Strumfi de iul-aug 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
violetan spune:
Buna dimi!
Oanamada, nu cred ca esti scortzoasa, din contra! Dar ai fost atat de dulce,incat glumitza mea chiar mi s-a parut aiurea,la asemenea poezioara!!!!![]()
E superba cu coditza si zici ca e mai mare!
Luna, EXACT asa am patit fix ieri cu laur, care a tras de periutza de dintzi (norocul meu!) in spate si mi-a bagat-o fix in ochi. Si acume rosu si ma cam ustura. M-am speriat ingrozitor!
Musso, ce haioasa esti cu pista de patinaj ![]()
![]()
![]()
Musette, multumim ca ne-ati vizionat! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
arhdy spune:
Buna fetelor.
musetto multumim pentru aprecierile aduse carliontilor Cristianei. Deocamdata suntem norocoase, ca desi parul este lung, fiind carliontat se strange foarte mult si nu ii vine in ochi. Am incercat si eu sa-i pun niste clamute, dar se duce in oglinda, rade si incepe sa traga de ele pana le scoate, dupa care vine cu ele la mine tipand sa i le pun iar. Face asta incontinuu, asa ca m-am lasat pagubas, cel putin pana in primavara vara, cand incepem sa nu mai purtam caciulita si presupun ca o sa aiba si parul mai lung.
Cat priveste capul in gura, va anunt ca a spart buza tuturor din familie inca de pe la 7 luni. La toti lea dat sangele. Acum are manie cu zgariatul si muscatul. Si lasa niste semne adanci pe fata. De taiat unghii foarte greu numai cand doarme, si asta pot numai in week-end, ca in rest este la cresa. Uneori ma simne si in somn si nu ma lasa.
De apucat cutite si alte lucruri periculoase si la noi sunt probleme mari, mai ales ca deschide dulapuri si sertare fara nici o grija.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
musso17 spune:
neatza
oanamada,nu,nu..cum sa fi scortoasa,doar ca n-am vrut sa las loc de interpretare,nu era corect... te pup,esti super,pe bune
luna,ce nazbatii...si noi,si noi...a luat cutitul de lama si-l tinea strans,am incercat sa-l scot desfacand deget cu deget.
vio,te pup
musset,ce ochi are fetita ta
..sa va traiasca!
ma duc la "job"
zi buna
cafera spune:
Buna!
Am 3 probleme:
- ce face Nonna cu ai ei baieti?
-Floarea Soarelui unde e?
-de ce Luna gaseste geci cu gluga care sa imbrace capul copilului frumos, fara sa stea ututui in sus?

Aaaaaaaa...si ma mai framanta daca la familia Gheorghe a fost noape lunga in acea zi mare![]()
mychydutza spune:
neatza! vad ca nu-s singura bocitoare de p-aci.....inseamna ca e ceva "normal" si nu-mi "patineaza neuronu'" .
luna, super nasoala faza cu ochiul. bine ca n-ai patit nimik. uite cum te poate paste ceasu' rau, cand nici nu te gandesti!!!!!!!!
musetto, frumoase pozele.....cum stati cu criza? esti fan Obama?![]()
musso, bafta la examen. aveam un amic care cand pleca la vanatoare(ca era vanator), se supara daca ii ziceai "bafta" ca cica poarta ghinion. trebuia sa-i uram: "kkt in traista" sau "kkt pe pusca"!![]()
![]()
.asa ca tie iti urez :kk pe pix![]()
!!!!!
cafera, mi-a placut aqvariu tau!!!
. vad ca treci printr-o perioada framantata!hehehe! in fiecare zi ai cate o "apasare"!
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
cafera spune:
Mihaito, eu daca vreau sa slabesc ce-mi urezi? 

Cat despre usurarea ta in legatura cu starea de plans, nu-ti face iluzii.
Exemplificare: o fosta colega era intr-un moment delica, plangea toata ziua. Alta: lasa scumpa si mie imi vine sa plang. Ea: deci sunt ok, nu sunt deplasata? A treia (baba si invidioasa pe tineretea lor): eiiiiiii, cin' se-aseamana... se-aduna...
Morala: noi suntem aici,
noi suntem cu tine,
nimic nu ne-opreste
sa plangem cu tine![]()
oanamada spune:
Neata fetele!![]()
Violeta, Musso

Am facut ochi cu mare greutate pe la 9 ca pe Catinca au apucat-o gazele si durerile de burta pe la 3 dimineata...mi-a tras vreo doua reprize de plans...pana cand au iesit niste parturi mari si s-a linistit...dar a fost suficient...ca eu n-am mai adormit pana la 4.
Nici nu stiu de la ce a apucat-o ca ieri a mancat supita de vita cu galuste si paste la cuptor cu cascaval si carnita! Pe de alta parte....mananca toata ziua, non-stop ea cere ceva de papa...banana, mar, cascaval, biscuite...![]()
![]()
Voi ce faceti???
Buna dim si la fetele celelalte..va pup pe toate
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,