Gradinita de stat in zona Lujerului/Iuliu Maniu

Gradinita de stat in zona Lujerului/Iuliu Maniu | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Buna,
am si eu o mare rugaminte la voi, am nevoie si eu de o gradinita de stat, in zona Militari, de preferat Lujerului, Iuliu Maniu
trebuie s-o mut pe Teo, nu-mi mai permit in prezent s-o tin la gradi privata si trebuie s-o mut urgent..noi stam in Rosu, si as vrea sa-mi spuneti ce gradinite bune cunoasteti in zonele amintite(Lujerului, Iuliu Maniu, Rosu)
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Roxana, din pacate eu nu stiu gradinitele decat ca si localizare, nu le stiu denumirea oficiala sau numarul.

Asadar:
1. Gradinita de vis a vis de teatrul Masca. Este o gradi buna din cate am auzit (de la o prietena care are acolo copila) insa se intra f greu. Mergi "pregatita" la dna directoare, daca vrei sa inscri acolo copilul.
2. Gradinita de langa scoala 117, in dreapta pasajului Lujerului. Despre asta stiu ca are sistem step by step si nu stiu in ce conditii accepta copilul.
3. O gradinita buna, am vazut-o si mi-a placut si cum arata. Educatoarele se ocupa de copii (tot de la niste prieteni care au copilul acolo stiu) este gradinita de la Apaca. Este inainte sa ajungi la Apaca, pe dreapta, chiar inainte de Bingo (parca asa se si numeste cladirea aceea).
4. Gradinita Prichindel (nu-i mai stiu numarul) este pe partea stanga (cum mergi spre aurogara Militari) in spatele blocurilor, chiar unde vireaza 136 la dreapta, spre Apusului. Acolo l-am avut pe Luca 1 an si am fost aproximativ multumita. Directoarea se ocupa de gradi, important este sa ai noroc la ce educatoare o inscrii.

Sper sa te fii ajutat. Mult succes!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

La Lujerului la pasaj sunt 2 gradinite! Una e 197 care e step-by-step (asta e al 2 lea an de cand e asa! si de fapt e aceeasi Marie cu alta palarie :)) ). Cealalta e 246, e cumva in spatele primei si e din cea obisnuita.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Da, stiu doua: una este 250 pe Uverturii vis-a-vis de Teatrul Masca, eu predau arte plastice acolo o zi pe saptamana. E foarte frumos amenajata, educatoarele sunt... ca peste tot, cu calde si reci, chiar perfecte n-o sa gasesti nicaieri, personal nu le cunosc prea bine ca sa iti fac o recomandare. Fetita Ancai-gandacelu, daca o stii, a fost acolo inainte sa se mute. A doua pe care o stiu si unde am predat anul trecut este 197, pe str.Fabricii nr.20 (la iesirea din pasaj, peste pasarela). Aici este sistem step-by-step, dar vorba fetei dinainte, practic aceleasi educatoare predau, unele destul de in varsta si nu stiu cat inteleg din spiritul ideii de "step". Stiam o educatoare extraordinara acolo, o femeie de suflet, dar am un lapsus nu mai tin minte numele, cand imi aduc aminte promit sa revin. Nu stiu cat de greu se intra la gradinitele astea, banuiesc ca destul de greu, ca peste tot, dar daca vii cu "darul" nu vad de ce nu ti-ar gasi un loc. Daca vrei acum in mijlocul anului nu stiu daca este posibil, dar merita sa incerci, zic eu. Succes,
Bebe

bebe si puii:

Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
Ziua Filiponului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

va multumesc
da, la mine problema consta practic ca suntem in mijlocul anului de "invatamant"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Buna,
Cum sunt interesata de gradinita in aceaasi zona, ba rog sa imi dati cateva detalii. Eu caut o gradinita in care copilul (un print de 3 ani) sa fie scos afara zilnic daca se poate si in care sa fie tratat cu dragoste si intelegere. Partea teoretica nu ma intereseaza mai deloc...ba dimpotriva ma ia cu fiori negativi cand vad caiete la 3 ani si alte tampenii menite sa le oboseasac memoria...Ma multumesc sa fie fericit copilul si sa mearga de drag la gradinita.
Acuma..sunt utopica sau am sanse sa gasesc asa ceva la stat? Si daca se poate si in zona Militari?
AS fi recunoscatoare pentru orice info. Daca exista vrea gardi particulara care vi se pare ca se inscrie in trendul meu, si daca nu costa 16 milioane puteti pomeni si de ele, pls.
Multumesc tare mult!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput