Il urmariti? Stiti cumva daca putem vedea episoadele si pe net?
Pe vreun site turcesc?
Buna,
Am vazut si eu cate ceva din el.( urmaresc altul tot turcesc).
Pe site-ul televiziunii kanal d, am vazut episoadele pierdute de mine din "1001 nopti". Incerca poate merge si pt. filmul tau.
Nu-l mai urmareste nimeni? E un serial tare frumos, dar dramatic si lacrimogen.
Pe situl kanal D am gasit doar cateva rezumate.
Fetele din Turcia, nu l-ati urmarit acolo sa mai povestiti?
Citat: |
citat din mesajul lui Christel Nu-l mai urmareste nimeni? E un serial tare frumos, dar dramatic si lacrimogen. Pe situl kanal D am gasit doar cateva rezumate. Fetele din Turcia, nu l-ati urmarit acolo sa mai povestiti? |
Citat: |
citat din mesajul lui Christel Nu-l mai urmareste nimeni? E un serial tare frumos, dar dramatic si lacrimogen. Pe situl kanal D am gasit doar cateva rezumate. Fetele din Turcia, nu l-ati urmarit acolo sa mai povestiti? |
Da'l urmaresc si eu ...m-am prostit cu telenovelele astea de pe kanal !!!...mi se pare foarte profund , lacrimogen , si nici nu poti sti care-i finalul ca la alte telenovele unde-ti dai cu presupusul cum se termina !
Si eu il urmaresc impreuna cu fetele mele, care sunt disperate dupa el. Numai ca l-am descoperit abia incepand cu episodul 10 si m-ar interesa sa le vad pe net pe primele, sa vad cum a inceput. Am incercat pe site-ul dat de Ilayda, dar nu merge, dau click pe episodul respectiv dar nu se intampla nimic.
Edit: nu mergea de la servici, probabil avem vreo limitare de banda, de acasa merge.Multumesc.