*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (193)
Raspunsuri - Pagina 7
mstela spune:
Luny,a iesit ma amandinele,superbe,dar numai una am mancat fiindca am pierdut juma de zi cu ele...migaloase tare si mi-a pierit pofta
.Se bucura randunoiul,macar.
Roxana
ici.Si tu sa ai o saptamana ff buna si sa vii mai des pe aici.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
cleme spune:
Aha Naty, poate n-o fi nimic, oricum cand va veni pediatra o voi intreba. Nu uita, te rog, link-ul cu cresele.
Lyvy o fi si de la vremea asta, de obicei iarna te apuca cheful de prajiturit.
Diana se tot lupta cu ridicatul in picioare si, bineinteles, toata ziua alearga catre gresie, ii place ei cum aluneca pe ea.
cleme spune:
Ma duc sa spal copchilu si apoi sa ma pregatesc pt o noua sapt de munca.
la toata lumea si noapte buna!
gudinde spune:
Am biruit raportul si am si aruncat un ochi nitel in urma, asa cateva pagini sa pot spune si eu doua vorbe. Nu-mi propun sa recuperez tot din urma pt ca ar fi nerealist.
Stela,
Am vazut ca cineva te-a intrebat de profesia de educatoare.
Sa sti ca m-am gandit la tine cand o colega de la cursurile de psiho ne spunea ca ea e invatatoare si de la 12 cand se termina programul merge la un after-school. Cumulat de la cele doua servicii are in jur de 20 mil pe luna.
La fel, sora unei colege de servici.
In privinta masinii ... in primul rand felicitari ca ai condus si te-ai descurcat. Sfatul meu este sa repeti figura. Vei deveni din ce in ce mai sigura pe tine si in plus, in conditiile in care vei merge cu Tea la kineto mi se pare o necesitate.
Sigur, exista si oameni care nu au masini si atunci asta este, dar sa ai masina si sa duci copilul cu RATB-ul mi se pare ....
Dom' inginer e un adult svelt pe piciorute care poate sa mearga cu RATB-ul la servici ca nu-i cad los cojones (roxana ai sa intri in istorie cu expresia asta).
Sincer, cand ai masina nu mi se pare normal sa cari un bebelus de nici un an pe frigu' asta si cu viroza asta pacatoasa care bantuie, cu romanasii nostri care uita sa mai puna mana la gura cand behaie de impart microbii in toata masina/tramvaiul.
Sper sa nu te superi dar am cam luat foc. Adevarul este ca am niste injonctiuni parentale pe care le car din copilarie vis-a-vis de acest subiect si ma aprind repede.
ursuleata spune:
CRISTINA, LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!!!

tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Veni-vidi-valea musafiri , am papat tot
si acum regret fireste
, am spalat /culcat copilul...si am mai aruncat un ochi in urma sa vad ce-ati mai facut ...bre, dar slaba activitate 
Am mai vazut pui blond care radea in hohote
Doamne ce dulce e
, Amira miscacioasa cu gurita ei de fotomodela
si pe Iulia care se pupa de zor in oglinda

Noi azi am mai exersat mersul si pozitia drepti nesprijinit
dar nu pare sa prezinte mare interes deocamdata ...tot mai bine 4x4 , ca-i mai rapid si mai sigur 
Am mai vorbit cu unu-altu despre "problemele" copilului si toata lumea m-a trimis la psiholog PE MINE
Am agenda plina, poate intr-o dimineata mohorata m-oi hotari sa fac pasul , va anunt eu ![]()
Pana atunci Teo so Mimonixul au declarat ca sunt EMO si au ascuns lamele din casa
Am vizionat azi CD-ul de la botez si mi-au dat lacrimile cand am vazut ce mic si neajutorat era, cat a crescut, ce progrese a facut ....una peste alta, sunt mai optimista dar lamele din casa si Tokio Hotel tot sunt interzise ![]()
Noapte buna va doresc ! 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
CristinaGoji spune:
Va multumesc inca o data la toate pentru urari!
Mi-a facut bine la sufletel! nu-s prea in stare sa povestesc azi! Multumesc!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
CristinaGoji spune:
Zoze - dupa varsta corectata is din '89, dar dupa aia biologica '80 ![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
tuchita spune:
sara buna!
gudinde, sunt bucuroasa ca esti in viata!
Am vazut poze/filme dar azi sunt corigenta la toate materiile si nu comentez nik!
Ca sa-i zic Mimonixei ca la mine terapia e dubla- cu camasi si cu mancare- vineri am facut amandine, sambata cartofi taranesti si pizza, azi colosseum cu ciuperci...fundul meu este in crestere!
de maine fac greva!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Sufletzica, bine ai venit!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)