PRIETENE FARA TITLU (28)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
Pe mine m-au sunat de la expertii contabili,maine la 12 am "interviul" ala.Ce sa zic,ca io nu mai stiu nici cum ma cheama
Acum plec d-aci,mai am ceva treaba si merg direct la Metro dupa aia,ca trebuie sa luam ceva pentru socru.Parca vad ca iar stric bani ...
MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Hello,
Daniela- am intrat sa spun ca i-am gasit cizme si lui rares, care merg cu costumul ca nuante- nu sunt cele mai tari dar sunt ok, ca si Alex a avut anul asta, au fost numai 14 cad, asa ca le-am laut-dc cumva o sa gasesc altele mai bune( e problema de nr) o sa te anunt.Adica o sa le iau si o sa le returnez pe astea-sunt oricum impermeabile,rezist ala -20C si au un fel de blana inauntru.Si am laut cu 2 nr mai mult decat poarta acuma sa le putem da si o pereche de sosete mai groase.
Vreau sa raspundla toate, dar nu mai pot ca m-au sunat de la gradi de la E ca nu ii e bine si treb cumva sa fac sa merg sa o iau.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
DENISA cum e Emma?
ANDA cand il mai filmezi pe Mark?
INGRID mai un pic si mare chef la voi
MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Am uitat,ca am facut subiect nou. Saltati aici cand se umple prin zona:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132660
pisoi3 spune:
MONI, bafta maine la interviu, tin pumnii!
DENISA, vorba lui Moni, cand te aud ca vorbesti de cura!
Eu sunt singurica cuc, sotul a plecat in seara asta in misiune, se intoarce abia saptamana viitoare si io am ramas cu asta mic acasa. Ei, si nu pot sa dorm, mi se pare casa goala fara el. Asta mic doarme dar io bantui prin casa.
Avem pui de trei ani si mai vrem inca un
www.helpsonia.com