* * * Bazar pentru Sonia si Andrei * * *
Raspunsuri - Pagina 14
kid spune:
PetraTudor A ajuns mailul si este ok. Te rog sa iei legatura pe PM du dianarus78 sa stabiliti cum intri in posesia produselor castigate. Felicitari.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
preety spune:
Doxinu multumesc mult ptr tricou!
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
cryss26buc spune:
licitez pt 102. Colier Fluturas suflat aur - 15 ron - olishka...pentru SONIA si ca sa fiu corecta asta 113.Pantofi H&M, marimea 14-15,15 RON, mica0307 pentru ANDREI
mayaione spune:
Preety am pus ieri rochita la posta, scuze de intarziere, oricum bine ca am gasit-o!
lizzy spune:
petratudor, azi am trimis coletul, mii de scuze pentru intarziere nu ai nimic de achitat, doar sa il ridici. este pe numele sotului, sa mearga cu buletinul
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
kid spune:
ancadragoman Felicitari pentru licitatia castigata. Te rog sa iei legatura cu olishka sa stabiliti cum intri in posesia suportului de CD-uri.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 petratudor, azi am trimis coletul, mii de scuze pentru intarziere nu ai nimic de achitat, doar sa il ridici. este pe numele sotului, sa mearga cu buletinul |
Diana, iti multumesc, eu am primit o instiintare de la posta, inseamna ca ramane sa vad daca era pentru pachetelul de la tine sau cel de la Kid, imi spunea si ea ca a trimis deja halatelul de la 59 - bazarul pentru Mihaita.
Oricum, te tin la curent!
Multumesc!
38+ cu
PetraTudor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui PetraTudor
Diana, iti multumesc, eu am primit o instiintare de la posta, inseamna ca ramane sa vad daca era pentru pachetelul de la tine sau cel de la Kid, imi spunea si ea ca a trimis deja halatelul de la 59 - bazarul pentru Mihaita. Oricum, te tin la curent! Multumesc! 38+ cu |
Sherlock a rezolvat enigma [:-))]- inseamna ca pachetelul tau va veni saptamana viitoare, acum am vazut data la care ai postat mesajul de mai sus, abia astept! Te pup si multe multumiri!
38+ cu
cryss26buc spune:
as vrea sa i au legatura cu fetele am castigat licitatiile.....
102. Colier Fluturas suflat aur - 15 ron - olishka
si
113.Pantofi H&M, marimea 14-15,15 RON, mica0307
voi merge sapt viit sa depun banutii dar as vrea sa vb cu fetele eu sunt din buc si as vrea sa stiu cum facem si de unde sunt ele.
kid spune:
cryss26buc Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura pe PM cu mica0307 si cu olishka sa stabiliti cum intri in posesia produselor castigate.