* * * Bazar pentru Sonia si Andrei * * *
Raspunsuri - Pagina 2

gabriella1 spune:
Vreau sa intreb ceva:
Licitez- "cumpar" 1-2-5 produse de aici. Platesc in cont ce e de platit, dar ele sa ramana in continuare ptr vanzare.Se poate?
Eu nu am copii si nu am ce face cu ele.
Multumesc ptr intelegere !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ancadragoman spune:
Gabi poti pur si simplu sa depui banuti in cont fara sa cumperi nimic
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Gabi poti pur si simplu sa depui banuti in cont fara sa cumperi nimic anca ![]() ![]() poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
da,da' putin cu putin se aduna.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

diana2242 spune:
Buna,am trimis coletelele azi pt saryta,Kid si diana si acum stau cuminte si urmaresc bazarul numai ca m-as reprofila acum putin as vrea daca are cineva statie pt bebici,sterilizator biberoane,carusel si alte din astea.daca e imi puteti lasa pm.mercic si pupici pt cei mici

diana2242 spune:
as vrea sa stiu cat de mari sunt blugii de la pozitia 230 deja am cumparat f multe si nu as mai vrea pt aceeasi varsta.

nona_denis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Nona ii sunt bune? anca ![]() ![]() poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
Ii vin perfect.
Gabriela, mai poti ajuta si prin adaugarea de produse la bazar.
Mami de Denisache

lizzy spune:
virat azi 20 lei in contul lui andrei (pt bijuteriile donate de diana2242). vazut ca diana deja le-a expediat. multumesc.
sper sa reusesc in w-end sa fac ordine pe la jucarii, biberoane, chestii utile pt bebei sa mai donez si eu cate ceva. am de exemplu o cadita pt baie (normala) de donat, dar e destul de mare si greu de crezut ca o pot expedia prin posta
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

gaia.nevia spune:
Pot vira bani direct in cont fara sa iau nimic din bazar?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

AnnaBaby spune:
Vreau si eu sa licitez: pt 365 - costumas nou 12 luni 5 lei si 367-costumas nou 9-12 luni 5 lei.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii