Emma este iubire! - continua lupta cu cancerul (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Aiduleeeeeee, ma bucur nespus de mult! Doamne-ajuta sa fie zile numai dintr-astea de acum inainte! Ptiu, pupa-o-as pe Emma! Chiar o voi imbratisa si pupa...

Multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Doamne ajuta in continuare!

PS:Saptamana aceasta a fost facuta liturghie si rugaciuni pentru copiii bolnavi in fiecare zi la CSC Cristina si a avut si matzuca locul ei acolo-acum au tinut slujbele un preot din Ct si unul din Chisinau

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Doamne ajuta, in fiecare zi sa fie mai bine si in curand sa uitati de necazuri!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Pretioaso, sa dea D-zeu si azi sa ai o zi frumoasa, ca cea de ieri!
Si de abia astept sa te pup si sa te vad, duminica!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

doamne aida ce mult ma bucur sa aud asemenea vesti .... sa dea dumnezeu multe multe zile ca si cea de ieri va pup pe amandoua si pe samburelul mic

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Uau,Aidule...cat ma bucur pentru ziua buna de ieri...Kissy,te pup cu atata drag si sa ai si azi o zi minunata!
Doamne ajuta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Doamne iti multumim pentru vestile bune!!!!uraaa! Sa aveti in continuare zile din ce in ce mai bune! Aida, 4+ de la semnatura inseamna ca ai bebe in burtica de 4 saptamani???? Daca da, FELICITARI!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Ne bucuram tare mult pentru voi.
Ne rugam in continuare, Emma este tot timpul in gandurile noastre.

Sunt putere si iubire pentru pretioasa Emma!!

Andreea, mamica de Anastasia (23.02.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

[red]Ma bucur nespus sa aflu ca frumoasa cu ochi mari a avut o zi buna. Iti multumim, Doamne, ca nu lasi fara raspuns rugaciunile noastre! Ma rog in continuare (chiar daca nu reusesc sa scriu in forum) pentru sufletelul mic si adorat.
Nu te lasa, Aida! Suntem alaturi de tine! Suntem mult mai multe decat cele pe care le stii si cu care discuti pe site.
Va doresc multa putere, multe bucurii si zambete ale pretioasei voastre si a noastre, a tuturor!!!

Mergi la inceput