* * * Bazar pentru Sonia si Andrei * * *
Raspunsuri - Pagina 9
lizzy spune:
multumesc kid pt adaugarea biberoanelor la bazar. e o marca mai speciala, le recomand!
vroiam sa dau cateva lamuriri. desi sunt desigilate, biberoanele au fost sterilizate prin fierbere si incercate doar 1 data, nu a vrut sa bea din bibe si asta a fost le-am achizitionat on-line, pretul initial a fost 45lei (ambele). le donez pt 20 lei.
Bfree - descriere partiala pe site-ul lor:
Este proiectat astfel incat sa elimine simptomele colicilor, precum gazele si regurgitarea. Mai mult, este recunoscut medical in a reduce riscul infectiei urechii interne.
Biberonul este facut din plastic B•Free® care nu contine o substanta chimica periculoasa denumita Bisphenol A, substanta care se gaseste in majoritatea biberoanelor existente pe piata.
pentru toate detaliile legate de acest tip de biberon accesati site-ul corespunzator. nu vreau sa fac reclama site-ului neaparat, dar m-am gandit ca acolo sunt info complete.
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
ariel_7000 spune:
scuze ca raspund asa greu. sunt bolnava si de 3 zile o tin in febra 39-41 acum sunt in pauza data de algocalmin...
voi plati zilele astea, cand voi reusi sa ajung la banca.
kokiy ai pm de la mine.
se poate imparti suma la cele 2 copilasi?
doina, nu te-am uitat...inca crosetam la site, te anunt cand va fi gata.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!
kid spune:
ariel_7000 Da, poti sa imparti suma si sa depui in ambele conturi. Multa sanatate!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
lizzy spune:
andrei, doina si dragos au plecat spre olanda pt operatia corectoare. sa speram ca vom primi curand vesti bune de pe front
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
kokiy spune:
AnnaBaby si ariel_7000 am primit PM-urile de la voi cu adrese,dar numele primitorului???
Urgent
Daca stie cineva numele real al posesorilor de nick AnnaBaby(apare ceva la profil,da' nu stiu sigur) si ariel_7000 este rugat sa-mi dea PM
Tre' sa plec la posta pana in ora 16.00
Si Mihaita are nevoie de voi!
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
ariel_7000 spune:
kokiy, scuze, ti-am trimis pm. neuronul prajit
AnnaBaby spune:
Kid am primit coletul, multumesc mult!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
kid spune:
AnnaBaby Ma bucur ca a ajuns coletul, multumesc ca m-ai anuntat.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar in scop umanitar
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
ariel_7000 spune:
am trimis si eu aseara dovada platii pe e-mail.