Pepenasi de iulie-august 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Ana,Iriss, Truli pt raspunsuri, m-am mai linistit, deja m-am mai llinistit ca i-am pus de aseara picaturi si azi arata mai bine. Peste noapte s-a intins si l celalalt ochisor, dar sunt mai curati ca ieri.

Diarux nici noi n-avem. Lui Alex i-a dat primul la 8 luni

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Fetele, la voi a intrat alocatia, ceva?
Ca la mine inca nu.

In octombrie a intrat inainte de 20, in noiembrie tot inainte, doar in decembrie a intrat pe la 28 parca....

mai ankule, cum naiba al unii intra dupa 10 ian??? noi ce avem, suntem bolnave, de nu avem banii ... in dec mi-au intrat pe 28 am trimis mail la toate televiziunile, daca si acum se repeta imi vine sa ma impusc nu alta!

cand am fost al posta au zis cucoanele alea ca luna asta a venit mai tarziu (cele care vin la posta)

hai ca m-am apucat niste draci ...

atb nu-mi rezoneaza nimc in cap cu ceea ce zici tu ... desi am facut 2 ani de statistica, se pare ca s-a spalat tot

a.cicel citesc si ma minunez, raman paf la ce mizerii se poate ajunge ... pai frate nu te-ai iubit o data cu omu ala, nu ai facut un copil, de ce naiba vrei sa ii scoti ochii, sa-i jupoi si pielea dupa el cand nu mai e cu tine
sa ajungi sa strangi chitante, sa faci calcul la gramaj de lapte praf ... urat mai, imi pare rau ca treci prin asa ceva!
mai, dar fomeia asta chiar nu are bani sa ia un pantof 43?
bai si iar ma apuca nebuneala cand vad prin ce treceti voi ...

ariadnabr se pare ca nu te bucuri de exclusivitate, mah da' si io o iubesc pe dra allegra ... are niste ochi bestiali! despre mamica ... nebuna de lagat, da' o iubesc si pe ea, asa zuzu cum e
aaa stai ca acum observai, zici ca vorbiti despre secs ... si va ascundeti ne noi, ha?? pudice?

azi ma duc la maica-mea sa-mi vizitez odrazla, daca mi-au intrat banii pe card opresc si la un shoppingla caref (bai si astia nu imi mai dau pungi decat cu bai), parca s-ar face primavare doar cu o floare, nu se gandesc la miliardele de masini din lume ...
aaa ... si am mai auzit una tare, ca ar fi o hotarare a primariei, ca pt fiecare ap tre sa fie un singur loc de parcare si restul tre sa parcam la periferia orasului, adicatelea vin de la srv, parchez masina pe centura, iau autobuzu si mai fac o carca pana acasa ... mah, le fileaza bine o lampa, de ce naiba nu se duc sa se controleze la 9???

hai ca m-am enervat destul

pentru toti pepenasii

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

Acum doi pitici proaspeti:

1. numai ANDREI nu are dintzisor inca????e de rau?

2. ce inseamna daca are cearcane???am cosnstatat ca uneori apar sub ochisori. E adevarat ca arata lipsa de fier????

daca nu raspundeti...unde va sta capul va vor sta si picioarele!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

1. Nici noi n-avem dinti inca dar iar balim si roadem tot. Nu imi fac griji pt ca Anei i-au aparut primii 2 dinti in ziua cand a implinit 7 luni, plus am cunostinte cu copii carora le-au aparut primii dinti la 10 luni. Deci relax ca nu ramane stirb.
2. Nu sunt dr dar imi amintesc ca la Ana pt ca avea cearcane si era f palida (si poate si pt alte motive pe care nu mi le-a explicat) dr mi-a dat sa ii dau fier. La chestia asta mai bine intrebi dr.

Sper ca am scapat cu capul pe umeri ca am multa treaba azi.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput