Sezatoarea canadiana (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mqqm, nu te supara pe mine ca face rau la bebe, eu cand ma refer la viata la tara nu ma refer la casa mea efectiv, ci la faptul ca orasul e mic, ca nu prea e trafic pe highway 7/8, ca ajungi repede la St Jacobs la ferme, la piata. In baden, un satuc mititel la vreo 20 de min de Kitchener si in elmira, au construit cateva cartiere de case noi, si pe noi tare ne-a interesat ideea, dar de fapt erau construite ca in oras, unu in fundu celuilalt, nici decum cum crezusem noi.
asa ca, desi nu refuz o invitatie la tine la tara in mijlocu lui Toronto, vreau sa ma intelegi ca nu ma refer la casa si locatie si paduricea din spate, ci la faptul ca nu e trafic, nu e aglomeratie (decat in mall, ca parca pleaca toti de acasa in acelasi timp)...na ca am uitat ce vroiam sa mai scriu! mai, mie chiar imi trebe pastile de tinut gandurile in cap!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

am inceput ieri cursul de Acomba, si am colega de curs o madama la care am fost la interviu si am refuzat jobul , pfui, n-a fost prea nice momentul cind am dat ochii cu ea; le, pacat ca n-ai venit, e misto, e gratis, am primit si cd si manuale cu programul; pe mine ma interesa modulul de paie (eu nu fac salarii) si de state financiare-la care n-am acces, dar oricum vad ca sunt optiuni in program de care habar n-aveam.

Ana,

sunt pe lista de asteptare (stiai ca exista ?).Am tot incercat sa vorbesc cu cineva si imi tot intra robotul asa ca am lasat mesaj si apoi m-a sunat o madama care mi-a spus ca sunt inca 4 pe lista dea steptare si daca vreau sa mai astept.Am zis ok, acum ramane de vazut cand va incepe a doua serie.
Chiar ma gandeam ca poate vom fi impreuna, imi pare rau, nu a fost sa fie.

Mergi la inceput

Denisam, la multi ani pentru printesa mica, sa creasca mare si sanatoasa

Olga si Cristina, la multi ani, sa fiti fericite si iubite

Mergi la inceput

Hai ca am ajuns si eu la zi cu cititul.

Ana, noi avem o prietena de familie care lucreaza la guvern (qbecos) si merge la clienti.Nu stiu ce salariu are dar stiu ca este incantata de ideea ca nu sta zilnic la birou, programul este leger, vacanta multa si in plus este la sediul din Laval, ea locuind in St Dorothe.
Felicitari, ai sa vezi ca o sa fie super bine.
Insanatosire rapida.
Eu nu am facut nicioadata vaccinul pana acum , nici eu si nici ai mei din familie iar pana acum am fost ok .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

cge si Olga, La multi ani!

Ana, insanatosire grabnica si felicitari pt job.

pitilache, cum e la scoala? Ai razbit oboseala?

Eu am un feeling ca ma apuca o gastro ca am plecat azi de la servici cu niste crampe groaznice

Apropos de vaccin de gripa, a fost o emisiune prin care ziceau ca vaccinul de anul asta a dat-o in bara in sensul ca protejeaza contra altor virusi nu ala care bintuie anul asta.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Marutzule, io nu ma supar mey acum nici sa ma bati , ca-s in spririte inalte. Doar ma distrez. Acu zau daca mai pricep. Pai daca la neibourghhoodu ala (nu neaparat al meu) nu sunt masini, sunt pomi mari, vecinii sunt pe unde ultrascurte, langa strada e un parc de ex G Ross Lord, sau Sunnybrook, sau Eduard Gardens, daca piata de organice e la 10 minute (de netrafic), daca-n backyard, care-i spatios (la unii), si pe acoperis sunt veveritze, iepuri, racuni, sconcsi, etc (ha n-ar mai fi!), daca la mall e inghesuiala si la voi si la noi, pai io nu prea pricep ce-i cu tara aia in afara de naveta, de-aia zic. hai nu te supari, ca am si io pretini la chicineu, vorba mamei. Drept ii ca nu am carnatzii de chicineu.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA sarbatoritelor mici si mari!
Si felictari viitoarelor mamici. Sarcini usoare si nasteri si mai si.
Multumim ca ati intrebat de noi. Suntem bine, crestem cred, ca din fericire greutatea mea s-a mai potolit nitel:)
DPN meu e pe 3 feb deci mai am teoretic 2 saptamani. Vineri a fost ultima zi de lucru si de at ma ocup si eu de spalat si pregatit lucrurile.
Din pacate aici a ars nitel un pod pe care noi mergeam la sv, si o sa le ia vreo luna, 6 sapt sa il repare, si e nebuneala generala pe celelalte 2 poduri. Asa ca tati merge cu autobuzul la sv iar eu sunt mama soferita. Pe pisic tot il nasc in masina. Mai frumos e ca s-au dus visele mele in care ma bagam in pat si mai dormeam dupa ce plecau baietii:))
Si nu stiu cate sanse are sotul sa prinda nasterea, daca nu ma apuca noaptea sau in wk.
Ana multa sanatate si bafta multa. Si eu sun tla guv da nu mi-au cerut diplome sau ceva. M-au chemat direct la test si interviu. Mult succes.
Try multa bafta sa gasesti ce iti doresti.
Rocs iti trimit pm.
Nu mai stiu ce altceva mai vroiam sa zic, dar va urez toate cele bune, multa sanatate voua si copilasilor dragalasi.
Cine are putin timp poate imi trimite si mie datele pt cont? Multumesc.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cge si Olga La multi ani!

Diana nici eu nu am avut deloc greturi si nici alt simptom de femeie insarcinata. Numai de la prafum mi se facea putin rau, insa asta tarziu, dupa 3 luni.

Ritah dar de ce i-au dat biberon, numai pentru ca aveai diabet? Si eu am avut diabet dar m-au pus sa ma mulg (al meu a fost hranit prin tub vreo saptamana caci a fost prematur si nu putea sa suga). Eu credeam ca biberoane numai in Romania se dau asa, fara nici un motiv.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Diana, poate e fetita! Eu nu am avut deloc la fetite, iar la Lisandru am avut pentru amindoua.

Nu ma duc la curs, nu pot sa-l las pe Lisandru asa, e bolnavior mititelul si l-am lasat un pic cit am vorbit cu vecina de sus si s-a pus pe un urlat, a crezut ca plec si-l las. Norocul meu este ca sintem la inceput si nu pierd cine stie ce... sper. Asa ca, ma pun pe citit ce ati mai scris, ca doar am rasfoit.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Bebitzule, suna bine ce spui de amica ta, poate am noroc si eu; oricum asta habar n-am daca ma mai plimba prin interviuri dupa ce le trimit actele si mai e o selectie, sau nu; da' ma gindesc ca da, ar fi fost prea frumos ; Vezi ca la curs nu s-au prezentat doua persoane si spuneau ca iau d epe lista de asteptare; mai suna-i!
Daiopri, ce fel de interviu ai dat: teste d'alea tip de psihologie, sau doar interviu normal cu HR?

Mergi la inceput