Copii din 1995-1998(27)
Raspunsuri - Pagina 17
Ana68 spune:
Dragelor...v-am citit si ma bucur ca sunteti in asentimentul meu ca profa de mate e tzaca...Ieri seara Alex era mai bine,a fost prietenul si colegul David sa-i dea temele,au glumit...zic,nah ca maine mergi la scoala...Dimineata,jale mare,abia respira,nasul plin de muci,din gat horcaia,il durea jumatate de cap de abia isi deschidea ochiul...l-am pus sa se imbrace si l-am luat cu mine,am dus pe Luana,am mai stat juma de ora la lucru si l-am dus la control la doctorita noastra de familie.E viroza,urata,pana luni inclusiv e scutit de scoala...nici nu se pune problema sa iasa din casa...asa ca,nu stiu daca mai merge la olimpiada de mate...Profa de mate nu a sunat inca azi...da' si daca o pune necuratul sa sune...
Io-s cum era Mqqm ieri,suparata...n-am anume motive...poate faptul ca Alex e bolnav,insa am o stare naspa,de nervi...
Mqqm,cin' ti-o zis ce ti-o zis ieri...sa te pupe-n dos daca le dai voie,ca ar fi o mare onoare pentru ei sa faca asta...aceleasi "simfonii" pe teme de batranete si gravidie mi le-am auzit si io in sarcina cu Luana si aveam numai 34 de ani...deci,cum ziceam mai sus.
Fetele dragele,va pup pe toate fara exceptie,sa ma scuzati ca-s ciufuta,zic bun venit in club pentru prettysunshine si va doresc o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
agho spune:
Ana68 te pup pana nu se ia viroza si la tine.Ca nervishori vad c-avem amandoua sau mai multe de p-aici. E molima!
Si eu va pe toate.
Si v-astept cu vesti, vorbulitze...cum zice Ana.
mihaela_s spune:
Fetelor dragelor va salut si eu....
Multumesc mult de incurajari, cum va spuneam notele mele sunt doar S=suficient si nu B=bine. Dar e bine si asa. Nimeni nu cere o nota anume nicaieri, totul e sa ai acel G care inseamna S in traducere romaneasca(de fapt cred ca nici nu exista asa ceva in Ro). Dar eu sunt optimista, asa ca merg mai departe. Mai am inca drum in fata .
mQQm stiu ca ai perfecta dreptate, esti inteleapta . Asa ar trebui sa facem cu totii, sa nu ne pese de nota ci de cunostinte. Si eu simt uneori ca am evoluat prea repede cu limba, poate ca am unele lecune pentru ca nu am avut timp sa le aprofundez si asta e...Acum simt ca bat pasul pe loc, parca nu mai pot asimila cuvinte noi, expresii, ma lovesc de ele de mai mult ori si tot expresia romana tradusa in suedeza imi vine mai intai. Ei, am si io problemele mele dupa cum vezi....
Imi pare rau pentru Paul ca a "incasat-o" asa...sper sa nu fie bill-ul prea mare .
Si eu astept cu inima stransa momentul in care Diana va incepe sa se machieze. Deocamdata nu isi pune nimic pe fata, m-a intrebat daca sunt de acord cu rimelul, pentru ca prietena ei cea mai buna si alte colege folosesc, dar eu i-am zis ca nu-i vad sensul. Asa ca s-a conformat parerii mele .
andra, imi pare rau pentru mama ta. Toate gandurile mele bune sunt indreptate catre voi .
agho, mii de multumiri si din partea prietenei mele.
Prettysunshine, daca vrei sa ne dai si numele tau si al baiatului, te trc pe lista de pe prima pagina. Bine ai venit!
Ana-Maria, multa sanatate lui Alex! Imi pare rau ca e posibil sa piarda olimpiada de mate, dar e clar ca sanatatea lui e mult mai importanta. multi.
Mara felicitari pentru prima/primele note.(nu mai stiu daca sunt mai multe sau e numai una, am citit ieri si am uitat )
Fetelor eu sunt intr-o scurta pauza la scoala, nu mai am timp acasa sa scriu, abia mai citesc pe ici pe colo...
Va pup cu drag pe toate, numai bine!
PS Am primit diploma recunoscuta de suedezi, mi-au dat asa un titlu pompos: "inginer civil in chimia tehnica" ...in ro eram numai inginer chimist. Cu examen de licenta, practica si modul pedagogic recunoscute. Acum sa vad cum voi face cu laboratorul, ma prezint maine cu diploma la sefa de laborator.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
agho spune:
Mihaela, ce ma bucur c-ai mai scris! Felicitari pt. diploma recunoscuta! Ma bucur din tot sufletul pt. tine. Sper sa reusesti sa-ti gasesti un post potrivit si sa incepi jobul cumva. Iti tin pumnii. Si sa capeti si mai multa capacitate de intelegere si exprimare in lb. noua. Ia prietena ta e o dragutza.
flower-power spune:
TB astazi a ramas acasa ,tusea i s-a intetit ,nu s-a prea odihnit peste noapte .Eu sunt deci zombi ,ca doar nici eu n-am putut pune geana pe geana .Sa vedem cum facem cu temele acuma si cu ce le-a predat . De dimineata toarna intr-una ,e o vreme ca n-ai da un caine afara ...
Ana , sanatate lui Alex ,ce i-a dat doctorul?
Si TB are olimpiada sambata ;ajunge -bine ,nu-asta este .Sa scapam de tusea asta c-o simt pana-n creieri ,parc-o aud si cand nu e cu mine .
Agho ,iara nu te-ai prins .Pai daca fac cc cataloagele-alea crezi ca ma mai prinde la sedintele lu peste ? Pacat ca aveti astfel de probleme cu profii ,mai cu seama la romana si in ani cu teze.....cu s.u. Pe-aicea in secunda doi ar avea toti parintii in cap ,aka ne strofocam noi ,dar avem si noi la randu-ne pretentii.
Si tu ...chiar ti-ai pus in minte sa rezolvi dezastrul din inv rom ? Stiu ca esti suparata ,si eu as fi ,intelegi acu de ce faceam eu valuri si tot dadeam din taste pe aici niste timp in urma ?Poate paream exagerata . Lucrurile astea le stiam sau aflam despre ele si cum e extrem de greu sa schimbi sistemul asta de kko macar sa incerci sa preintampini decat s-o incasezi ...
Anca ,nasol momentul cu Oreo .I s-a facut musai de schimbat stapanul ,bag seama .Norocul lui ca nu-s amatori . Cu Elliot zic si io sa puneti de-un armistitiu .E mai productiv asa .
mQQm ,nu mai pune si tu la suflet acuma ...Si apoi ma mir cum nu te-ai racorit .Nu-i bine sa te-abtii ...ca faci pietre
Cu Dedi e normal sa fie cocheta ,sa-i pese cum arata ,e in firea lucrurilor ...Poate daca se scoala cu cateva minute mai devreme le-mpacati pe toate . Ai inceput sa schimbi garderoba
prettysunshine , welcome !
Miha ,Andra ,miha
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Miha ,felicitari pt vestile bune .Nu stiu altii cum sunt ,dar mie imi lipsesc postarile tale .Asta inseamna ca ma bucur cand scrii si nu ca nu inteleg in cate trb sa te imparti .
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Hello ! Ana ,sanatate bolnavioarei !si noi duminica ne-am plimbat un pic prin parc dupa ce l-am luat pe TB de la sah .Era intr-adevar frumos si soare ,dar cum am simtit alizeul ceva mai tare am virat-o catre casa . umflatel,sper sa il ajute terapia .Tonul ridicat pe care il foloseste doamna e pentru captarea atentiei sau are ea o problema de atitudine ? Mai scrie-ne de Andreea . Anca ,hai poate scapati usor ...Pe la noi stiu ca era o solutie din care se puneau picaturi in urechea bleaga -asa glumesc eu cu TB .Oricum ,refacere rapida .Si noi le cam tusim ,asta dupa ce tocmai vorbeam cu niste prietene ca n-a mai luat antibiotic de ...ani .Dam cu antiinflamator ,mucolitic ...,lamaie cu miere ca ceai de ceapa nu suporta .Sper sa nu fie cazul de antibiotic ca le urasc . Deci mobilele tale sunt macar ...curate daca tot nu prea poate omul sa te contacteze... Fecioara mea s-a recuperat ,sper sa nu recidiveze (o articulatie cu dureri ,abia putea sa se miste ),ca tare nu-mi place cand nu e bine . Miha ,cam zgarcit mah proful tau ,daca-mi dai voie sa ma exprim asa .Pai dupa ce i-ai vbt tu atata si despre politica si despre geogra si depre istorie si despre cultura el sa-ti dea numai S ? Cam scartar ,parerea mea personala .Important e ca nu te-a picat .Lasa ca-ti iei tu revansa Eu abia astept sa dai de baut .Apropos ,mi se raceste ceaiul ,am uitat de el noi raportam deja primul 10 luat ieri la matematica , a aparut la rezolvitori in gazeta matematica si ... Miha,Agho ,mQQm ,...... The most beautiful thing in life is LIFE itself Mara mami de Tibi-Mares |
flowe-power no credem ca il va ajuta,caci dupa 6 luni,deja incep sa se vada progrese!domnisoara respectiva trebuie sa fie autoritara,ca mihaitza sa o ia in serios,daca ar fi avut o problema de atitudine,never,n--ar fi lucrat cu mihaitza!
andreea a inceput scoala,si e incantata ca va merge la cangurul,sper sa zic bine,de matematica..desi nu exceleaza la matematica,dar pana la urma nu are nimic de pierdut...nu o subapreciez,dar mai bine cred ca s-ar descurca la romana sau engleza...pacat ca nu face si spaniola ca acolo ar fi as!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
agho spune:
Flower, insanatosire grabnica lui Tb si sa scape de tusea groaznica! Si-aici a plouat mult de dimineata. Apropo, deja ploua in incaperea in care m-am mutat, dar dincolo de paravanul de sticla, langa biroul altei colege. E o "superbitate"!
Da, ai dreptate cand scriai cu "foc" despre una si alta din sistem. Si eu inteleg, dar pana la un punct. Acum m-apuca . Imi vine sa-l mut in mijlocul anului. Cu And. n-am discutat, astept intai sedinta, dar ma simt ff frustrata. Copiii nu constientizeaza pierderile si dezinteresul unora. Pentru tine un ca esti mama grijulie.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Sanca botezul gemenilor este saptamana viitoare,din pacate un eveniment fericit este marcat de o perioada ingrozitoare pt mine,mami e in spital in stare foarte grava,eu si copiii suntem foarte raciti,offfff as vrea sa inchid ochii si cand ii deschid toate problemele sa dispara. Va pup pe toate , nu mai scriu caci nu vreau sa va intristez. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 |
andra,multa sanatate mamei tale,suntem alturi de tine si ne sa fie bine!
ana,sanatate la bolnaviori!tu cum te mai simti dupa accidentul acela?
mQQM,ce face burtica creste?apropo,cred ca mi-a scapat,in cate luni esti?
agho,multumesc!
mihaela s,felicitari!sa le aratam strainilor ca suntem in stare si de lucruri bune!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
flower-power spune:
Of ,Agho ,asa-mi ajunge si mie cateodata .La scoala unde TB a fost in primara ne-au tinut in sah pana la inceputul anului sc(cl a 5-a ,ce incadrare vor avea pe rom ,mate ,limbi )De ce crezi? de-aia mi-a fost atat de greu sa ne hotaram .Trebuie sa faci slalom special si nici asa nu ai garantia ca nu ti-o furi .
Mara mami de Tibi-Mares