Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 4
misha71 spune:
uite umflatel sa nu mai fii trista: Emma e fericita, uite:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda Dragelor, am fost la scumpele noastre Kiss si Aida. Am dus cu noi lumina si dragoste. Si multe pisici. Pe tricou, pe cana, pe puzzle Si am gasit o fetita frumoasa. O frumusete uimitoare. Iti mingaie privirea si sufletul. Nu poti sa vezi boala, pur si simplu nu poti, caci Kiss e mai presus de ea, e mai presus de orice gand care te poate instraina de iubire si frumusete. Am avut bucuria sa-i vad ochii sclipind si sa vad o reactie cit o mie de cuvinte cind a vazut tricoul cu www.koysepete.com/prodImg/X500/78/78586_42660.jpg" target="_blank">puzzle-ul facut de Aida. Si uimire si mirare caci nu stia de unde si cum a venit asa o surpriza. Si a avut parte de momente cu Luana, fetita Anei, care de-o seninatate fantastica a stat alaturi de patucul ei si i-a povestit tot felul de povesti de copii frumosi si zglobii. Am stat alaturi de ea pret de citeva zeci de minute care mi s-au parut prea scurte pentru toate cite purtam in suflet sa le spun. Si am plecat pupand-o de mii de ori si spunindu-i ca o iubesc enorm. Mi-a raspuns senina si surazatoare "Stiu ca ma iubesti" ![]() Si cum poti sa nu iubesti pina la stele si inapoi un copil atit de frumos precum ea.... Da iubita, te iubesc pina la stele si inapoi. ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13 |
O rog din suflet pe anda sa ma ierte ca am postat mesajul ei aici insa sper sa ma inteleaga

***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui misha71 uite umflatel sa nu mai fii trista: Emma e fericita, uite:
O rog din suflet pe anda sa ma ierte ca am postat mesajul ei aici insa sper sa ma inteleaga ![]() *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
misha,multam!citisem,si ma bucur pt ele,desi este nedrept...prea multa suferinta,pt un suflet atat de mic...prea multa...uneori ma intreb daca nu ma vait prea mult pt problemele lui mihaitza...desi nu vb,nu constientizeaza pericolele,nu se joaca cu copii...rade,alearga,plange,ma ia de gat si ma pupa....

MB,

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
Ia ziceti, bagati barfa !
eu am recuperat ce-am pierdut in 2 saptamani, acu sunt linistita si senina
Sunt si in pauza, se joaca amandoi cu Elmo... si eu sunt in pauza. ca daca se culca tati, nu mai am nici un pic de liniste.
Va
si mai citesc mai tarziu.
Gabriela Popa, te rog sa imi dai adresa, pt ca altfel fac pipi pe toate betele de nu mai testeaza nimeni nici o ovulatie. CLAR? daca imi dai azi, iti trimit maine !!! hai odata !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
Oana, lasa-i betele in pace. Fa pipi pe ale tale, ce-ai cu ale ei?
Cum prinzi un bat, cum prestezi pe el? ![]()
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
pur si simplu am ramas fara cuvinte la povestea lui Doris:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132106&whichpage=6
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
Misha, am citit acum. M-a bufnit plansul de nu mai pot sa gandesc straight!
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
eu pling de cind am citit. pur si simplu nu ma mai pot opri. insa e ciudat: un amestec de bucurie si tristete, asa ceva nu am mai incercat pina acum.
MadameBovary spune:
Da, cam asa e si la mine. Nu stiu exact daca plang de fericire sau de tristete. Am zis doar ca nu mai gandesc straight, nu? Ma absolv de orice vina!
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
va pup pe toate! io ma duc la
ca-mi pica ochii in poala.
Pe miine la o
sau cola! 

Doamne ajuta!!