Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Dalma,ce bucurie sa te revedem pe la noi . bine ati venit acasa!
Irina C,te asteptam sa ne bine dispui
TEC,felicitari mamico. a mai aparut un licurici

pt restul fetelor

noi...bine,tot 2 in 1,am dureri de burta din cand in cand,o simt fff grea,bb se misca des,deci nu prea pot s aimi dau seama daca e contractie sau nu.am observat ca nu mai pot sa dorm pe dreapta ca mi se fcae burta piatra,e normal??? nu stiu cat o sa mai dureze.am o frica sa nu pierd lichid si sa nu stiu,paranoia ce mai. dopul stiu ce e,da lichidul nu. pielea de sub burta e intinsa la maxim si e asa de fina,de la exit pana incepe burta este o distanta de 4 degete(normal pe orizontala),oare e suficient??? oooff cate intrebari acum la sfarsit.
o zi buna sa avem toate

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am vorbit cu Jasmi.Este bine,i s-au facut monitorizari si bebelusha este bine.A facut si eco si surpriza..masuratorile au aratat ca bebelusha ar fi de 35 de sapt ,deci mult mai bine.Acum era cu o perfuzie in mana si ar vrea acasa,dar drii momentan o tin sub supraveghere si inca investigheaza ce-i cu intarzierea asta in crestere a puiutei.
Va pupic,sper ca am fost cat de cat coerenta ca scriu c-o mana si cu una hranesc copilul..si-s cu un ochi aici si unul la el.
Multumesc tuturor pt urari.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Lisa sper ca observi cat tragem de capitolul asta, da?

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

capitolul 120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

fetelor, am scapat in contul comun si m-am delectat cu poze de ingerasi, unul mai dulce ca altul...vazut pe dariuta haiosica a lui Selene, pe dariuta mititica a lui cris, pe andrei - ciufik (este blondin???), pe aidan-miere si pe lachlan-dark! Toti sunt duuuulci de-ti vine sa-i papi nu alta!! Si stiu eu ca toti miros a laptic...yummy!! Of ce frumuseti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Felicitariiii Tec , recuperare rapida, sanatate si mult laptic pt bb;
Bine ai venit ANDREEA - PAULA! , sa cresti mare si sanatoasa;

Miere
- mi-au dat lacrimile cand am vazut pozica in care il tii pe Aidan in brate ...e atat de sugestiva. Intr-o fractiune de sec. mi s-a derulat toata povestea voastra...si deodata...aveam in fata finalul...Doamne..bine ca e happy end, si ma rog sa fie asa pana la caapat. In ultimele pozici si Aidan pare asa senin....

Dalma - intradevar a crescut primul nostru licurici...e o scumpete si ce cumintica statea la baie .lina

Alina cred ca Ana e putin geloasa...binenteles cauta atentie;
Dark - Felicitari, inseamna ca totul e bine acolo
Eli nu prea stiu ce sa zic...mie personal imi place Maria;

Si acum...agitatele pt fete....

- Hai Anca;

- Hai Lisa;-incepe cap 120

- Hai Micola;

- Hai Bee;

- Hai ttenzika
- - poate poate...cine stie;

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 2 SAPTAMANI