Apeluri din USA in Romania... mesaje inregistrate
Raspunsuri - Pagina 2
polux spune:
Josefine, nu nu folosim aceeleasi tipuri de cartele, ca sunt un pic zonale, adica ce gasesc eu in chicago nu gasesti si in alte parti.
Si off topic...de cand trebuie scris nicio si niciun impreunat...ca nici eu nu pot domnule....iar revolutioneaza gramatica domnii nostrii parlamentari.
Aha, deci se intampla si din alte tari nu numai din USA...si apoi si gur e buba la romani, ca doar doamna vorbea romaneste...
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui polux Josefine, nu nu folosim aceeleasi tipuri de cartele, ca sunt un pic zonale, adica ce gasesc eu in chicago nu gasesti si in alte parti. Si off topic...de cand trebuie scris nicio si niciun impreunat...ca nici eu nu pot domnule....iar revolutioneaza gramatica domnii nostrii parlamentari. Aha, deci se intampla si din alte tari nu numai din USA...si apoi si gur e buba la romani, ca doar doamna vorbea romaneste... Liliana Poze- martie 2008 Poze 1 Poze 2 Poze 3 Poze 4 |
Pai sigur ca la romani e buba,ca doar Costelnu-i nici american nici neamtz!
Si la mine tot o domna era,chiar putzin indignata(ceea ce prima oara chiar mi-a creat procese de constiintza)ca-l caut pe Costel!
Dana
Guestus spune:
Adica voi credeti ca astia la vodafone au angajat oameni sa va raspunda voua la telefon ..sau au aranjat sa sune la 3-5 numere in acelasi timp..sa fie siguri ca cineva va raspunde si asa va incaseza cartela?
De ce sa nu fie in US problema...sinteti voi 100% ca centrala de acolo va trimite fix la numarul de telefon din Ro? Pot sa fie defectiuni in anumite zile...ore...sau iar incepem cu teoria conspiratiei
anangel_lexi spune:
Am patit-o si eu de 2 ori, o data mi-am sunat o verisoara, m-am gandit ca o fi la cineva in vizita, desi nu vad cum si-ar fi permis altcineva sa raspunda in locul ei la telefon. Tot asa, o tipa care spunea "o clipa, vine imediat", apoi "numai putin, va rog", apoi "hai odata, misca-te ca te cauta cineva". A doua oara am patit-o sunand la soacra-mea si atunci sotul mi-a zis ca sigur e un robot care raspunde. Si care mananca bani. Eu am sunat de pe o cartela ieftina, sunai de pe fix la un numar de telefon din Germania, bagai un cod si apoi numarul pe care vroiai sa-l apelezi.
Acum vorbim acasa de pe Skype, suntem foarte multumiti.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
IonescuOana spune:
citat din mesajul lui Guestus Adica voi credeti ca astia la vodafone au angajat oameni sa va raspunda voua la telefon ..sau au aranjat sa sune la 3-5 numere in acelasi timp..sa fie siguri ca cineva va raspunde si asa va incaseza cartela? De ce sa nu fie in US problema...sinteti voi 100% ca centrala de acolo va trimite fix la numarul de telefon din Ro? Pot sa fie defectiuni in anumite zile...ore...sau iar incepem cu teoria conspiratiei |
Pai si mie mi se par "defectiuni" intentionate de acolo...
Cine are de castigat aici ca se mananca bani de pe cartele acolo?
nu stiu ma gandesc si eu
ANDRUSHKA spune:
Acu' ma oftic ca n-am dat si eu de Costel...asta o fi fost la inceputurile scamului...intre timp s-au perfectionat si nu mai dau nume...
Guestus, cat imi esti tu de simpatic, dar tre' sa remarc ca nu ai citit titlul. Pai nu se deranjeaza sa raspunda cineva la telefon... e acelasi mesaj inregistrat care se declanseaza automat... aceleasi replici, aceeasi faza (ma rog, cu varianta Costel...). Si eu n-am acuzat Vodafone, am remarcat numai ca cele doua numere de telefon apelate de mine erau din reteaua lor.
angipangi spune:
http://stiri.acasa.ro/articole/social/Incepand-de-marti-convorbirile-telefonice-ale-romanilor-vor-fi-inregistrate
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
CriPOD spune:
Inca se mai tin de porcaria asta?
Da, in mai-iunie mi se intampla si mie, era numar de orange la care sunam. Am avut subiect atunci, dar e asa incet forumul ca nu pot sa-l caut. Oricum, acum de catva timp, poate o luna s-au plans si pe subiectul canadezelor si chiar au facut plangere si li s-a spus ca e din Ro.
Oricum, e gretos, ce mai.
Guestus, nu te mai baga chiar asa in defensiva, dear, ca nu-ti sade bine, cel mai fain lucru in trollitul tau era faptul ca erai rational totusi, nu ma dezamagi. Cam greu de crezut ca unele servicii sunt in zona crepusulara in Ro? Nuo creeed... Adica mai degraba zici tu ca ne triaza astia in toata lumea pe etnie si ne ofera inregistrari regizate pe limbile materne? HA! ha-ha!
Nu stiu daca de-aia, dar mie nu mi s-am mai intamplat deloc de cand am facut reclamatie la Orange, in iunie. Cu datele, orele si numarul de tel la care si de la care sunam si un pic de amenintare de escalare. Caz doar ei stiu prea bine ce se-ntampla prin reteau lor. In paralel i-a sunat si mama (cu ea mi se intampla) si s-a plans de acelasi lucru si ca pleaca de la ei. Intr-o saptamana a sunat-o cineva de la mai sus si i-a oferit scuze si ceva "cadou" si am scapat de cucoana iritata. Nici eu nu l-am primit pe costel.
Hotie pe fata! Si inca ceva... nici macar nu imi mai bat capul ce castiga cineva din asta, e destul ca eu pierd. Unele raspunsuri la vremea aia ziceau ca ar fi minute gratis si bonusuri, da' nu-mi prea bat capul pe panta asta.
IonescuOana spune:
citat din mesajul lui mQQm Inca se mai tin de porcaria asta? Da, in mai-iunie mi se intampla si mie, era numar de orange la care sunam. Am avut subiect atunci, dar e asa incet forumul ca nu pot sa-l caut. Oricum, acum de catva timp, poate o luna s-au plans si pe subiectul canadezelor si chiar au facut plangere si li s-a spus ca e din Ro. Oricum, e gretos, ce mai. Guestus, nu te mai baga chiar asa in defensiva, dear, ca nu-ti sade bine, cel mai fain lucru in trollitul tau era faptul ca erai rational totusi, nu ma dezamagi. Cam greu de crezut ca unele servicii sunt in zona crepusulara in Ro? Nuo creeed... Adica mai degraba zici tu ca ne triaza astia in toata lumea pe etnie si ne ofera inregistrari regizate pe limbile materne? HA! ha-ha! Nu stiu daca de-aia, dar mie nu mi s-am mai intamplat deloc de cand am facut reclamatie la Orange, in iunie. Cu datele, orele si numarul de tel la care si de la care sunam si un pic de amenintare de escalare. Caz doar ei stiu prea bine ce se-ntampla prin reteau lor. In paralel i-a sunat si mama (cu ea mi se intampla) si s-a plans de acelasi lucru si ca pleaca de la ei. Intr-o saptamana a sunat-o cineva de la mai sus si i-a oferit scuze si ceva "cadou" si am scapat de cucoana iritata. Nici eu nu l-am primit pe costel. Hotie pe fata! Si inca ceva... nici macar nu imi mai bat capul ce castiga cineva din asta, e destul ca eu pierd. Unele raspunsuri la vremea aia ziceau ca ar fi minute gratis si bonusuri, da' nu-mi prea bat capul pe panta asta. Common sense is not so common...[Voltaire] Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">... |
Iata subiectul anterior...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120996&whichpage=1
Oana
ANDRUSHKA spune:
Am recitit subiectul anterior...eram sigura ca am mai citit de situatia asta!!! Cred ca hackerii sunt de pe DC pentru ca imediat ce a anuntat mQQm ca neamurile ei trec la Vodafone a migrat si "pacaleala" cu domnisoara amabila si Costel de la Orange la Vodafone
Hai ca-s curioasa ce branza fac daca ma plang la Vodafone si pun si pe cei de-acasa sa sune la ei...