Sezatoarea canadiana (124)
Raspunsuri - Pagina 14
maru spune:
buna fetelor,
fie-va mila de un suflet posesor de IQ in double digits si lamuriti-ma cum naiba fac dosaru ala pentru cetatenie. Mentionez ca citii ghidul ala si de sus in jos, si de la stanga la dreapta si invers si pe verso si tot nu m-am lamurit:
vor originalu la certefecatu copilului de nastere ? mentionez ca plodu si noi avem de al international, deci nu e nevoie de translatie
trimit imm originale? pai dace le pierd astia? eu ce ma fac?
I'm beggin' for help
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
CriPOD spune:
Maru, eu nu stiu c-a fost tare demult, dar eu nu trimit niciodata originale de-ale mele la acte. Poate ca la formularele lor completate de tine ar fi rezonabil sa le ceara in original, dar fa-ti fotocopii inainte de a le da drumul, in orice caz. Poate stiu fetele mai bine.
Apropos, voi bagati la rrsp anul asta ceva?
Io tot pe-aici sunt, bantui ca oi face paianjeni pe creier la jobul asta de atata cat ma muncesc. Singurele eforturi intelectuale sunt sa citesc forumu', sa mai produc niste bucati scrise degeaba si sa ma lupt cu numele colegilor. E primul loc in care am intalnit... toti chinezii (multi) si-au pastrat numele original. Ma doare limba si capul. Mai e cate unul de-i zice james si ryan cand vorbesti cu ei, da' cand sa le trimit email nu-i gasesc in address book, mai tataie, ca de fapt sunt puihong, zhihang, guoming, vai de sufletul meu! Io fata asa, mai ca maru , cu quotientul la stanga clopotului...
Denisam spune:
Maru- deci sper ca te-am lamurit,fa copii si ia o stampila de la un lawyer and that's it! Bafta.
Try-ti-am trimit un posting for research analyst-poate e cu noroc!
Rita- ai primti email cu datele Getei?si eu as vrea lista minune cu materialele
Adaf-mai zi-ne si noua cate ceva
Ina- si tu, ia fa o pauza cat dorm kids si scrie 2 randuri
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
ari spune:
Salutare!
Nu trebuie sa trimiti nici un act original, trimiti fotocopii ale documentelor cerute. 100% sigur!!! bafta!!!
Denisam spune:
QQqm-eu o sa pun vreo 3-4mii la RRSP ca decat sa le dau astora la guvern taxe,mai bine stau acolo la mine in cont,ma simt psihologic mai bine Ceva miscari de la flacau, sau e devreme -ai vreo 16 sapt cumva, nu de alta dr si eu am avut DPN cu fii-miu 10-12 iulie, asa ca remember well cat de cat-eu pe la 17 sapt si ceva l-am simtit insa
A si am vazut costume de baie la Sears,faine ca si pe site-ul lor de outlet-is reduceri, din 2 piese. f. faine- eu mi-am luat M, desi purtam S ca sa fiu sigura ca incap"galoanele"
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Diana2007 spune:
Simonna, deci e teckel, fata, cuminte si de familie buna ! Nu puteam sa-mi doresc altceva pentru viitoarea nora
Uite aici pe petitor http://good-times.webshots.com/photo/2940118610102121341yZixkh?vhost=good-times
(de cand a venit saracul in Canada nu si-a gasit nici o partenera, desi avem in cartier multi caini dar nu pe talia lui; singura teckel se uita in partea cealalta cand il vede, deh e o doamna, si quebecoasa pe deasupra )
N-am retinut sau poate n-ai scris, cum o cheama ?
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si proaspata cu
maru spune:
imi zice cineva de vreun loier ( lawer) in centru lu Toronto?
please
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
ritah spune:
Acum compilez lista cu materiale de contructie.
Pentru costume de baie va recomand si Dixie Outlet Mall, outletul de la Bikini Village, sunt foarte frumoase si reduse .Eu sunt maniaca cu reducerile,n-am mai cumparat de mult lucruri cu pretul intreg. Ma gandeam sa pun lista pe contul ala comun, sa-mi trimiteti si mie parola si link-ul va rog.Poate putem compila si o lista cu magazine care ne-au placut noua, sau care au reduceri, ca din mai multe surse e mai usor.
Rita
bebitzu spune:
Diana,tu ai si pisica si catel aici in Ca?
Maru,noi am trimis numai formularele ce le-am primit si copii dupa acte.Nu am apelat la un avocat si totul a fost ok.Nu cred sa fie altfel in ON.Chiar ieri am primit pasapoartele canadiene, acum sa avem unde si cu ce sa plecam .
valen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui try Sa ma tai daca pricep de unde vine numele de “catel” de usturoi. Capatzana e usor de intuit. ."Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" |