*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (193)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stelutza...ce-o fi insemnand in conceptia ta "mananca cuminte ca un copil"?Tanta mea are o vorba: copil cuminte si baba frumoasa nu exista Sa stapaneasca sanatoasa tarcul si sa se bucure de el-recunosc ca e singura poza pe care am apucat sa o vad, am restante
Si Iulia are niste zile de greva, azi a fost mai bine, la fructe a mancat insa borcan (n-am altceva, efectiv daca nu-i dau banana cu portocala nu am ce face pt ca ei nu-i place nici marul nici ananasul, cu borcanele ma descurc bine si...mai au si vitamina C adaugata-cele de la Nestle) iar la pranz a avut mancarea ei preferata, mamaliguta cu branza, iaurt si oua de prepelita si rade pur si simplu castronelul. Acu' sa vad dupa-masa...de iaurt simplu e cam satula, ieri i-am dat in loc cereale cu lapte, la lingurita (ca eu ii dau la culcare in biberon de obicei); le-a mancat cu placere dar bineinteles ca la culcare mi-a baut mult mai putin lapte-la ea clar nu e o solutie sa-i dau cereale la 18 ca-i umplu burta si ea si asa bea putin lapte, pe cel de la culcare ma bazez cel mai mult...
Si pana ma uit si eu la poze si filme de Sufletel si Diana clujeana, daca vreti sa vedeti continuarea aventurilor noastre prin casa:
Iulia a descoperit baia si acolo a gasit pe cineva

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vine cineva prin Unirii????

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau!
am fost un pic pana in fundul butoiului dar nu am gasit-o pe Giani, acum plutesc nitel la suprafata dar nu ma tin prea bine!

Am fost in Plaza cu sister, Ilinca n-a vrut sa mearga cu mine asa ca i-am lasat acasa pe toti trei! Mi-am cumparata inca o camasa, a patra din aceasta saptamana, neagra cu buline albe!

Cand m-am intors Seb era flamand si kkt tot, tatal sedea linistit la desene cu capra cea mare....
Acum dorm cu totii, dar nu pentru mult timp!

Am vazut poze/filme dar pe bune ca nu mai am creier sa comentez!

Bubu , eu sunt Catalina aia!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Buna seara...
Sunt o mamica de printz nascut in aprilie anul trecut, pe 18 si de printzesa nascuta in iunie 2005 si as vrea sa ma alatur si eu grupului vostru, daca mai este loc si ma primitzi.
Pe printzesa cea mare o cheama Sara si pe printzul cel mititel David.
numai bine va doresc la toate mamicile si toti bebeii
Mami de printzesa Sara si de printz David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

sufletzica bine ai venit
tuchi sa porti sanatoasa camasile!
naty f tare iulia, cum se pupa in oglinda! si sa va fie de bine plimbarea, daca spuneai veneam si noi!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
zoze dulce rau sufletelul blond!
symo niste poze noi cu barosanu' ...ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sufletzica, bine ai venit si LMA printzului David.
Uite ca a venit un pui nascut in aceeasi zi cu Stefu meu si are o surioara din 2005, acelasi an cu Vladutu .

Tuchi, stii de unde am zis ca esti tu? dupa limboaca Ilincoasei!!! Sa porti sanatoasa camasa! noi n-am iesit nicaieri azi...am dormit, am mancat si iar am dormit

Pun si eu filmulete si poze noi

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara dragele mele!

Naty multumesc ca ai clarificat confuzia aparuta pe crenguta
Ziua mea de nastere este in septembrie si cele de nume le serbez de Sf Andrei si de Craciun.
Oricum, multumesc mult pt urari. Sunt binevenite in orice zi a anului

Eu sunt in urma rau cu noutatile crengutei pt ca trec printr-o perioada tare grea. Muncesc enorm la servici, ajung foarte tarziu acasa cand aproape cad lata.

Astazi serbez totusi ceva: am luat un examen de-al meu de psiho.
Acum insa muncesc. Mi-am luat de lucru pentru acasa sa incerc sa mai rezolv din probleme. Saptamana viitoare va fi extrem de dificila.

Sanatoase sa fim, ca in rest le-om duce noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Cristina!

Sa fi sanatoasa, fericita si sa te bucuri de familia pe care o ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

n-am mai fost in Unirii...
am primit un sms de la Ccris, da de baut si tortulet la toata lumea! Bebelina are 9 luni, iar ei aniverseaza 5 ani de la casatorie!
Fac eu oficiile:

sufletica bine ati venit!
gudinde banuiam noi ca esti furata de munca, felicitari ptr examen!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Roxana,am pus de dimineata un filmulet:
http://s532.photobucket.com/albums/ee322/symo_album/?action=view¤t=2009_0104Craciun0027.flv
iar poze prea recente,nu prea am..astea sunt ultimele pe care le-am uplodat! http://good-times.webshots.com/photo/2815367610102426993NLVQBj
da,ia zi CE MAI FACI????
Oana,as vrea eu sa scriu 2 retete,dar iar te deranjez cu pozele
Cuscra,abia astept sa vad ce faci bun
Cata,sa-ti fie de bine cumparaturile!si eu ma gandeam ca e Ilincacea cu lingura!
Luny,nu te descuraja!poate ii mai iese ceva prin gurita Mufarinului,de-asta papa mai rau!
Sufletica,bine ai venit!
Gudinde,felicitari pt examen!si sanantate si spor in toate!
ma duc sa mai beau ceva..nu zic ce ,ca nu ma lasa Luny

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput