Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Dalma bine ati revenit.

Vrem pozici

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

DALMA BINE CA ATI VENIT ACASA!!! PUPICI MICUTEI PRINTESE LUPTATOARE! DOAMNE CAT ASTEPTAM O VESTE DE LA VOI!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

35+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

AMR 5 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Crisspy se pare ca avem acelasi AMR!!

Lavini unde esti, esti bine???

Poze ..

35+

AMR 5 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

AMR 5 SAPTAMANI !!!!!

Cami asa este. Unde nasti?

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Felicitari Asparagus, IrinaC, Iris sa va traiasca minunicile;
Bun venit noilor licurici , le doresc multa sanatate si mamicilor recuperare rapida,

Hai Tec

Hai Anca

Hai Lisa

Hai Bee- in avans pt maine

Dalma - Ma bucur ca sunteti acasa si ca sunteti bine , tot timpul s-a intrebat pe forum despre voi... pe amandoua si asteptam pozici noi.

Miere Esti o femeie extraordinara gata, a plecat cosmarul...o sa vezi ca vin si alea bune. Iti doresc refacere rapida, mult laptic, si lui Aidan multaaaa sanatate.

Pt Pusyketa - refacere rapida si un nou bb cat mai curand.
imi pare tare tare rau pt ce i s-a intamplat...of...

Am vazut multteeee pozici cu licurici care de care mai frumosi si aratosi...Aidan, Ilinca, Lachlan, David (al Deliei), ...si inca ma mai uit ...ca tareee mis dragi
Asparagus-Ioana nu l-am vazut pe Lucas...cred ca nu e bun link-ul, mai pune-l odata.

Jasmi - tin pumnii sa fie totul bine

Mai am si eu putin pana nasc...cateva zile , dar avand in vedere ce povesti horror am citit in ultima vreme, i-am spus sa stea acolo cat mai mult ca nu e o perioada buna de nastere.......poate e superstitie...da cam toate v-ati chinuit in perioada asta...

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 2 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Porumbita, in caz de hemoroizi zona dupa kk se spala ff bine cu apa nu prea calda si sapun sau cu servetele umede daca nu esti acasa, dar f bine.Igiena e cruciala. Apoi mie mi-a dat gineco saptamana trecuta CARPICON S, supozitoare pe baza de ceara de albine 2 / zi dimineata si seara si o crema de tataneasa de 4-5 ori pe zi. A zis ca trebuie rezolvat, ca nu putem intra in travaliu cu hemoroizi, ca nu e bine. Bebelusi mai luase de la farmacie ceva, dar eu nu mai retin ce anume, poate iti scrie ea deseara dupa ce vine de la control.35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

AMR 5 SAPTAMANI !!!!!

Cami asa este. Unde nasti?

AMR 5 SAPTAMANI

La Maternitatea Giulesti, cu Dr. Cristescu.

Poze ..

35+

AMR 5 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

CRISSPY carmen, cea care a scris mesajul pt tine, naste la Giulesti... eu sunt cami .... am un DPN mai devreme cu o sapt decat voi .... si voi naste ori la Giulesti ori la Medgidia .... tu unde vei naste????

36+ANTONIA IOANA
[red]AMR 4 SAPT[red]

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Mi-au dat lacrimile...
V-am scris ultima oara cand aveam burtica si caum va scriu despre copilul meu binecuvantat care are peste 2 luni.

Doctorii spun ca suntem bine, ochisorii sunt OK, nu a facut hemoragie, aude si reactioneaza la voci (asta stiu sigur) si mananca foarte bine (70-90 ml la fiecare masa)
Eu am foarte mult lapte, ma mulg destul de des si chiar arunc o gramada ( am pus si la congelator) si este deocamdata totul ireal de frumos.

Am atasat poze, sper sa le puteti vedea.
Sunt prea emotionata (si putin obosita) si nu stiu ce sa scriu, am trecut prin multe dar a meritat totul.

Doamne ai grija de Daria Maria

Poze cu burtica si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Buna ziua burtici si mamici!
Am fost plecata tot week-end-ul si dimineata cand am deschis calculatorul si am citit capitolul.. am ramas socata de ce i-sa intamplat Pusyket-ei. Mi-am sunat sotul si l-am rugat sa vina acasa pentru ca am nevoie in acest moment, sa merg la eco si sa imi spuna ca totul este ok.
Cuvintele sunt de prisos in aceste momente, desi este cam tarziu, vreau sa ii transmit Pusyket-ei, ca eu si familia mea suntem alaturi de ea cu sufletul si ii dorim sa gaseasca in suflet puterea pentru a trece peste o astfel de tragedie.

+37 cu Maya Maria

Mergi la inceput