Ingredientul magic
Buna tuturor !
Cred ca fiecare dintre noi are cite un ingredient magic care adauga gust sau textura mincarii. De exemplu, eu am aflat ca punind o lingurita de miere in orezul fiert, va fi mai legat, fara insa a avea gust sau dulceata de la miere.
Alt ingredient magic al meu e ceapa...doar la prajituri nu pun !
Ce ingrediente magice folositi voi ?
Raspunsuri
puisorul spune:
Tot despre miere e vorba. Pun cate o lingurita de miere in toate sosurile de rosii si iese mult mai bun pentru ca ii mai ia din acreala.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
ina_nz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ungureaa Buna tuturor ! Cred ca fiecare dintre noi are cite un ingredient magic care adauga gust sau textura mincarii. De exemplu, eu am aflat ca punind o lingurita de miere in orezul fiert, va fi mai legat, fara insa a avea gust sau dulceata de la miere. Alt ingredient magic al meu e ceapa...doar la prajituri nu pun ! Ce ingrediente magice folositi voi ? |
Acelasi efect il are si o lingurita de zahar pudra. Leaga foarte bine orezul. Eu pun in special cand folosesc orezul respectiv la sushi.
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
ina_nz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Tot despre miere e vorba. Pun cate o lingurita de miere in toate sosurile de rosii si iese mult mai bun pentru ca ii mai ia din acreala. Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele Sa-l ajutam pe Gabriel urgent |
in caz ca nu stii inca vezi ca mierea e contraindicata la bebelusi.
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
puisorul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ina_nz
in caz ca nu stii inca vezi ca mierea e contraindicata la bebelusi. Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby |
Silvia, multumesc pentru sfat dar piticei mele inca nu ii dam mancare gatita pentru noi.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
crisspoliss spune:
Eu pun un varf de cutit de turmeric in sosuri si ciulamale, peste orice fel de carne, fie ca e la cuptor sau la cratita...ii da o culoare frumoasa, mai galbuie, si mi se pare ca si gustul e mai bun..plus ca turmericul e dezinfectant, deci super sanatos
Crisss 38+
mina spune:
Eu in toate preparatele unde se cere, in loc de vin rosu sau vin alb pun bere. Da un gust mult mai fin decat vinul si fragezeste mai bine carnea.
La fel cu ceapa, numai la prajituri nu o pun.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it