, pleaca si apoi vrea sa-l sponsorizeze, s-ar putea sa aiba probleme la dovedit relatia. Daca retrage aplicatia si aplica in cuplu tot intarziere inseamna.
Crisdima, uita-te si pe montreal.ro, acolo sunt specializati in emigrat in Canada, poate gasesti un caz perfect similar cu al tau.
ligia13 spune:
te duci, iei interviul, iei viza... si te mariti!
Nu merge asha?
Eu si Raducu (22.04.2005)
ari spune:
Crisdima, daca nu mergi la interviu si depui din nou dosarul cu prietenul tau, veti avea de luat de la capat tot procesul si va mai dura. Ca sa nu ne gandim la situatia in care dosarul ar fi respins...
Daca vreti intr-adevar sa veniti in Canada, parerea mea e ca ar fi o idee buna sa mergi la interviu, iei viza, vii si faci intrarea in Canada , pe urma te intorci, te casatoresti si-l sponsorizezi pe sotul tau. Sau daca doresti sa depui dosarul de sponsorizare in Canada, vine el cu viza turistica (nu mai stiu daca e greu sau usor de obtinut), va casatoriti aici si pe urma depui cererea. Sper sa fi fost destul de clara...Daca nu, spune, si voi clarifica.
Bafta!