Gradinita Ursuletul de Plus sector 4 Bucuresti

Gradinita Ursuletul de Plus sector 4 Bucuresti | Autor: rvagner

Link direct la acest mesaj

Atentie la gradinita Ursuletul de Plus din sectorul 4 Bucuresti. Eu mi-am inscris baietelul de 2 ani si 5 luni la grupa baby in Noiembrie 2008 si am facut o mare greseala! Nimic din ceea ce mi s-a spus cand l-am inscris, nu a fost adevarat!
Mi s-a spus ca grupa baby nu va avea mai multi de 6 copiii, avand in vedere varsta mica (intre 1 an si 8 luni si 2 ani si 6 luni). In realitate erau 12 copiii cu varste intre 1 an si 3 luni si 2 ani si 6 luni.
Mi s-a spus ca la o grupa de 6 copii, vor fi 2 educatoare. Eeee, si eu m-am mirat, dar am luat-o de buna! In realitate era o singura educatoare, foarte tanara si fara experienta, care mai si lucra in ture.
Atentie ca ingrijitoarele bat copiii! Baietelul meu a fost batut cu linia de o ingrijitoare pe nume Dana. Chiar el mi-a spus, dupa 3 saptamani de cand l-am retras de la gradinita. Cred ca pe asta se si bazau! Copiii mici nu prea vorbesc si nu spun ce li se intampla la gradinita. Parintii pot deduce doar daca isi schimba comportamentul, ca ceva rau s-a intamplat. Eu am fost norocoasa ca baietelul meu mi-a spus, chiar daca mai tarziu!
In ceea ce priveste taxa lunara, te jecmanesc pur si simplu! Eu mi-am inscris copilul la programul scurt 8 - 13 fara masa de pranz, pentru care trebuia sa platesc 550 RON pe luna. In realitate am platit 650 RON pe luna, pentru ca mi s-a atras atentia ca trebuie sa platesc si masa de pranz de la ora 11:30!!! O minciuna! Se presupunea ca un copil de 2 ani si 5 luni mananca micul dejun la 8:30, gustarea la 10:30 si pranzul la 11:30!!! Pe cine cred ei ca pacalesc? Copilul meu a slabit intr-o luna si jumatate cat l-am lasat la aceasta gradinita. In tot acest timp, personalul imi spunea cu zambetul pe buze ca mananca foarte bine! Este incredibil!
Pentru serbarea organizata de gradinita pe data de 9 Decembrie 2008, am platit 200 RON. Din aceasta suma mi s-a spus ca urma sa se cumpere un cadou si sa fie platita o trupa de actori. Eu am platit taxa pentru serbare, dar baietelul meu nu a putu participa pentru ca s-a imbolnavit. Cand am dat telefon si am vorbit cu educatoarea, spunandu-i ca baiatul meu nu va veni la serbare si ca eventual sa trec eu sa iau cadoul, nu numai ca nu mi-a spus nimic despre cadou, dar mi-a si atras atentia ca banii nu mi se vor returna! Asa ca aveti mare grija! Eu i-am reclamat deja la Protectia Consumatorului! Astfel de oameni nu trebuie lasati sa faca ce vor! Mai ales cand este vorba de copiii nostri!