Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (120
Raspunsuri - Pagina 21
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Aha, eu cred ca din asta am, pt ca mi-au zis ca se vor resorbi firele singure. Nici nu banuiam ca se mai folosesc fire normale. |
ok, e usor atunci. sa nu fii surprinsa cand o sa elimini niste noduri.. pe alta parte
| citat din mesajul lui miereamara 2 zile huh? Patrick ce spune? E entuziasmat, curios? care sunt sentimentele lui fata de surioara? |
idilice deocamdata
Aalina spune:
Bee felicitari. 
Ttenzika mai ai un pic si gata. Gandeste-te ca iti vei tine puiul in brate si totul va fi bine.
Carmen eu cand am facut smotru m-a ajutat mama. Iar acum la intretinere ma ajuta sotul meu. Iar cand simt ca burtica se opune ma intind si astept un pic sa ma relaxez. Si pe mine ma tot streseaza constiinta sa ma apuc de calcat hainutele lui bb da la ce entuziasm am le tot aman.
Lisa si anca_ ati fost totale cu salutul vostru ![]()
Miere felicitari pentru laptic.
Fetelor azi mai devreme IrinaC era in drum spre casa. Deci sunt bine. O asteptam cu vesti si poze.
Deci saptamana asta avem invazie de licurici. Sa vina cu bine la mamicile lor in brate!!! 
cu
Fabian si
Dorian
AMR 6 saptamani
andre_ea spune:
Mey, pe mine m-a durut/usturat destul de tare dupa baie. Plus ca supureaza pe ici pe colo.
Miere, se mai folosesc, sunt peroane alergice la ata resorbabila. Felicitari pentru laptic! Pune pe Aidan cat mai des la san ca isi aduce el aminte.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
lisa79 spune:
asa e rox...nu te condamn![]()
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
ariya spune:
LISAAAAAAAAAAAA,se termina capitolul!!!!!pai,asa ne fu vorba?apuca-te si tu de treaba!!!!ar fi perfect sa nasti o data cu juramantul lui Obama,nu?![]()
![]()
![]()
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani,
36+Miguel Adriano
AMR 2 SAPTAMANI
IRINA.C spune:
Suntem de la 4 acasa...bebe a supt ca un flamand si de atunci face nani...eu am niste cearcane imense , ma simt OBOSITA moarta...aseara a tras o spaima cu niste scaune cu striuri de sange, f putin sange dar eu am innebunit.Au zis ca e atat de putin c animeni altcinev anu ar fi observat.Ori a fost deficit de vit K ori o leziune locala(sper eu)., a balmajit k dc se repeta polip etc.Deocamdata nu s- a repetat.Speram la bine.
Lasandu-ma la o parte am fost tinuta la curent de fete si sunt f trista:
Pusyketa este un cosmar
, este cosmarul Monicai de la odiseea de septembrie si a Cameliei de la odiseea de august, parca fiecare odisee trimite la cer un ingeras Andrei.Mi se pare ceva ingrozitor, condoleante si putere IMENSA sa mergi mai departe.Oribil ce s-a intamplat la Cantacuzino, fetele stiu ca am intuit spitalui din start, acolo sunt niste idioti cu reguli idioate!
Mvb condoleante si tie pt pierderea suferita, ingrozitoare si de neinlocuit, la acea varsta gestationala bebe era deja un
omulet,propun si acest bebe sa fie trecut la ingerasi
Miereprintre picaturi am fost informata ...ia-ti un avocat la sfarsit pt ca NU asa trebuia sa se faca.Nu stiu cat de mult ai semnat tu ca vrei nastere naturala dar Apgar 6 este de la travaliul prelungit mai mult ca sigur.Important e ca a crescut scorul la 5 minute si ca sunteti spre bine.Voi citi si incerc sa inteleg ce e cu infectia , ce semne are de il cautara de meningita..ITi doresc SANATATE tie si lui bb si PUTERE!Ma gandesc la tine
iata si linkul nostru sper sa va placa Grumetzel
http://picasaweb.google.com/raducristian.c/Andrei#
bb mic
POZE
39+
Idaira spune:
| citat din mesajul lui miereamara Aha, eu cred ca din asta am, pt ca mi-au zis ca se vor resorbi firele singure. Nici nu banuiam ca se mai folosesc fire normale. 2 zile huh? Patrick ce spune? E entuziasmat, curios? care sunt sentimentele lui fata de surioara? www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery Aidan |
Si mie tot fire absorbabile mi-au pus,dupa o saptamina s-au resorbit.Ce-am facut eu?! M-am spalat cu ceai de galbenele si am folosit tinctura de galbenele pe un betiosr de ureche.
Si eu ma confrut cu aceeasi probl de a-i scoatele aerul...daca gasiti/stiti vreo metoda,va rog...sint deschisa la orice propunere.
Gaza mea s-a nascut la 13.47h cu un scor apgar de 9-10,cu 3180g.
Acum ma lupt sa scap de protectoarele de silicon si sa suga direct,dar ...e greu tare...
Cautind o bucatica de viata