Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Eu pe Alexu si puzzleurile l-am vazut ca mi-am instalat webshot desktop ala si ma anunta de userii favoriti care au mai pus cate ceva. Ce sa zic? Auzi la ea trapez, pentagon? Si cum stie el de cerc si patrat... am ramas fara cuvinte. Mai vrei laude? Bravo voua!

Timeea de Absoluta ce mare si frumoasa s-a facut de cand n-am mai vazut-o! Si ce cuminte sta si ea la Mos "Tutiun"! Si pe sanie! O adevarata domnisoara, ce mai!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

aaa... Am uitat. Eu sunt antitalent la desen, asa ca atunci cand fie-mea vede vreo hartie si incepe "Mami pisu tie" atunci io trebuie sa ii desenez pui, catei si alte oratanii care arata a alieni, de cele mai multe ori. Asa ca pe viitor o sa invat sa desenez de aici cate ceva: http://www.l u m e a p i t i c i l o r.ro/strada/?atelier=invata_sa_desenezi . Sunt super!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Mai ,mai, fetele cu burtica mare felicitari si sarcini usoare .
Treaba aia cu liniile din palma sa vezi cati copii o sa ai cred ca tine.La mine sunt f bine conturate 2 linii,dar eu ma mai gandeam la inca unul(not bad).
Oricum sunt fericita cand aud de noi burtici.
De luni am inceput si noi gradinita dar am ales programul de 2 ore pentru inceput.Oricum e super pentru ea,ii plac mult copiii si tot ce se face acolo(mamicile sunt prezente,doar ca ele stau la ceai ).
Vazut pozici.Timeea jos palaria,asta ca s-a deschis subiectul,dar am mai vazut un copil cu berea in mana.Aviz mamicii,vrei sa bata omul de la protectie la usa????????
Sa nu credeti ca nu suntem inca pandite .
Urlatoarea mea nu zicea mare lucru pana ieri cand a inceput sa cante nani nani puiul mamii(corect).Va dati seama ca am pus copilul sa repete si cand era la masa nu numai in pat.Bucurie nevoie mare......
Va pupam si va lasam sa mai scrieti ca vad mult spor aici.

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Ce faceti pe aici?(pagina a doua,adica )

Hai ca nu scapati de mine...pisikuta,ai vrut sa va tin la curent? Va tin:David are febraaaa ,l-am dus la daycare si m-am intors cu el,frumusel,acasa,ca avea acolo 38.5 si nu mi l-au oprit.Iar acasa a avut maxim 37.5,adica e mai bine asa dar nu e bine ca tot ceva "necurat" se intampla .
Mai vreti?Bine...tuseste,iar,din nou,again ...ce sa mai cred?
ioanaradu,daca faci o formatie,vin si eu sa cantam impreuna "m-am saturaaaaat!!!".Vad ca si Mateiu tau o pune iar de o raceala...of,of,of.Un de la mine,poate scapa.

Stefaniya,cum e Carl?L-ai dus la gradi azi?

Mady,eu n-am inteles bine,e cazul sa te felicitam,sau...?

trimit mesajul sa nu-l pierd,ca de obicei...si revin

Mergi la inceput

Asa...tot eu ...

V-am spus vreodata ce va invidiez eu pe voi ca gasiti in farmacii de toate?Auzi:tantum verde spray...nici sa ma dau peste cap nu am sa vad asa ceva aici .
Paxeladine?sau alte siropuri bune de tuse?Nuuuu,ca aici sub 2 ani tusea nu se trateaza cu siropuri ,ca fac rau la copii,se trateaza cu...indiferenta .
Noi suntem un pic mai curajosi,ca sa nu zic tupeisti,si mergem la farmacie sa intrebam farmacistul.De obicei,fiecare farmacie are 1-2 farmacisti si restul tehnicieni de farmacie.Niciodata un tehnician,nu iti da informatii despre medicamente.Doar farmacistul si,daca il rogi sa-ti dea ceva fara reteta,dar care nu e la "liber" pe raft,te ajuta.Dar nu cu antibiotic,ala e sub cheie .

Restul medicamentelor de raceala,dureri,diaree,constipatie,tot ce merge fara reteta,gasesti pe raft,te duci,te uiti,citesti si alegi ce vrei,daca stii ce vrei .

Gata,v-am "informat" si despre farmacii .Ce mai vreti sa stiti,ca azi am chef de vorba .

iar am pierdut mesajul,nu stiu ce apas

Kitty si biky,uite ca si rimeaza ,cand mai aveti timp si de pizza???Ca la mine nu poate fi vorba de bucatareala,ca David al meu e tare zbuciumat si escaladeaza intr-o secunda canapeaua sa sara,in cap,fireste,pe gresia din bucatarie .
"Open concept" se cheama pe acilea,adica o mare idiotenie,bucataria unita cu sufrageria,adica un motiv in plus sa mananci toata ziua(la noi asa e ,ca poftele sunt mai mari cand,practic,locuiesti in bucatarie ).

Gata,fetelor,sunt prea de tot,v-am povestit si de conceptele "moderne" ale caselor canadeze,gata pe azi .

Sa nu uit:sanatate Antonia si Razvi si...am uitat cine mai e bolnavior,deh,am nevoie de lecitina,maica...

Mergi la inceput

am zis ca-mi trebe lecitina,nu ma credeti?

citat elpower

"aaa... Am uitat. Eu sunt antitalent la desen, asa ca atunci cand fie-mea vede vreo hartie si incepe "Mami pisu tie" atunci io trebuie sa ii desenez pui, catei si alte oratanii care arata a alieni, de cele mai multe ori..."

si desenele mele arata la fel,nu seamana cu nimic ,se uita bietii copii sa vada ce am..."desenat",iar pe sotu' il apuca rasu ,dar nici el nu e mai talentat,na.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Gataaa! Am reusit sa pun pozele;

http://picasaweb.google.com/ibianca2003/Luna21#
Si astea si cu acceptul Roxaniciului:
http://picasaweb.google.com/ibianca2003/Luna22#

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

A, si sa nu va speriati de chestia aia din gura fiica-mii. Cat am stat in Ro numa' cu ea in gura a stat, ea care aici o primea doar la culcare. Acu sa-mi dea Dumnezeu nervi de otel si rabdare sa o pot scoate macar ziua.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Fetele care aveti bona, va rog sa imi spuneti si mie ce obligatii si drepturi au la voi bonele.Banuiesc ca ar trebui sa stabilim dinainte de concedii, zile libere de sarbatori sau mai stiu eu ce.Va rog sa imi spuneti din experienta voastra ce probleme au aparut pe parcurs in relatia voastra cu bona sa nu am surprize neplacute...
Multumesc Kitty de primirea veninoasaaa baazzzzzzz

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna seara!
Oau ce de vesti bune!(asa gandeam ieri, dar n-aveam cuvintele la mine) .Bine, nici azi nu le am.N-am stare de nimic...
Deci felicitari mamicutelor cu bb in burtica!

A, avem si noi ceva capatat de la gradi, nu e raceala, nu-s muci...ci o muscatura. Adica o pitica de 1an si 3 luni a muscat-o pe Teodora de obraz.Ma, dar parca era vampir!
Va arat poza.Arata ca niste buze tatuate

Ia sa vedeti cum e...http://community.webshots.com/album/569744622LqfKeH
http://good-times.webshots.com/photo/2675814940101595654lvrIzO

Le-a intrebat sotul pe educatoare, erau alea terminate, i-a spus si mamei fetitei vapire, aia saraca a recunoscut c-a muscat-o si pe ea de picior...Sper sa stea cat mai departe de copii, ca e cam periculoasa! mica si periculoasa

Mergi la inceput