Sezatoarea canadiana (124)
Raspunsuri - Pagina 16
OlgaTarziu spune:
Maru nu trimiti nici un original. Trimiti copii. Daca vrei sa fii mai sigura poti veni la centru la mine si facem true copies. Si-ti completez totul si for free.Totul sa ai documentele cu tine, Permanent resident card, Record of Landing si pasaport.
Eu completez aplicatii cam in fiecare zi deci crede-ma ca e ok. Trebuie sa trimiti traducerea legalizata doar cand nu apare pe certificat nimic in limbi de circulatie internationala.
pitilache spune:
'Neata si o cafeluta buna de la mine!
Simonna cand ne arati poze cu Silver? Mai povesteste-ne despre nazdravaniile lui/ei.
Dana am vazut pozele de la revelion. Foarte frumoase, se vede ca v-ati distrat pe cinste! Si am admirat si bradul incarcat de acasa! Bafta multa cu operatia!!!
Chiar asa nu mai facem si noi o intalnire? Vad ca Toronto se mobilizeaza iar! Am inteles ca schimbam locatia, cine face propuneri? Mimitete, tu spuneai de niste rest. portugheze bune.
maru spune:
Olga, vin! Da-mi adresa unde si cum si vin intr-o zi cu masina la servici, ori plec mai devreme, ori vin dimineata la prima oara
Citat: |
citat din mesajul lui OlgaTarziu Maru nu trimiti nici un original. Trimiti copii. Daca vrei sa fii mai sigura poti veni la centru la mine si facem true copies. Si-ti completez totul si for free.Totul sa ai documentele cu tine, Permanent resident card, Record of Landing si pasaport. Eu completez aplicatii cam in fiecare zi deci crede-ma ca e ok. Trebuie sa trimiti traducerea legalizata doar cand nu apare pe certificat nimic in limbi de circulatie internationala. Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Buna dimineata! Hai, ca am facut , cine vrea?
Codritu, raspuns la PM. Ii fac si aici, ca sa stie lumea dom'le, jigodii sint. Auzi tu, experienta de laborator, biochimie la nivel de ciclu unu si doi terminata... si tot nu esti bun, trebuie sa o iei de la capat. Eu inteleg specializare la fata locului, ca deh, se lucreaza altfel, dar chiar asa!?! Bafta multa!
Alaptat. Pentru lapte eu am baut doi litri pe zi de ceai de fenicul, anason si chimen. E bun si pentru colici si, ca orice lichid, creste si productia de lapte. Nu prea sint de acord cu pastilele, adica nu inainte de a incerca si alte metode mai naturiste. Mai bine bere, desi cica e un mit chestia asta cu berea, dar eu am aflat dupa ce am alaptat primii doi.
Uitati aici niste ghiduri in franceza despre alaptare, s-ar putea sa fie si in engleza, dar eu pe astea le stiu de la un curs prenatal: aici (tastati allaitement si va da mai multe variante) sau ultimul ghid, din 2008 (versiune electronica, format pdf).
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mimitete spune:
pitilache, restaurantele portugheze bune pe care le stiu eu sint pe St Laurent si imi e teama ca va fii dificil cu parcarea. Ultima oara aripa Laval milita pt Laval ca si locatie. Mie imi e indiferent, uite ce am gasit in Laval si zice de bine http://www.restomontreal.ca/portal/bareo-bar-tapas/index.php?lang=fr
Nu stiu cum e cu parcarea pe acolo...
Eu votez tot pt vineri seara ca in weekend e mai complicat. Hai sa arunc undita, 6 februarie ca sa-i facem galerie lui Dana?
Eu m-am ingrozit de povestile lui inacanada si nu mi-am putut inchipui ca inca mai sint atitia copii parasiti. Eu credeam ca e unul la citeva luni intr-o maternitate, dar de ce spune ea este de groaza.
Nelia, speech therapist sau orthophonista pe limba noastra costa cam 90$ ora. Mult succes la gasit pe cineva. Daca iti trebuie o anglofona (ceea ce e si mai greu de gasit in Montreal ca oricum sint putini in private de felul lor) ar trebui sa intrebi la Montreal Children poate stiu ei cine mai are si practica privata.
Mult succes,
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimitete pitilache, restaurantele portugheze bune pe care le stiu eu sint pe St Laurent si imi e teama ca va fii dificil cu parcarea. Ultima oara aripa Laval milita pt Laval ca si locatie. Mie imi e indiferent, uite ce am gasit in Laval si zice de bine http://www.restomontreal.ca/portal/bareo-bar-tapas/index.php?lang=fr Nu stiu cum e cu parcarea pe acolo... Eu votez tot pt vineri seara ca in weekend e mai complicat. Hai sa arunc undita, 6 februarie ca sa-i facem galerie lui Dana? Mult succes, Mihaela "Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience." |
Eu sunt de acord cu 6....si va dau si de baut (dar nu ptr ca ma incurajati)
Insa nu stiu daca Lavalul va fi ok ca locatie..nu stiu cit se face din centru la ora de virf. In St Laurent nu gasim nici parcare cu bani? Dar ma supun hotaririi generale.
Roxana merci , intr-adevar a fost super.
Intrebare ptr parintii cu adolescenti de 13-14 ani: vi se pare ok o petrecere simbata seara de la 7 pm la 12 pm??? Vreau sa ma conving ca nu sunt eu dusa..
ritah spune:
Chestia cu berea care ajuta la alaptat nu cred ca e un mit.Eu am facut cezariana la St Michael's in Toronto si doctorul care m-a operat, unul dintre cei mai buni de acolo, mi-a spus sa beau bere pentru alaptat. Mi-a mai zis ca pe vremuri chiar tineau bere in spital in acest scop.Era si barbata-miu pe acolo si a confirmat ca asa a zis, ca altfel credeam ca poate am visat.
Rita
nelia spune:
90$??? Vai, mama noastra! Merci, Mihaela. Am RV luni la pediatra, care lucreaza si in Children Montreal, sa vedem ce-mi spune. Ultima data cind am vorbit cu ea despre asta a zis ca ea nu crede ca va avea nevoie, eu am zis ca da, si am hotarit impreuna sa mai asteptam si sa intreb si la gradinita ce parere au. De la gradinita mi-au zis de trei ori pina acum ca nu are nevoie, sotul la fel, eu eram singura care nu auzeam consoanele pina acum, asa cum sint singura care vad si o problema la mersul, de fapt nemersul lui Lisandru... Asta ca tot vorbeai tu de instinctul de mama.
Ritah, asa, incurajeaza-ma, ca eu am tot baut bere, nu neaparat pentru lapte, ca din asta aveam, ci pentru ca imi era sete rau... Si aia fara alcool nu-mi place!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mimitete spune:
Uite alt restaurant mai la mijloc de atita nu se poate (intersectia 15 cu 40) Vinnie Gambini, linga cinematograful Guzzo, deci are parcare .
http://restomontreal.ca/restaurants/index.php?section=viewresto&resto_id=2597&lang=fr
Dana, si mie mi se pare cam tirziu 12pm dar probabil ca as ceda si i-as lasa dar sotu' nu. Tin minte ca eram in clasa a 9-a deci 14 ani si ma calcau ai mei pe nervi ca veneau sa ma ia la 10pm de la ceaiuri dansante si m-am jurat ca eu n-o sa fac asta... dar vezi tu cum se schimba treaba cind esti tu parinte.
Denisam spune:
Neatza si o cafea dubla ca nu am o zi prea buna deloc.
ALAPTAT-si eu am baut ceai de anason si fenicul si i-a fost bine si lui fii-mea si plus ca a baut lapte de la mine 6 luni,inconditiile in care era f. lenesa,tragea 2 min si adormea la sin,nimic nu functiona la ea- d cil dadeam in bibe,il bea rapid-dar cine s emulgea la 3-3,5h mereu de mi-am cam distrus sanii(estetic vorbind)-am baut si bere, tot asa la indicatiile din batrini si ale sotului,dar nu am obs prea mare imbuantatire si eu nu sunt o bautoare in general, mai aels de bere,prefer vinul alb
DanaP-tinem pumnii pt operatie,sunt sigura ca va fi bine.
Nelia- tin pumnii cu Lisandru- eu nu cred ca el are probl cu mersul, care e de fapt ingrijorarea ta cea mai mare,scuze dar ma lasa memoria,batrinetile de..Alex al meu si-a dat drumul al 1 an si 3 sapt, mi s-a parut mult ca E a mers de la 10 luni, dar ea nu a mers de-a bsuilea,spre deosebire de fii-miu,insa cum alearga acuma, si cate ture face zilnic si cum loveste minge,etc-toata lumea e uimita, de catarat si altele,nu mai zic ca va sperii pe cele care veti avea baieti
Bafta tuturor care invata, au examene sau interviuri.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani