Pepenasi de iulie-august 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
kamelya spune:
salut
LA MULTE LUNITE
Allegra Cara, Serban Petru
vio
bulanelul vaccinat
atb bafta la examen
ankalaura mie imi intra si indemnizatia si alocatia pe card dupa data de 25 ale luni
narcisa pe schema noastra de diversificare scrie ca pot sa-i dau pastrav /salau de la 8 luni
Denisa felicitari pt dintisor 
Darie este mai bine,cu nasul inca avem probleme ii pun sterimar si desfundam cu batista bebelusului dupa care pun pivalone solutie nazala dar tot infundat este si ne chinuim sa dormim,am urmat sfaturile lui mada_mxm si am pus si carti sub picioarele de la patut;am pus si perna sub salteua de la patut;am pus si cateva pic de eucalipt intr-un vas cu apa fierbinte dar tot greu respiram din cauza nasului;
mai pot face si altceva ceva?
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
mcoca spune:
The Andreea merci
.
MAncare sotz : mie imi place sa gatesc, dar ... daca nu am chef, timp etc sotzul se descurca singur fara probleme, si pentru amandoi (face rapid o salata, un gratar). CAnd ne-am cunoscut mi-a zis ca nu ii plac femeile gospodine, care fac intr-una de mancare si stau cu cārpa de praf in mana
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ooka spune:
Ileanna, sorry ca te-am indispus cu relatarile depsre hrana ingerata de purcel. O sa ma abtin ca oricum nu conteaza ce cit si cum mananca.
Ma doare capul de nu mai poci asa ca va urez o seara buna.
mami de Sofi
a.cicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Andreea, bafta cu procesul. Da' ce nu inteleg eu, legea nu e clara la pensia alimentara si anume 1/3 sin venitul tatalui se imparte in mod egal la copii? DEci in cazul vostru 1/3 (1/3*venit)????? |
Nu e chiar asa. Legea spune ca pt 3 sau mai multi copii aflati in intretinere se ia in calcul pana la 50% din venituri care se impart la nr de copii. Si de aici fiecare interpreteaza cum vrea modul de impartire. In cazul nostru, daca s-ar imparti in mod egal suma la 2 copii ar trebui sa platim cu 120 de lei mai putin decat a stabilit instanta de fond. Tocmai de aceea am facut recurs. Si am incercat sa aratam ca nevoile fetelor sunt cel putin egale cu ale baiatului. Deaici si calcule, chitante adunate, tabele cu cheltuieli... adeverinte de la medic... Si apoi..am mai aratat ca si "doamna" e obligataprin lege sa contribuie la cresterea si ingrijirea copilului si financiar (ca ea mereu sustine ca nu are venituri). Si chiar de nu ar avea, trebuie sa se raporteze la salarul minim pe economie. Iti pot explica 2 zile...sunt doxa in materoie de procedura civila si dreptul familiei. Daca asa da acuma examen la dr familiei asa lua 10 si nu 6 cat am luat la examen in sesiune

mcoca spune:
Kamelia, exista la farmacie niste supozitoare cu eucalipt oentru bb, care desfunda fbine. Daca nu, o pamada cu care sa il ungi pe piept. Sanatate multa.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
a.cicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna a. cicel nu tb sa te scuzi ca ne pove. Altfel care este rostul nostru aici? Numai sa facem bascalie? Buna si aia, dar cu masura. Eu iti tin pumnii si te rog sa nu faci tensiune si alte alea. Ce crezi? Ca daca intri tu in spital se rezolva ceva mai mult? Cu cat mai multe probleme ai, cu atat tb sa ai mai multa grija de tine si sa te consumi cu masura. Ca dupa aia te trezesti cu aceleasi probleme dar cu sanatatea varza si ... tot tu tb sa le suporti. In fine, eu nu stiu background-ul povestii si nici nu te intreb nimica pt ca ai pomenit ca nu tb sa vb prea clar aici pt ca mai citesc si altii. |
Nu ma mai feresc de nimeni. Citeste tocmai persoana pe care era sa o paruiesc azi

ileanna spune:
Vicky deci zici ca nu fac bine ca il pacalesc ... ? Adica fac ca toate alea ... el rade shi io pac ii infund linguritza. Si papa.
ooka haide maaaai!! Ba eu chiar vreau sa ziceti. E bine sa stiu care sunt capetele: shi copilu' 'al mai mancacios shi 'al mai nazuros. Deocamdata noi suntem pe la mijloc, ori chiar middle top. Ma declar multumita ca imi era o frica si aici, cum mi-a fost la alaptat. Si cu alaptatul chiar am dat chix: completare de la inceput, si dupa 1 luna juma ... ciu-ciu. Dar am luat partea pozitiva pt ca nefiind capabila sa ma las de fumat ... am zis ca il fereste DD pe bietu' copil de mine.
mcoca spune:
Ile, eu asa zic, ca nu trebuie sa "il pacalesti". Gandeste-te ca se invata cu circ la ora mesei ... si cu ce creste va vrea reprezentatii mai bune :). Dar asta nu e decat parerea mea
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
AnnaBaby spune:
Of, si mie mi-e teama fix de asta, ca se obisnuieste cu cantec, dar ce sa fac, daca stau prea serioasa nu are radare sa stea cuminte si sa pape si incepe sa se arcuiasca si sa se strambe si inclesteaza buzele ca sa nu intre lingurita, si gata, am terminat cu mancatul...asa ca ii cant (cel mai mult ii place cantecelul cu "oac oac diri diri dam"
, dansez in fata ei, ma maimutaresc si atunci mai castig vreo 2 lingurite...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii