FECIOARELE ** 14 **
Raspunsuri - Pagina 18
guzelnico spune:
Dieta FECIOARELOR
Fecioarele sunt perfectioniste, ceea ce poate sa fie dificil daca vor sa se tina de un regim. O zi proasta si totul se duce de rapa. Fecioarele sunt pline de energie, asa ca ar trebui sa faca mult sport pentru a atinge greutatea optima.
O alta carcateristica a zodie este organizarea, lucru care le ajuta sa slabeasca si sa se tina de un program. Sunt constiente cat de importanta este sanatatea si nu vor alege o dieta periculoasa. Dorinta de a atinge perfectiunea le ajuta tot timpul.
Datorita faptului ca au mereu asteptari mari de la ceilalti, dar si de la ele, fecioarele sunt mereu nemultumite, totusi, atunci cand isi doresc ceva cu adevarat, nimic nu le sta in cale.
Cum reusesti? O dieta vegetariana este cea mai indicata!
Evita: alimentele procesate, junk-food-ul, carnea in cantitati mari
Consuma: multe legume (mai ales morcovi si cartofi), fibre (din cereale integrale), orez brun.
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza fecioare !
Nu stiu ce se intampla cu voi, dar cam rarutz prin zona.
La noi sufla un vant nici prea rece, nici prea cald, asa ca nu prea cred ca e vreme de iesit pe undeva. Vom merge doar pana la cimitir la mama mea, Dumnezeu sa o ierte.
Va doresc o duminica frumoasa !
P.S. Fetelor, mai intrat si doar sa ne salutati ca sa stim macar ca totul e ok la voi 
violeta69 spune:
buna
la noi sufla vantul,dar cel din Sahara ![]()
eu sunt bine ![]()
am intrat in vacanta,am trimis copilul in cantonament(1 saptamana la munte si una la mare) si ma pregatesc de suportat canicula ![]()
va
si sa aveti o saptamana frumoasa
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Feciorici , sunt happy ... dupa 2 saptamanai de dieta am reusit sa dau jos 4 kg ![]() ![]() .Sper sa reusesc sa o duc pana la capat . Guzelnico , multumim pentru horoscopul zilnic ![]() Va doresc un sfarsit placut de saptamana !!! |
felicitari

sa o tii tot asa...sau macar sa nu pui la loc
Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
guzelnico spune:
FECIOARA- 16 iunie
Energia ta este maxima, iar ideile par sa iti scape de sub control. Colaborarea cu cei din jur te avantajeaza din toate punctele de vedere. Un prieten iti va face o propunere ce pare interesanta, dar ai nevoie de timp sa o studiezi. Daca ai de gand sa te implici intr-o noua activitate, inarmeaza-te cu rabdare, caci rezultatele se vor vedea cu intarziere si vor necesita un efort sustinut.
guzelnico spune:
FECIOARA- 18 iunie
Comunicarea cu cei din jur evolueaza ceva mai bine, ceea ce iti va permite sa afli lucruri interesante, dar si sa iti faci noi prieteni. Incearca totusi sa fi atent la ceea ce spui, caci risti sa faci niste afirmatii care vor genera discutii aprinse, obositoare. Si acest lucru iti poate crea neplaceri in viitor. Daca demarezi o noua activitate, inarmeaza-te cu rabdare, caci rezultatele se vor vedea in timp.
guzelnico spune:
FECIOARA- 19 iunie
Chiar daca nu ti-ai programat o deplasare, vei fi nevoita sa o faci. Daca ai de obtinut o aprobare, sansa te va sustine cu conditia sa dai dovada de calm si rabdare. Colaborararile nu te avantajeaza in aceasta perioada. Este posibil sa ti se faca o propunere interesanta, dar ar fi bine sa nu dai un raspuns imediat; incearca sa mai tragi de timp. Eventual, sfatuieste-te cu un prieten.
dianaiulie2009 spune:
Ce mai fac fecioarele ?
Care e starea voastra de spirit ?
La scarbiciu cum va este ?
Eu cu fetita cea mica bolnavioara, adica cu mana stanga in ghips pentru 3 saptamani. Cu dieta merg mai departe, cu toate ca acum de 1 saptamana vad ca stagnez. Cica ar fi retentia de apa. La serviciu foarte mult de lucru, e si perioada concediilor va fi si mai mult, nasol. Colegele sunt rautacioase . Simt ca nu mai rezist mult in acea stare de tensiune provocata de el. Daca as avea unde sa merg maine as demisiona. Sau daca nu as avea rate ....
Voi , cum mai sunteti ? Tot asa sau la voi e mai bine ???
Eu sper ca macar la voi sa fie totul ok, fara rautati si ranchiuni .
Va pupacesc
pe toate si va doresc un week-end minunat !!!
guzelnico spune:
Anacezarina, detaseaza-te de problemele de serviciu. Ia-o mai larg, draga mea feciorica. Fii mai ... nesimtita sau egoista, daca vrei un termen mai dragut. Serios, nu glumesc.
Ignora-le pe duduile alea numite colege. Fa doar treaba ta, nu te impovara si cu sarcinile altora.
Sunt convinsa ca, pentru siguranta unei munci de calitate, iei asupra ta si atributiile altora.
Dar nu e bine. Ajungi "magarul" firmei, la modul ca vor gandi asa: "Aha, Anacezara e capabila sa faca o multime de lucruri, ia sa-i mai dam si mai multe, si mai multe ..."
Iar statuie nu-ti face nimeni!

dianaiulie2009 spune:
Guzelnico, ai dreptate ... asa ma simt si eu , ca fiind luata ca proasta institutiei ... si e exact cum spuneai tu, daca fata asta poate hai sa-i mai dam, daca pe altii nu ne putem baza si altii gresesc , iar eu sunt tipicara si lucrez corect hai sa numim si in decizia aioa, si in aialalta ... si uite-asa am ajuns sa fac munca a 3 posturi aproximativ 
Si m-as detasa eu , dar cand merg la scarbiciu si le vad mutrele acre imi vine sa urlu de nervi ca pe planul asta nu reusesc sa schimb nimic .... deocamdata ...
Poate odata si odata va rasari soarele si pe strada mea si imi va ajuta DD sa schiomb ceva in plan profesional .
Mersi oricum pentru vorbela tale de incurajare 

. Chiar mi-au prins bine si parca mi-au mai ridicat moralul