Ah, pana la urma n=am reusit sa ajung nici macar in COra , tuseste fi-miu, as vrea sa cred ca maine ma vad cu somonul cumparat. Maine vine soacra-mea, acum n-o mai pot impresiona. ...dar de urgenta, am facut pui la gratar.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
tare ciudat cand spui ca la auchan nu ai gasit.eu numai de acolo cumpar somon,fie madealioane,fie fle ori intreg.cine stie poate ai fost cand se terminase.eu de cand s-a deschis auchan numai de acolo am luat somon proaspat.
Eu cumpar mereu somon proaspat de la Metro - medalioane sau file, am vazut si la Cora Lujerului, dar de 3-4 ori cat m-am uitat nu era niciodata proaspat. Noi il facem de obicei la wok,inabusit in unt, stins cu zeama de lamaie si cu patrunjel.
am gasit luni in cora lujerului o superbete de somon: proaspat, rose si la un pret ffff mic - 37 lei. incercasem si duminica insa nu aveau de nici un fel. si apoi luni am avut o surpriza placuta. am luat 3 kg. ra mai ieftin deoarece nu a fost curatat de solzi. l-am jupuit cu solzi cu tot :) si pus a fost la pungute.
mami & bubu, foarte specialul meu
NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar
Salutare,
Stiti cumva unde gasesc in bucuresti file de ton proaspat, am incercat peste tot dar fara niciun rezulat.
multumesc
12+ de brotacel