Copii din 1995-1998(27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui agho

May, dragelor, ce m-ati amuzat si pe mine. Flower, iti multumesc c-ai explicat tu inca o data ca sa inteleaga si Sanca. Scuze, Sanca, ca n-am fost suficient de explicita, dar asa, macar ne-am amuzat.

Am citit zilele-astea mesajele voastre, dar cred ca am scurt-circuitata memoria, asa ca s-ar putea sa omit unele probl. importante enuntate aici.

Mihaela, am priceput numai ca esti extrem de ocupata. Eu, fiindca am reusit sa mai predau din lucrari, ma simt mai relaxata.

Sanca, inca n-au inceput zugravitul si habar n-am cand ne vom muta in alt birou, stiu numai ca treb. sa eliberam incaperea asta. Tare mult ne-am dori sa nu mai fie nevoie sa ne mutam.
Felicitari pt notarea la engleza! Iar restul conteaza mai putin. Fii si tu lucida! Si mult succes la ore si banutzi!

mhldvrc, ai in mare dreptate cu liceul Tonitza, dar noi n-am fost convinsi ca pt. clasele 5-8 ar fi fost cea mai buna alegere.
Sanca, imi amintesc fbn c-ai batut moneda pe liceul Tonitza. M-am interesat la vremea cu pricina, dar cred ca n-am vrut sa mai povestesc aici din moment ce decisesem sa ramana tot la scoala actuala. Ideea e ca am ales bn pt ca e un colectiv ff bun de copii, cu profesori buni, comparativ cu ce-am patit la And. Stacheta e destul de ridicata, asa ca n-am ce regreta. N-am vrut s-o rup pe Ana de niste colegi pe care si i-a facut prieteni. Cand copiii locuiesc la distante mari unii de altii, ff greu mai relationeaza in timpul liber.
Si stiti si voi ca liceul e in centru, i-ar fi trebuit o ora dus si-o ora intors, fie cald, frig, ploaie etc.
Si am avut retineri, pt. ca e posibil (si-am mai si discutat cu unii parinti) ca acolo sa se acorde atentie mai mult orelor de desen si mai putin celorlalte. Dupa parerea mea e bn totusi ca un copil sa fie instruit incat dupa cele 8 clase sa poata avea mai multe alternative la continuarea studiilor.

Flower, ce face copilul tau in vacanta? Ana are teme la engleza si la mate. La engl. le-a terminat. Ieri p.m., s-a intalnit acasa cu fetele ei si au pus de o trupa de muzica, asa cum discutasera mai demult la dirigentie. Au ales o piesa de la ABBA. Sunt simpatice cum canta. And. la Tv sau la calc., putina lectura si cam atat.

Ana68, ce-ati facut cu fizica si cu mate? In final, cine a avut castig de cauza?

Vic, bafta in noul an scolar! Si cat mai multa vreme placuta si racoroasa!

umflatel, mhldvrc, Alma, voi ce mai faceti?

agho,mersi de intrebare..binisor...am avut niste zile foarte agitate..mi-a fost plecat sotul la munca in america,si la intoarcere,a stat vreo doua zile blocat pe aeroportul din londra...si pana nu l-am stiut acasa nu am avut stare...plus agitatie cu terapia...andreea in vacanta...zi de zi cu noi...ma mai solicita si ea...macar in vacanta sa ii acord mai multa atentie...
dar mi revin...in rest bsuntem bine!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Anca ,din suflet te rog ,nu te schimba .Altii se chinuie sa fie nostimi ,haiosi .Tie-ti iese fara efort (si ti-o spun la modul cel mai bun ).E firesc de altfel cand gandesti intr-o limba si exprimi in alta .
Faza asta tine si la mine ,inca.Adica daca supralicitez un pic ,aflu tot de la TB.Sau oricum ,mai mult decat isi propusese initial sa spuna .Felicitari pt revenirea in forta la literatura .
Sa te ocoleasca relele de la serviciu si nu numai

Agho ,copilul meu in vacanta face urmatoarele :3-5 probleme din gazeta matematica /zi(pe care le trece pe curat si le trimite in ultimul moment ,ca doar asa-i sta bine unui baiat care se respecta ),lectureaza si traduce 4-5 articole din reviste pt copii in lb engl ,iar la rom se mai uita pe gramatica ,rezolva dintr-o culegere si...citeste o carte (nu la gramatica ).Cam la norma ,daca intelegi ce vreau sa spun ,asta cu cititul .Special am ales una cu o gasca de baieti apropiati de varsta lui pusi pe tot felul de sotii .Nu cred ca l-a prins ,isi face portia (si-a impartit-o pe zile )si gata ...In rest are cateva seriale pt adolescenti la care se uita ,se mai intalneste cu cate un coleg ,merge la patinoar ,cate-un meci,doua trei... de FIFA /NBA/NFS...Joaca sah/scrabble/ruleta seara cu tata-su . Si doarme dimineata pana tarziu .De la sc nu le-au dat nimic ,doar ca nu vrem sa devina un cosmar reinceperea sc .Adica sa nu faca nimic zilele astea,si apoi sa-l apuce groaza ....
Ana ar putea intra si de la liceu la Tonitza .E un pic mai greu ,proba de aptitudini ...Am o vara care a facut Tonitza .Era extrem de talentata de pustoaica .Si-a cunoscut sotul in facultate (nu stiu cum se mai intra acum ,dar pe vremea aia erau cateva locuri doar)si acum locuiesc in Ungaria ,au joburi bune acolo ,fac benzi desenate pt desene animate .

Ana ,am cumva noroc cc ca si la fizica are cine sa-l asiste in caz ca e nevoie ,dar cand ma gandesc la chimie ...deja alta poveste .Desi la nivel de gimnaziu s-ar putea sa mai stie cate ceva sotul.Cat despre mine ,nici o nadejde ...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

umflatel, chiar ca mare agitatie la tine zilele-astea! E f bn ca reusesti sa te ocupi si de Andreea, atat cat se poate.

Flower, stiu ca nu glumesti, dar e mai rau la Tb decat la Alex cu mate. Pai asta e vacanta lui Tb?! Sigur, tu esti fericita ca te-asculta si are activitati cat cuprinde. Sa mai ziceti voi ceva de Ministerul Educatiei!...Voi l-ati intrecut cu cate act. desfasurati.

Activitatea Anei de maine dupa-amiaza va consta in mergerea la spectacol la Opera Romana cu prof. de muzica. Pot merge si parintii. Am zis sa fac acest "efort" ca de la serv. sa ma duc la act. culturala. Baietii nostri din fam. n-au vrut. Ce vedem? Madame Butterfly intre orele 18.30- 22.00 (cu aprox.). Cert e ca dureaza mult si tare mi-e ca-i apuca somnul p-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Bravo Elliot, foarte frumos! Cum a reusit? Religia nici n-ar trebui sa se noteze, if you ask me...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Da, bravo Elliot... Aseara l-am pus sa-l corecteze pe Matei la mate, ca eu eram ocupata sa termin level 11 la Zuma
Am intrat un pic in Matei ieri seara, si mi-a parut rau ca am zbierat un pic, si mi-au si iesit si cuvinte mai dure... Clasa a 4 a si el sta 5 min pe ganduri la 7X8.... In nervii mei de aseara, la ora 20:30 el mai facea la matematica din greu, si mai avea si vocabular, sa studieze la stiinte, si sa scrie in jurnal (are caiet in care scrie in fiecare seara o pagina din ce a citit in ziua respectiva), l-am trimis la culcare. Vreau sa zic ca in 5 min erau amandoi in pat, cu luminile stinse si nu a mai fost nici un comentariu.
Azi dimineata cand m-am sculat la 7, Matei era in camera lui isi termina lectiile. S-a sculat singur, si din proprie initiativa s-a apucat de munca. Putea sa mearga cu ele nefacute, si sa zica ca masa a avut criza de isterie ca el nu stie tabla inmultirii...
ca nu m-am putut stapanii si am cedat nervos..... Dar vad ca in drum spre scoala, in masina nu a mai protestat cand a inceput Elliot sa-l intrebe de tabla inmultirii. Plus de asta, mi-a zis si sotul,i-am povestit ,ca se implica si el mai mult.
Deci, orice rau spre bine, nu??? Oricum, azi si sant cu nervii la pamant ca de obicei sant mare si tare sa incurej copii pozitiv, si aseara mi-am dat in petic...

Umflatel eu nu prea stiam prea multe despre autism, dar mi s-a parut foarte intersanta descoperirea englezului.
Oolong tea nu e chiar asa de rau, ar merita incercat, macar din curiozitate,daca-l gasesti prin Rom. Acum e plin de chinezi si acolo, deci s-ar putea sa fie

Mara bravo lui TB. Ai mei in vacanta, nu se ocupa decat de lectura din carti SF. Apropo de carti, Matei citeste deodata cu Elliot "Call of the Wild," si imi place cand ei 2 incep sa discute despre carte, Buck si alte caractere....

Agho te inteleg cu mutarea, chiar si numa pentru o perioada scurta. Impacheteaza tot de pe birou, traiesti din cutii, ca nu vrei sa le scoti pe birou, ca doar esti temporar acolo.... La mine a fost numa 10 zile, si inca s-au miscat repede...
Te inteleg perfect cu scoala lui Ana. Dar poate-i gasesti un cerc de desen ca activitate extra scolara, ca i-ar prinde bine si ptr admisia la Tonitza ptr liceu.
Madam Bovary. Fain. Vreau si eu. Dar cam avansat subiectul ptr cls 5.
Distractie placuta.

MqqM - multumim frumos, nu am comentat nici eu prea multe despre nota de la religie... Ce mai e nou prin tara zapezii? A, la noi au inflorit pomii... Am zis ca trebe sa ies cu aparatul sa le fac poza, ca sant nemaipomenit de frumosi, cu coroana alba cu flori.

Mergi la inceput

Sanca, nu madame Bovary....ci madame Butterfly - cu Cio-Cio-San. Pt. ca madame isi va pune capat zilelor, mie nu mi se pare deloc un subiect frumos pt. copii. Iar pt. mine, dupa nebunia de la serv. ziua se incheie apoteotic. Azi zugravesc in incaperea in care ne vom muta pentru o vreme indelungata, nu provizoriu. Si in acea incapere nu e atat de dragutz. Plus ca eu ma voi muta cu alti colegi (si nu mor de placere)si de actualele colege ma vor desparte pereti de sticla mata.

Mai, dragutza, daca nu te temperezi, te imbolnavesti. Ce-ai si tu, mai potoleste-te! Ti-ai propus sa te nefericiesti si pe tine, si pe copii?! Oricum, Mateiutz e un scump ca s-a mobilizat sa-si faca temele. Un si pt. el si pt. Elliot ca discuta ca fratii.

La noi a sosit mama ieri dupa-amiaza cu bunatati pt. nepoti. Numai ca azi va sta mai mult cu And. ca Ana a plecat in dimineata asta la una din colegele ei acasa, unde se intalnesc tot cele 4 din trupa de muzica. Noi suntem la serv. Cum ma duc si eu la Opera mai ajung la noapte acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Anca...zambeste,draga mea...vezi ce copil constiincios ai?Uite ca baietii se inteleg bine si colaboreaza...uneori noi,parintii,avem tendinta de a exagera putin...
Mara...e bine sa fie cu ajutor la lectii...cum ziceam,noi am spus de mult pas,ca ne uitam in lectiile lui Alex ca curca-n lemne...Chiar aseara Marius i-a cerut lui Alex caietul de pregatire la fizica,se enervase ca de ce Alex nu sta sa aiva vacanta si tot merge la scoala...si imi spune mie soptit:"Degeaba imi aduce caietul,ca ma fac ca ma uit in el,ca nu pricep o boaba".
Agho...deci aseara ai fost sau deseara mergi la Cio cio san????Naspa opera...mie mi-e mila de biata gheisa...sincer.Succes la renovari si la halit bunataturi!
umflatelule...vacanta constructiva iti doresc...impreuna cu fatuca ta!

Fetelor...n-am noutati...doar ca ma bucur ca maine e vineri...Va pup si o zi buna va doresc!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Ana68, in seara asta mergem la spectacol. Simpatic Marius! Si eu ma uit, chit ca nu mai pricep nimic, dar macar sa vada ca sunt controlati. Pai ce-i asta?! Si eu ma bucur cand e vineri, dar nu-mi place sa treaca timpul intr-un fel care-mi displace.

mQQm, ce mai face BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Agho, , da din picioare, canta la harpa cu matzele mele.

Noi suntem aici de toata coma, eu am citit in postarea ta ca nu-ti place ca madama (adek profesoara Anei) se pregateste de a se sinucide si mi-a luat cateva momente de confuzie sa pricep.

Sanca, awwwwww, ce cute! Asa-i ce rau e cand ne simtim ca niste assholes ca ne-o ia temepramentul asi bad assumptions inaintea ratiunii? Stiu si io. Ce dulce si constiincios de baietel ai, dragul de el!

Ana, si la tine am citit ca e vineri in loc de maine-i vineri. Si m-am gandit... ce noroc pe astia cu fusul lor orar decalat, dup-aia m-am clarificat.

Azi numai tampenii citesc, nu pricep nimic, ma duc........

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Seara buna fetele ,

Anca ,tare grea meseria de mama ,uite ca se mai intampla si
derapaje uneori ,nu vrei sa stii ce eram in stare vineri , in ultima zi cand i-a mai tinut o ora la sc si al meu copil cu tf la el n-a catadixit sa ma anunte .Eu sun acasa sa vad dac-a ajuns ,constat ca nu ,il sun pe mobil ,nu rasp unde ,sun pe tata-su ,il suna si el-nimic ,sun la un coleg si asa aflu ...Iar el ,ca o floricica ,cica le-a trecut mediile si i-a mai tinut in plus ,tf era uitat pe silent ...Nu intelegea de ce ma agit eu atata ...
Partea buna din toata intamplarea ta ,daca pot spune asa ,e ca i-a responsabilizat un pic .Sa speram ca nu le trece prea repede ...

Si mie vine TB si-mi mai spune ce si cum de prin carte ,lucrurile mai haioase ,comentam impreuna ...

Ana ,pe de o parte e bine ,mai ales avand in vedere cam cum mai predau cate unii ,pe de alta parte trb sa fii cu mare bagare de seama ...Avand in vedere cat de bine ne cunosc odraslele personale ,te poti trezi ca faci tu in locul lui daca nu esti atent .Ori asta chiar ca nu-i foloseste la nimic.

Agho draga ,nu cred c-ai inteles ...Lui TB nu-i ia mai mult de 1/2-1h sa faca problemele alea ,iar asta e nivelul lui normal de lucru .Si-i si place . Diferenta ,mare ,zic eu ,e ca nu-i sunt bagate pe gat nemestecate si este de-a dreptul incantat cand vede cat i-au folosit (problemele rezolvate anterior ,traducerile ...)Feed back ul este f motivant pt el .
Cat despre M E C ,esti in urma , din anul asta sc au interzis profesorilor sa mai dea teme pe vacanta ...Ce-au uitat sa le zica profesorilor este sa nu mai caute cu tot dinadinsul sa le vaneze greselile si sa le-arate ca nu stiu .

Cum ti-a placut la madame bovary ?

umflatel,bine c-a ajuns cu bine .

mQQm ,felicitari pt bb fotbalist sau harpist .Bun forumu asta la casa omului .Si eu ma surprind razand singura in fata monitorului ,ca daca citesti sau scrii mai pe fuga ...Par example eu adineauri citeam ca bb canta la harpa cu matzele (pisoaicele )tale ,si stateam sa ma gandesc daca am luat pan'acum la cunostinta de ele Macar tu ai o scuza

Zilele astea l-am tot rasfatat pe al meu naparstoc cu tot felul bunatati :crema de zahar ars ,tarta de ciuperci ...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput