Farfurie termorezistenta pt. cuptor cu microunde
Stie cineva de unde as putea sa-mi cumpar o farfurie din aceea speciala pentru cuptorul cu microunde ? Cea pe care o avea el in dotare mi-a bufnit in cuptor si nu am gasit alta . ( farfuria pe care pui vasul sa se invarta ) . De atunci nici cuptorul nu mai incalzeste . Daca ati patit ca mine cum ati rezolvat problema ?
crismar
Raspunsuri
misha71 spune:
a patit-o si mama si a dat comanda la una din reprezentantele scrise pe garantia cuptorului (are Whirlpool). La 2 dintre ele i s-a spus sa vina cu aparatul (????) dar la ultima (undeva prin Drumul Taberei) au facut comanda si i-au adus-o.
Totusi faptul ca nu incalzeste nu are legatura cu farfuria. Vezi sa nu ai si alte probleme.
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihuta spune:
A mea s-a spart, cu ajutorul meu neintentionat. Eu pur si simplu am pus in locul ei o farfurie de arcopal.
mami de Sophia
misha71 spune:
pai si arcopalul tine pina la temperatura maxima?
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihuta spune:
pana acum a tinut. De ce nu ar tine? In principiu eu folosesc cuptorul la incalzit, asa ca mai mult de cateva minute nu sta a maxim.
mami de Sophia
papanash spune:
eu am pus un platou-farfurie de pizza, l-am cumparat cu 100 mii vechi si e termorezistent. Cele de la reprezentanta mi s-au parut scumpe, aproape jumatate din costul cuptorului. Incalzirea nu are legatura cu farfuria, probabil s-a defectat si de-aia s-a si spart farfuria originala.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
crismac spune:
Doamnelor multumesc pt. raspunsuri. Intre timp am fost la service unde cuptorul a incalzit!!! Am ajuns la concluzia ca acasa nu incalzeste pt. ca tensiunea curentului la priza este de aproximativ 1.50 - 1.60 in loc de 2.20 . Cat despre farfurie pot sa va spun ca la service farfuria costa 180 de lei (noi!!!) !!! Cat cuptorul . Tot de acolo mi-au spus ca pot pune in el orice fel de farfurie de sticla mai ales ca nu il folosesc decat la incalzit si la facut floricele de porumb .
crismar