FECIOARA- 22 iunie
Este foarte posibil sa cunosti pe cineva, care iti va fi de un real folos, in viitorul apropiat. In discutiile pe care le vei avea, fii atenta la tot ce spui, caci exista riscul de a face o gafa. Harnicia de care dai dovada, nu va trece neobservata. La serviciu va fi mult de munca dar vei avea rezultate bune asa incat efortul nu te va obosi. Activitatile intelectuale vor fi prioritare in aceasta perioada.
Bun venit noilor Fecioare!

Vio, ce sport face baietelul tau ? Ce fain ca a mers in vacanta asta si la munte si la mare ...
Paula e bine. Nu se mai plange de durere. Azi am fost la control la Cluj unde i-a facut si o radiografie si se pare ca totul e ok. Pe 1 iulie scoatem ghipsul.
Multumesc frumos pt primire in randurile voastre.
Sa va mai spun cate ceva despre mn ca sa ma cunoasteti mai bn.
Am un baietel de 1 luna si jum (suntem in curs de adoptie), il iubim ca pe ochii din cap si am face totul pt el.
Mi-am dorit cu ardoare un copil si faptil ca sunt fecioara = luptatoare, mi-a implinit acest vrumos vis.
Imi pare rau ca nu pot sa stau acasa cu el, pana nu ies actele sa intru in drepturi depline, si pana atunci o sacrific pe mama.
Va doresc o seara frumoasa alaturi de cei dragi, chiar daca afara ploua si e vremea asa mohorata, noi suntem optimiste ca doar suntem fecioare, nu?

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
Uite ca incet-incet se "mareste" si "casutza" noastra ... va astept la povesti la un nou capitol