* * * Bazar pentru Sonia si Andrei * * *
Raspunsuri - Pagina 20
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Fetelor: LICITEZ PESTI SI PLANTE DE ACVARIU 1 RON BUCATA!!!!!!!! Sau acvariu cu totul - cam 120-130 litri la pret negociabil!!!!!!!!!! Goghosarul meu drag!!! Mamica fericita de Sorina Gabriela Ticker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita! Bazar pentru Sonia si Andrei! |
poti detalia? ma intereseaza la pachet complet
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
mica0307 spune:
preety sa inteleg ca ai un acvariu pe care vrei sa il oferi pentru bazar? Cati pesti sunt? Gandeste-te si la un pret pentru acvariul tot, eventual trimite-mi pe mail si poze.
lorelay multumim! Poti plati in oricare din conturile de pe prima pagina si pentru cine vrei tu. Sa imi dai adresa sa iti trimit costumasul.
mykidutza feicitari pentru livitatia castigata. Poti plati in oricare din conturile de pe prima pagina si pentru cine vrei tu. Sa imi mai dai inca o data adresa sa iti trimit sarafanul.
preety spune:
Mica / dianarus78 am un acvariu acasa mare... imi pare rau ca trebuie sa renunt la el dar nu prea mai e timp... cu un bebe asa mic...
Deci are capacitate cum am spus, cateva zeci de pesti... nu cer un pret anume pe el ci cat vrea cel care-l doreste sa ofere (asta daca e cineva interesat de el cu totul)... pana la urma il dau in scop caritabil... Este home made... acvariul este facut de un batranel care creste pesti si ii vinde si face si acvarii, este foarte tapan lipit, are aproximativ 3,5 ani, capacul e facut de un tamplar dupa un model luat de pe un site de acvaristica din pal negru (este insa greut din cauza ca e pal)... ce pot spune este ca e mare... adik impresioneaza... Si are toate dotarile necesare... Eu am zis ca fiind destul de mare si greu de intretinut sa dau toate cele la bucata ... pesti si plante respectiv ca pe urma pot sa-l desfiintez...
O sa pun si niste poze mai tarziu.
Pesti am in majoritate vivipari si niste specii care nu stiu ce sunt...
preety spune:
Asta este acvariul ca sa va faceti o idee... dar acu e mai bogat (in plante si pesti) si are alte ceramici...
L-am licitat si la bazarul pentru Mihaita... unde se gasesc binevoitori este f f f bine! Sper sa nu fie o problema!
kid spune:
Am mai adaugat in lista de bazar o hainuta aici si 2 carti aici, oferite de dianarus78. Multumim.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
lorelay_28 spune:
Astazi am platit In contul deschis pentru Sonia prin OnlineBanking. Maine vor intra banutii.
18+viitoare mami de Maya Luisa
kid spune:
cristina_26, saryta Felicitari pentru licitatiile castigate. Va rog sa luati legatura cu persoanele de la care ati castigat produsele, sa stabiliti cum intrati in posesia lor.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
kid spune:
lorelay_28 Acum am vazut ca ai castigat costumasul de la pozitia 559, oferit de clauclau. Costumasul este la mine, te rog sa imi mai dai o data adresa ta sa ti-l trimit.
M&M spune:
As mai dori sa licitez pt inca 3 produse oferite de Diana
774. - 10 lei
759. doar pentru dresul de 2 anisori- 5 lei
775.- 15 lei
Am sa fac plata tuturor produselor o data...
Cristina, mami de Mihaita
saryta spune:
Multumesc Kid ... maine merg sa pun banii si apoi le trimit fetelor PM.
Multa sanatate .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)