*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (194)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Oare mai am mult de asteptat? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

dementiala!LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Daca tot ati vb de cartulii i-am luat si eu Dianei astazi una cu ratuste. Sunt curioasa sa vad cum reactioneaza cand i-o voi arata.
Astazi am vazut o fetita de 10 luni (cat are Diana) si care merge in picioare ca unul de 1 an! Am ramas socata...
Si tot de azi Diana cand vrea ceva zice ANA si intinde manutele... e asa de haioasa...![]()
elara spune:
Luny, am uitat sa iti zic. Eu cand am fost la stomatolog, cand alaptam si mi-a facut anestezie mi-a zis ca sa ma duc acasa si dupa vreo 2 ore, parca, sa ma mulg si sa arunc si abia dupa vreo alte cateva ore sa alaptez. Dar...dupa cum a zsi si Naty..depinde ce iti face..asa ca fii sigura ca iti da dr indicatii..tu numai sa ii spui ca alaptezi.
luny spune:
elara eu am nascut la Medlife si a fost totul superok...nu stiu ce s-o fi intamplat acolo cu tine, clar mai sunt si exceptii...si Naty a fost internata cu Iulia la ei si a fost multumita, si CCrisa nascut acolo, la fel..na, ghinion..
ccris ma bucur mult ca l-ai gasit pe DR Minunat si sper din tot sufletul sa se rezolve si sa fie bine micuta! sa ne tii la curent cu ce se mawi intampla!..
Apropo, de dr Minunat, Mufa e complet decalotat de o saptamana!!

si asta NUMAI datorita lui!
naty se mai intampla sa nu le placa si lor din prima cate o jucarie...
am citi ca pe la 10-11 luni ar fi un prag cand sunt ff usor 'speriabili'
de lucruri care pana atunci le erau indiferente, ex:soneria de mobil sau de la usa..
LUNY
elara spune:
Catalina, nu stiu prea multe despre salonul asta decat ca am fost odata pana acolo sa ma programez pt o manichiura (voiam eu peste vreo 3 zile) si cand am zis joi ea m-a programat intr-o joi dar peste vreo 2 saptamani...de ma ramas masca...bine ca mi-a repetat sa inteleg si eu eroarea..ca altfel ma prezentam la ei si ma trimiteau acasa...
Mi-am luat o brosura de la ei, e f stufoasa..si inca nu m-am mobilizat sa o studiez bine...
Site-ul m-a dat pe spate...e f misto designul....cu usile alea...
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
mimonix spune:
Radeti voi radeti , dar ce bine se distreaza acum toti prietenii mei la care m-am vaitat in week-end ca nu vorbeste Vladutz
Suna telefonul ca la gara, care mai de care face misto de mine , gaseste cate ceva sa-mi trimita (filmulete, bancuri, etc) Asa-mi trebuie
Cris multa sanatate finutei si voua La multi ani! ca nici n-am apucat sa spun 
Elara BAIATUL MEU N-ARE PISTRUI, mai sterge si tu monitorul ala din cand in cand
Cum am pus filmuletul? E un buton rosu pe care scrie tube sub B,I,alea...cand dai reply . Apesi si pui linkul intre paranteze.Pup io albastrica istetica si pe mama ei de la Min Sanatatii
Bine ca am unde sa fac reclamatie daca ma supara cineva 
Zoze gata bre, mi-am luat portia de EMO, m-am calmat
Tuchi am mancat o omleta din doua oua si o buc de cascaval...apoi am baut o canoaie de apa, nu ca as fi avut nevoie...si dup-aia ghici? Mi s-a facut o foame de lup
Dar am rezistat!
Luny cata dreptate are omu tau 
La toate alea imi venea sa spun DA-DA! 
Naty inteleg ca lectia a fost scurta
BRAVO!
Mai mananc ceva si mai scriu dupa ![]()
----------------
Am editat de 100 de ori mesajul asta, sunt varza 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
elara spune:
Mimo, e clar ca tre' sa mai pun ochelarii chiar daca mi s-a urat de ei si mi-i trage fi-mea de cate ori ma vede cu ei...
Cat despre reclamatii..tu fa-le daca ai de reclamat..ca in baza meeeaaa.... eu ma intorc la serv abia la anul
basca faptul ca nu ma ocup de asa ceva ...dar pentru tineee ce nu fac eu? Le spun sa o pastreze pana vin eu... ![]()
Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele 
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Luny, de aia am si zis ca nu stiu ce sa zic de Spitalele particulare. Decat ca eu am fost acolo si am fost f dezamagita.
Tocmai mi-am intrebat soatza si cica e f bun spitalul Marie S. Curie (Budimexul) dar am vz ca l-a mai recomandat cineva.
Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele 
luny spune:
am facut o baie, ca baietii dorm, si-s cu o masca de argila pe fata, sper sa nu se scoale chiar acum baiatul sa se sperie de mine![]()
Mimo, DOAR omleta aia ai mancat-o toata ziua?..
m-ar lua nervii rau...
eu m-am mobilizat, de marti ma duc la aerobic si sauna!
..ok,ok..o sa pap si eu mai light..
LUNY
blankar spune:
salutare!
Luny,oare nu ii este frica lui Mufa pe intuneric?
pune-i o veioza la pat
Mimo pe vorbareata asta mica a vazut-o si Eric si a
facut niste ochi
Blanka,mami de Eric si
6 cu Ana????