Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mQQm micaalsa, ti-am dat si eu de 2 ori ceva date, mai pun odata: UM 10.08.2008, DPN 07.15.1009, carucior albastru svp. Tu esti de pe la mine, vad ca, ce mai e prin Alba pe-acolo?Common sense is not so common...[Voltaire] Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank"> ... |
In sfarsit te-am trecut pe listuta
Mai, prin Alba cred ca toate vechi, oricum nici eu nu sunt de multa vreme pe-aici, m-am casatorit acum 6 ani si asa am aterizat in zona JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
13+
micaalsa spune:
Andreiustags, imi pare tare rau, am crezut ca s-a terminat si la noi cu tragediile astea. Eu totusi sper sa-ti spuna contrariul cand vei merge iarasi la eco, de aceea nu te-am adaugat in acea listuta. Doamne ajuta 
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
13+
anielas spune:
Neatza burticutze cu zmeurici
Uff..si eu speram ca am terminat cu tragediile
..Andreiustags imi pare tare rau...DD o sa-ti dea putere sa treci peste aceasta suferintza 

anne marry- ma bucur tare ca sunteti bine bafta la control si la eco...si asteptam cu nerabdare sa ne spui ce e zmeurica.
Despre triplu test...eu l-am facut la Sanador (ecografie plus sange). Prima oar aam intrat la eco...facut o gramada de masuratori si la final am primit o fisa. Dupa am fost si mi-a recoltat sange si asta a fost tot..rezultatul in 5 zile lucratoare.
Va pupic dulce si va doresc o zi minunata
Inutza (23 oct 2004) si
17+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

andra_80 spune:
Buna dimineatza mamici de zmeurici,
Eu cred ca am racit ... ma simt cu nasul plin si ma ustura rau in gat
. O sa incerc sa tratez cu ceai cu miere si lamaie. Sper sa ii dau in cap.
Nix - iti multumesc mult pt incurajari. Asa o sa fac, o sa incerc sa stau cat mai relaxata si sa nu ma mai gandesc la toate prostiile caci stiu ca il afecteaza pe bb. Offff
Andreuitsag, imi pare asa rau
... trebuie sa fii puternica sa o poti lua de la capat.
Alinax - si verisoara mea a avut un chist in timpul sarcinii care s-a resorbit pe parcursul ei ... dar nu afecteaza cu nimic sarcina. Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji.
Andra_80
+12
emabucuresti spune:
imi pare tare rau sa citesc despre pierderi, sanatate multa voua si bebeilor si sa fie totul bine cu toata lumea!!
AdrianaFedorca merci frumos de raspuns!
Sanatate multa lui Cezar!
Eu maine merg la eco si iti pot spune despre ir uri. Daca vrei, ma uit si pe valorile de la eco cu primul bebe, cele de trim 2 si 3 tot la dr Iosup le-am facut.
Am programare apoi la dr Deliana Predoi la Medlife, eu am nascut acolo anul trecut cu dr Mendez dar intre timp a plecat asa ca greu mi-am ales alt dr, si tot in tatonari sunt. daca stiti pe cineva care a nascut natural cu deliana Predoi , as aprecia orice info. Am intrebat si la topicul dedicat nasterii la medlife.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
noce spune:
Fetelor,
venim si noi cu o veste! La echografia de aseara bb parea a fi baietel. Nu e f sigur, dar parea ca are ceva acolo.
Voi ce stiti? Cat de sigura e echografia de la 13 sapt?
A fost o surpriza pentru mine, nu stiu de ce ma gandeam ca burtica ascunde o fetita. A si crescut! Cand m-a vazut doctorita credea ca am mai mult.
Cred ca e adevarata legenda vinului rosu. Noi am baut vin rosu in serile in care l-am conceput pe bb si se spune ca daca bei vin rosu faci baiat. Eu n-am crezut pana ... aseara.
Dr Florina Mihalache e foarte draguta. Aseara am fost la primul control. Multumesc fetelor care mi-au raspuns. Pana la urma nu am pierdut nimic ca nu am fost la dr mai devreme de 13 sapt, asta pt fetele care n-au ajuns inca.
Burtici sanatoase si echografii frumoase!
13+
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
roxyyc spune:
flosideea... si eu sunt am fost fumatoare convinsa ... si inca mai trag cate un fum doua pe zi ptr ca imi este tare greu sa le las... dar eu de exemplu de fiecare data cand am pofta de o tigare, scot capul pe geam, inspir si expir puternic aer in piept apoi beau un pahar cu apa... si incerc sa imi gasesc de treaba ca sa imi iau gandul de la tigare... Incearca si tu.. poate merge....
Nour spune:
BUna ziua burticutze! Mai primiti?
Am mai scris eu pe aici... dar am disparut ca nu apuc decat sa citesc.
Sunt o mamica de clopotel de ianuarie pe nume lulua si se pare ca fratiorul ei a venit rapid din urma. La ultimul echo dr ne-a spus ca s-ar vedea ceva intre picioruse... eu sper sa ii ramana acolo si sa nu se schimbe in fetita, dar orice ar fi sanatos/oasa sa fie.
Ma treceti va rog si pe mine pe listuta... 
DN: 06.04.1984; UM XX.XX.XXXX; DPN 31.07.2009
UM-ul nu il cunosc pt ca eu inca o mai alaptez pe pitika si menstruatia nu mi-a venit de cand am nascut.
ANDEIUSTAG imi pare tare rau! Sa iti dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceasta incercare si sa iti tii puiutzul mult dorit in bratze in curand!
Acum o intrebare... cunoasteti pe cineva care a alaptat pe parcursul sarcinii? Doctorita mi-a spus ca nu ar fi o problema atata timp cat am o alimentatie corespunzatoare, vitaminele pe care mi le-a dat le iau cum trebuie, si daca nu apar crampe la stomac in timp ce o alaptez. Eu am inceput sa ii dau laptic normal in timpul zilei dar seara se trezeste in timpul noptii si nu vrea decat tzitzi. Oricum cantitatea de lapte a scazut..
EMABUCURESTI ce ma bucur sa fim din nou la odisee. Ati aflat ce e? Cate saptamani ai tu acum? Pupam echipa de frumosi.
Va urez tuturor o sarcina usoara si fara probleme iar la capat de drum un bebel sanatos ca sigur vor fi frumosi toti.
Nur
de gagalice mica
Lulua (28.01.2008)
Scumpa noastra mica
Rallu spune:
Buna fetele,
Offf....alta veste proasta....imi pare tare rau 
Noi suntem bine. Ne recuperam destul de repede.
Dorm mult si bine, ies zilnic afara si parca ma clatin din ce in ce mai putin pe picioare.
Deja la iesirea de ieri am simtit nevoia sa ma imbrac frumos: mi-am pus o rochita, m-am machiat, bijuterii, tot tacamul, ziceai ca merg la bal de s-a mirat si barbata-miu care brusc se debusolase si nu mai pricepea unde mergem.
Toti m-au laudat ca arat mai bine asa ca m-am simtit tare frumoasa.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
16+
Asa arat eu acum

Mom &
DJ, 13,
...