Arsura la paica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

noi pt iritatii mai severe in zone asa sensibile am primit reviken.
acum, daca zici ca-i...inauntru, nu stiu daca poti da cu orice. cred ca pana ajungi la medic ar trb folosita doar apa calduta, nu f calda, pt ca sporeste senzatia de arsura si usturime, si lasata cat mai mult zona aerisita.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

am mare nevoie de ajutor rebeca mea la 9 luni e arsa rau in interior la pasarica am fost internata cu ea pt o viroza si a dat o in diaree si de acolo i se trage am incercat pudra,bepanthen,dermocare...fara nici un rezultat e carne vie acolo si o doare rau ce ii mai pot da?

Poate fi de la antibioticele administrate in spital - un fel de candida. Si asta nu-i va trece cu una cu doua, neaparat trebuie sa o vada un dermatolog. A avut si fata mea asa ceva, eram disperata, nu-i trecea cu nimic, nici prin cap nu mi-a trecut ca poate avea candida de la antibiotic, i-a prescris Canesten unguent si i-a trecut imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

In mod sigur e candida de la antibiotic. Mergi la medic.
A avut si puiul meu la un mom dat si i-a trecut in doua zile cu crema de la doctor.
Si nu mai folosi sapun.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput