Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)
Raspunsuri - Pagina 12
diana_jors spune:
Hello, va mai aduceti aminte de noi?
Am fost cam ocupati in ultimele 2 luni, si se preconizeaza inca o luna la fel, eu din diverse motive inca nu mi-am luat permisul, asa ca ne pendulam intre bucuresti si oradea... Momentan suntem si noi in clubul bolnavilor dar incercam cu disperare sa iesim ca nu ne place
Oaresceva de vazut cu si despre Alex: aici si de aici.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
absoluta spune:
Spre rusinea mea eu nu stiu sa pun poze(roxanici se ocupa de asta), daca e cineva pe messinger o rog sa ma ajute.
rein spune:
Cine e Diana_jors? eu nu mai stiuu... A! stati ca mi-am amintit acum ca am vazut buclele lui Alex.
Si eu o admir pe Mady, cum se ingrijeste ea de silueta... ce sa mai, e tanara si are forta! cred ca de fapt iti invidiez tineretea draga mamica.
Kitty, cand am vazut reteta de blat am ramas uimita dar, famelie mare, pizza mare. Eu folosesc aceleasi ingrediente doar de 4 ori mai putin la cantitate si imi ies 2 buc si 1/2. Acuma ii fac separat 1/2 si lui Petrisor ca ii pleca la nebunie, mananca cu manuta si ii pun special piept de pui fiert. La noi pun sunca de porc. In rest ardei, ciuperci, ceapa, rosii, cascaval pt toata lumea.
Timeea e un ghiocel de fetita.
Tzuna, Riloasa, ce bine ca ati scapat de pampers!
ioanaradu spune:
ia sa vedeti ce gospodina sunt je .
pizza puturosului: se ia de la brutarie una bucata coca necoapta, pt fiecare tava de pizza dorita. restul ... la imaginatia fiecaruia.
ie ca va place?
ce stie kitiloasa?? NIMIC! si va invata sa va cheltuiti banii, ca la blatul ei intra muuuulta faina si drojdie si atatea ... ( da' din aia din frigi nu faci pachet si pt mine?? asa ca sa n-o arunci?)
asta asa ... off topic!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
rein spune:
Ioana, ai dreptate ca e mai comod asa. Dar mie chiar imi place sa o fac in casa, cat de subtire si crocanta vreau, fara amelioratori si afanatori, intr-o juma de ora e gata de pus la cuptor.
Voiam sa va spun mamelor ardelence ca imi place sa va aud accentul pe fond in filmulete. Si cand ziceti 'ioi'
riloasa spune:
Nici eu nu stiu sa pun poze, asa ca nu are de ce sa iti fie rusine. Stau la mila sotului.
Roxana, acum plecam la bazin si sper sa filmez sa pun filmulet. De un an am promis si nu reusesc. Data trecuta am avut super film, dar mi-a zis sotu ca are rezolutia mare. Azi ma duc cu aparatul foto, sper sa reusim. Daca nici cand de intoarcem nu reusim, eu ma las pagubasa.
biky spune:
Riloaso...esti criminala...acu are 79 cm dar 960 kg?
eu pizza nu o fac cu aluat crocant pt. ca nu mi-o mananca nimeni!
aluat mai pufos ca sa zic asa pentru o tava de aragaz...1 cub drojdie, 1 ou (sau 2 galbenusuri), 150 ml lapte caldut, vreo 50 ml ulei (sau unt/margarina topita), sare si vreo 400 - 450 faina. Acum le cam pun din ochi si nu mai stiu exact la faina. Framantat bine vreo 7-10 minute si lasat la crescut vreo juma de ora.
Pun aluatul in tava, intind ceapa calita cu suc de rosii pe deasupra, rad branza telemea sau cas, bucatele de sunca/ salam/ carnaciori, bat 3 oua sau albusurile de la aluat cu 2 oua cu smantana si distribui pe deasupra ...rad cascaval si pun masnine si felii de rosii ardei si la cuptor vreo juma de ora cu cuptorul preincalzit! WOW...bunaciune, nu alta
Acelasi aluat il folosesc si la placinta sau cornuri cu rahat, diferenta e ca-i mai adaug in aluat zahar tos/praf si zahar vanilat sau alte arome.
Spor la framantat! O sa ma pomeniti ce bun aluat e...
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
absoluta spune:
Am pus si eu poze cu Timeea si ii multumesc mult lui madybulancea pentru ca ea m-a ajutat.
madybulancea spune:
fffff frumos alex!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan