Gradinita "Caruselul Veseliei" din Militari

Gradinita "Caruselul Veseliei" din Militari | Autor: crishanganu

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza daca duce cineva copilul la aceasta gradinita. Am vizitat-o, prima impresie a fost buna, dar as dori sa aflu mai multe detalii de la cei care au apelat deja la serviciile celor de acolo.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Cris, cred ca vrei sa spui "Curcubeul Veseliei", nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Ma intereseaza si pe mine informatii si pareri ale parintilor despre Curcubeul Veseliei, pentru ca l-as duce pe Rares din Martie acolo.Astept cu nerabdare raspunsurile voastre

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Eu am fetia la aceasta gradinita la grupa mare din luna octombrie si sunt destul de multumita.
In clasa sunt pana la 10 copii, educatoarele sunt tinere motivate. Sedintele cu parintii sunt dese si centrate pe copil. Serbarile se fac la Palatul copiilor. Exista si transport asigurat de gradinita

Ana mami de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ude anume este aceasta gradinita? Stiu ca in zona Moinesti dar mai exact? Multumesc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Strada se numeste Acvariului - se face din Moinesti. Este chiar la linia de cale ferata. Unde se traverseaza linia ferata la staga este o spalatotie si imediat in stanga dupa spalatorie se face strada Acvariul

Am si filmulete cu ce face un copil in gradinit pe parcursul unei zile.
Sunt filmste toate grupele, incepand de la cea mai mica grupa pana la cea mare

Ana mami de Mara

Mergi la inceput

si intr adevar gradinita se numeste Curcubeul Veseliei.

Mergi la inceput

Multumesc frumos Ana pentru precizari. N-ar fi departe de mine, merita s-o vizitez. Cred c-as face 20min pe jos de acasa.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

unde locuiesti mai exact? Noi locuim la Romancierilor
Am zis ca gradinita asigura si transport dus intors, dar cred ca depinde de programul la care inscrii copilul.
Au si un site unde gasesti mai multe informatii il gasesti cu usurinta daca dai o cautare cu numele gradinitei. Ma tem sa-l scriu eu, ca sa nu fie considerata publicitate.

Eu sunt destul de multumita de gradi am mai spus asta. La inceput ma temeam de adaptare. pentru ca fetita a fost 2 ani la o gradinita de stat, dar a trebuit sa o mut pentru ca am schimbat cartierul.
S-a adaptat imediat. Din punctul meu de vedere faptul ca sunt putini copii in grupa conteaza mult. Bineinteles si implicarea lui ,,miss, gradinita e bilingva romano engleza.

Mergi la inceput

Anuscha, noi locuim in Militari pe bulevard la Apusului. Vad ca e o problema cu site-ul gradinitei, e posibil sa fie virusat sau asa ceva. Si tu primesti un asemenea mesaj cand incerci sa-l accesezi?
Ce nu-mi place mie acolo si acum ma refer si la gradi Curcubeul Veseliei si la Marienkaefer e locatia, zona Liniei, o zona in care se stie ca mai circula drogati, chiar eu am vazut seringi pe jos...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Da zona e cam naspa, dar nu m-am gandit niciodata ca ar putea fi un risc pentru copii, deoarece ei nu ies afara din curte, cand este vara si sunt cu missele afara poarta e incuita.
In prima parte cand am dus-o, o luam in jurul orei sapte seara si mergeam cu ea de manuta pana la 137 si niciodata nu ni s-a intamplat nimic - nici macar ceva care sa-mi atraga atentia. Acum stiu si eu ce sa zic??
Din noiembrie am fost de fff putine ori la gradinita cred ca de trei ori ca mi-o ia masina si mi-o aduce in fata blocului.
Eu zic daca te intereseaza sa suni, sa vorbesti cu Administratorul gradinitei - care e o doamna sa mergi sa vezi, sa ceri toate detaliile ca sa te poti hotari in cunostinta de cauza.

Eu am ales gradinita la risc pentru ca am schimbat cartierul si am dat cautare cu gradinitele din zona, am gasit-o pe asta, am vizitat-o mi-a placut si a trebuit sa o duc ca deja era luna octombrie.
Ana mami de Mara

Mergi la inceput