Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
bratafel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Daria_Ioana Cassie a fost bolnava ieri. Nu stiu exact ce a avut , dar plangea de durere si se tine cu mana la burtica si de jos si imi facea : au ,mami , au au" LA 1 noaptea eram cu ea la doctor., am trezit-o pe masutsi-mea sa vina cu un taxi la mine sa stea cu bebe, la 2 noaptea am fost sa iau medicamente de la farmacie non stop..am nimerit o farmacista grea de cap ..ne-am certat ca nu nu stiu ce buba gasise ea la reteta si nu voia sa imi dea medicamentele. Ne-am certat ..mai ales ca era singura farmacie non stop din oras si care sa aiba si ce voiam eu. Mi-am pierdut la un moment firea rau de tot...am inceput sa urlu la ea efectiv sa imi dea medicamentul ca fii-mea urla de durere si e mica , ca am si bebe ..ca s-a facut 3 noaptea. Aia nu si nu...si pana la urma i-am smucit cutia cu medicamente ca o tinea in mana.Ne bateam pe cutie ![]() ![]() ![]() Nu era ca i-o furam , ca doar ii lasaseam 500.000 de mii pe tejghea. M-a adus femeia aia de ieri la o stare de nervi ...ma ameninta ca cheama politia..eu ii ziceam ca eu chem politia ca nu vrea sa imi dea ea medicamentul... De abia la 3 jumate noaptea am ajuns acasa cu medicamentul , dupa ce m-am certat cu aia de la farmacie. Sunt atat de trista azi. Ce rai pot fi unii oameni. I-am zis sa dea Dumnezeu sa fie si ea mama si sa vada cum te doare cand e copilul bolnav si dai peste una grea de cap cum e ea. Sunt foarte trista ...Cred ca Romania ca si tara iti testeaza la limita nivelul de rezistenta la nervi. Ieri simteam asa o stare de furie ..pe tara asta, pe oameni pe toti m pe sistem ..mi-am jurat ca daca plec in America nu mai vin niciodata in tara..nici macar in vizita. Pana la urma Cassie si-a revenit dupa ce i-am dat medicamentele , dar totusi de durere a plans pana la vreo 6 dimineata pana si-a facut efectul medicamentul. Bebe a stat si el treaz pana la vreo 5 ca nu voia sa adoarma fara tZatza.CAssie era bolnavioara voia la mama , bebe voia la mama si el. Sunt foarte trista caci de la lucruri care ar tebui sa fie simple in Romania, ajungi sa te certi , sa te jignesti, sa te enervezi , sa te dai peste cap...sa alergi noaptea pe la farmacii , sa fii la mana la o proasta. In Romania pt orice kkt trebuie sa te certi , sa te agiti , sa bati o mie de drumuri, sa-ti blestemi zilele , sa te simti frustrat , umilit...si sa fii la mana la toti greii de cap. Mami de Casandra (06 ianuarie 2007) si Darius ( 14 mai 2008) |
multa sanatate!!!
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
ca_eric spune:

tutoror bebeilor nascuti intr-o zi de 20!!
chinabulina vai ce ne asteapta.... si eric pe la 5 luni si ceva se tot maraie o data pe noapte , bag suzeta si e ok pan la 6.30 -7 dimi..de la 9-9.30...asa ca e ok numai sa ma duc s aii dau suzeta..dar de la 8 luni..tre sa fie tare nasol..sper sa nu ne ia puseu si pe noi..
doloress super filmuletul cu patrick somnorosul!!
Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
ca_eric spune:
ma uit la obama!!!!!

e al 44 lea presedinte al usa, sper sa ne ajute si pe noi emigrantii cu ceva legi!!
si mie imi place de el..decat bush 
mai bine obama.
daria imi pare rau sa aud asta despre cassie..lasa ca nu mai e mult si vii in sua..sper sa mai vb. 

Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
stefany_p spune:
programul d emasa al lui Iustin este cam asa: (noi nu am bagat inca toate alimentele):
8: cereale
9.30 cand e prima tura de somn : 180ml formula
12: amestec de acrne cu legume/branza de vaci cu banana
14: a doua tura de somn 150-200ml formula
17.30: mar copt/ cartof dulce copt/ avocado/ mango
19.30:200ml formula
2.30:150ml-200ml formula
alina_anto spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI! tuturor copilasilor nascuti intr-o zi de 20 !!

Azi m-a surprins fata mea. Am lasat-o in sufragerie, pe mocheta, printre jucarii. Si peste cateva minute, cand m-am dus sa o verific, o vad IN PICIOARE, sprijinita de masuta ei de joaca. Si statea ea acolo si butona nevoie mare.
Azi-noapte Sara iar ne-a dat desteptarea la 3.30 si n-a mai adormit decat dupa 45 min. Insa noua ne trecuse tot somnul..ufff... Ce ne facem fetelor cu copiii astia ???? De ce dumnezeu n-au somn????
Legat de mancare, Sara face mofturi in ultimele zile.. Pare ca nu mai vrea decat bibe cu lapte Atat. sper sa treaca repede etapa asta..
Insa atunci cand mananca, programul e cam asa:
-la trezire papa tzitzi
-ora 10.30-11: fructe cu biscuit/branza
-ora 14-14.30: piureu de legume cu carne (pui, curcan, vitel, peste)sau cu galbenus de ou
-ora 19: biberon de lapte cu cereale 250 ml
-ora 22: bibe cu lapte-220 ml
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
cleo78 spune:
http://www.babyexpo.ro/ - la sf lui febr.
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Azi tot puseu, numai in brate, numai maraiala, nedormit deloc decat cu tzitzti in gura,...face cum spuneti voi, Doloress si Socrate il pui in pat dormind si la contactul cu salteaua e in picioare cu okii mari si eventual vorbind cu tine...
Azi am iesit afara si mi-a dormit o ora totusi...ca nu ne mai intelegeam in casa.
In plus, baiatului meu ii plac sporturile extreme, sta in pat si se arunca pe spate din picioare, cu forta...mi-e sa nu dea cu capul de ceva, nu stiu unde sa-l mai pun sa nu se raneasca.
ralu_t nasol cu oameni pe care nu te poti baza...poate ei nici nu realizeaza cat de mult v-au incurcat...ma bucur ca papa Tudor mai bine! Atat i-a luat omului sa se obisnuiasca cu mancarea ![]()
Doloress voi cand plecati in vacanta?? se apropie si la voi??Noi de acum abia in iunie, mergem la Paris ca nu-i ajunge lui Bogdan concertul Depeche din tara, trebuie sa mearga inca odata...
Andreutza programul e luni, miercuri si joi...bine ca nu m-am dus astazi ca imi luam teapa. Ma duc joi sa-i depun lui Sis
Aelita buna idee cu mesele, ne mai inspiram si noi una de la alta!
Eu ii dau asa:
Dimineata: combinatie de branza cu fructe, i-am dat pana acum: para, mar, mandarina, avocado, banana, piersica, pruna.
La pranz-supa de legume cu carnita-pui sau curcan, sau pilaf , spanac cu galbenus de ou , sau cartof cu unt si galbenus de ou.
Seara: iaurt cu cereale, cereale, iaurt cu biscuite facut in casa si mandarina, branza cu galbenus.
lapte- sa nu vada, sa nu auda. doar san.
Adriana da, ma bani aruncati...imi cumparam acum tot ce aveam nevoie...dar ce sa faci!- bine ca stau cu puiul la puseu si papa san.
Frumos ca plecati in Grecia la vara. si eu si sis ne tot punem sperante ca facem concediul impreuna. sper sa nu ne stea nimic in cale.
leeloo sanatate multa frumosilor tai!! si tie! Iar cu ADHD-ul si tratamentul ala, mi se pare criminal!! Cum sa bagi asa ceva intr-un copil care nici macar nu
stii daca e bolnav sau nu...Bine ca ai aruncat reteta! pe doctor nu il doare mana sa o scrie...
Socrate ce faza cu premergatorul, ca bb poate sa se inchida intr-o camera si sa se aseze in usa...as inebuni! O sa-mi cumpar si eu pentru usi...chestii d-alea. Bine ca nu te mai doare gatulo...mai ii pasai si lui Sebi vreo infectie...
cat despre parchet, eu inca nu l-am lasat pe Mirci slobod... se taraste doar in pat si sta in picioare in patutul lui sau in premergator.
ce-mi place cum papa Sebastian laptic intre mese... ca sa nu mai zic de biberonul lui tati pe care il papa mai bine decat bibe lui mami![]()
Chinabulina frumoasa sambata sera ati petrecut, bine ca v-ati relaxat...mancacioasa gogoasa...imi place
Lorich da, barbatemiu asa e, uneori ma enerveaza, ii explic eu ca nu se duce nimeni sambata ca i se nazare pacientului, ca sa nu mai zic cand sta noaptea in spital pentru ca interneaza vreunul care trage sa moara...ei, in fine..acum o avea si el dreptate, ce sa zic...
Mi-bebelina 

deliutzei scumpe!! sa se faca mare si cuminte!
Elenuca iubita, baga-te si tu maine, sigur, cum sa nu, ai vazut ca avem succes la cumparaturi impreuna... noi venim cu baietii...ia-o si pe Lizi, o sa se simta bine
Mai vine careva in Plazza? Facem circ acolo!!!
Micaela naspa cu mucegaiul... ofof tocmai acum are Dariuta puseu... lasa ca se fac ei mari!
Simonix 
lui Robertzel cel nazdravan...ah, si cu burtica...lasa ca nu ti-a trebuit tie 9 luni sa te refaci, in 4 luni erai stas!!!
Inais mai ce bine papa si Iasmi, pai 200 ml lapte cu cereale...cred ca numai in visurile mele! Mirci cel mai bine a papat maxim 90 ml lapte cu cereale.
Ah, Esme tu erai???? In loc de faina integrala ma captusisi cu o conjunctivita!
te ieert pentru reteta buna de biscuiti!
felicitari pentru perechea de dintisori!!
jozsaerika 

lui Beatrice, fetitza mare sa fie cuminte si ascultatoare!
foarte draguta fetitza ta cum tine ea manuta in castron la masa...si cum s-a diversificat singura...dar si tu esti curajoasa...nu a dat niciodata semne ca se ineaca?
Cleo succes cu orele de sofat! si cu examenul! Apoi vine greul, sa te adaptezi la condusul in traficul din Bucuresti
Daria_ioana biata de tine cu 2 bb, unul bolnav, sa te bati noaptea cu farmacista pe medicamente.
Imi pare rau...bine ca e Cassie ok acu.
Alina_antowow, o ia Sara din loc?
Alysh iiubita pe unde esti????
Vianne tu nu mai intri deloc?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
alina_anto spune:
Daria incredibil.. De fapt nimik nu e incredibil aici, in Ro.. de asta ne bate si pe noi din ce in ce mai mult gandul de plecare....
Leeloo sanatate!
Ai mai vorbit cu Monik? Ele ce mai fac?
Cat am scris am urmarit-o pe fata mea cum escaladeaza pragul din sufragerie. Este destul de inalt pragul- cat o scara.. Deci trebuie sa incep sa pun gardulete peste tot.. A prins curaj acum si nu o mai poate opri nimic
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
alina_anto spune:
Laura, deci nu mai plecati.. Lasa ca te relaxezi la shopping
Si sara sta cu ochii pe pereti in patut.. Si asta nu ziua, ci doar noaptea.. Si daca nu stau cu ea sa ma vada incepe si plange.. nu stiu ce are, ca nu vrea sa pape..
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria