Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna si de la noi,
Nu am mai intrat ca am avut treaba in casa (am descoperit mucegai in sufragerie si am mutat mobila, sters pereti...), treaba pt serviciu@alte tampenii , plus copil plangacios, agatat ca o maimuta de gatul lu ma-sa, in rest suntem bine .
Daria mea e plina de energie toata ziua se zbenguie (de a buselea, in picioare) nici cand doarme nu sta linistita, se frichine pe toate partile, in taoate pozitiile. Ma mir ca a luat in greutate la cata miscare face.
Marea noastra problema e ca nu suporta sa stea fara mine, sa plec din camera sa nu ma mai vada... Daca e in brate la taica-su si eu ies din camera se pune pe urlat... si zbiara nene, nu asa, se inverzeste isi pierde rasuflarea... sper sa treaca mai repede ca sa nu o iau pe campii.
Gata, trimit mesajul ca trage de mine, in ritmu asta nu mai apuc sa scriu niciodata.
Va pupam

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Lorich...multumim de urare! ati rezolvat-o cu Nea Nelu?Noi, dupa ce nu ne mai vizitase de asta-vara d-na Constipatie, a venit de vreo 3 zile pe la noi...nu stiu exact cu ce s-a rezolvat......ori uleiul de masline, ori sucul de morcov pus in supita.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Lorich...multumim de urare! ati rezolvat-o cu Nea Nelu?Noi, dupa ce nu ne mai vizitase de asta-vara d-na Constipatie, a venit de vreo 3 zile pe la noi...nu stiu exact cu ce s-a rezolvat......ori uleiul de masline, ori sucul de morcov pus in supita.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Deeeci, ieri dupa 3 zile si ceva de absenta, timp in care nu a dat niciun semn de disconfort, i-am pus supozitor a facut, dar foarte normal la culoare+consistenta, nu tu uscat, nu tu ..ma rog, cum ar trebui sa fie un bebe constipat. Nu mai stiu ce sa cred, pe bune. O fi asta tranzitul lui, sa-l las in pace?

Micaela pup maimutzica catartoare pe mami !

Elenuca esti o dulceata si bineintles toate mamicile laudatoare de cozonacel-Robertel!

Leeloo sanatate multa! Ce darnici baietii tai!

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Lorich, oricum mai tine-l pe "regim" inca ...adica eventual fara morcov fiert si altele care ar constipa.....parerea mea. V-am admirat si eu pozicile, si am stat mult timp si m-am uitata la cea cu Robertel plin de papa....asa era si Delia la inceput, acum parca nu ne mai murdarim asa. Tin minte asta toamna cand inca era cald afara,aveam un tricou decoltat, dupa o masa de-asta diversificata, ma plimbam prin parc si numai ce vad ca aveam morcov intre sani Si acum mai face ca tractorul la masa si ma murdareste uneori si pe mine pe fata.

Multumim fetelor care si-au amintit ca azi noi implinim 8 lunite

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Sa va spunem si noi programul de masa:
9.00-9.30...lapte 120-150ml(uneori nu vrea decat 50 ml si atunci rastorn laptele in farfurie, bag cereale si ii dau cu ligurita)
12.00 ..... fructe(150-200g)ingrosate cu branzica sau cu cereale
15.00-16.00 - piure de legume cu carnita(cartof, ardei, rosie, dovlecel, fasole pastai, conopida, morcov si carne de pasare, de vita sau peste)- 250 g O data sau de 2 ori pe saptamana cate un galbenus de ou in loc de carne
19.00 - branza cu iaurt cu cereale sau cu cartofior sau cu mamaliguta - cam 150-200g
22.00- lapte cam 150-180 ml

Fug sa pregatesc fructele si apoi plecam afara. Andreap, ne vedem in parc!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetelor

Sa vedeti ... am uitat ca azi e ziua lu' pitic Am vazut ca ne urati La Multi Ani ... si uite asa am aflat si eu ca acum 9 luni venea nazdravanul asta mic (sincera sa fiu, la cat de agitat este, ma mir ca a stat in burtica 37 de saptamani ). Multumim de urari Sa ne traiasca puiutzii tuturor si noi pe langa ei hihi :)

Deci, bebe are 9 luni - eu tot auzeam inainte: burta cu bebe creste in 9 luni, apoi tot in 9 luni se da jos. A venit vremea sa tragem linie si sa vedem: suntem ca acum 9+9 luni ?? hmmm... hai sa trecem peste acest subiect

Dolores - l-am vazut pe Patrick adormit in scaun haha Evident ca si noua ni se intampla, cand sa il punem insa in pat - no way somnic :)

Miss - vacanta placuta away de pe forum :p Sa vii cu vesti bune.

Bebelina - super faza cu morcovul

Alysh - woow... mare grija cu prizele alea grrr... A propos de safe house, noi am pus deja coltzuri aparatoare de la IKEA, si o sa ii luam si chestii de protectie pt usi. Si Robert deschide de zor usa, daca o gaseste intredeschisa. Ba chiar ne pandeste greselile - noi in general stam cu ea inchisa, nu are voie pe gresia de pe hol inca. Eu una sunt o mama destul de permisiva, il las PESTE TOT, inclusiv la prize (au aparatori) dar NICIODATA singur. Nu ma stresez de praf, mizerie, increcam sa tinem curat, fara a exagera. Il las sa bage tot in gura, dar nu cabluri care sunt in priza in acelasi timp. De exemplu, il las sa se iubeasca cu aspiratorul, se urca pe el si il linge :) Cine intreba de parchet - si la mine aluneca, dar nu foarte tare. Eu il cam las pe pitic sa cada sau sa mai faca prostii, sa invete. De exemplu, a facut cunostiinta cu caloriferul, a pus manutza pe el (l-am lasat) - s-a fript un pic si dupa aia il vedeam ca se uita cu jind la calorifer dar nu avea curajul sa il atinga. Intindea manutza ... si si-o retragea :) NICIODATA nu il las singur in scaunul de masa, deoarece se urca in picioare si se batzaie. Daca am treaba, singurul loc unde are voie sa fie singur - in patutz.

Laura - pai de ce nu mergi in Spania ?? OOoo... pacat ! Dar lasa, nici shoppingul nu e de lasat

Lori - imi plac ochii Robertelului tau Cat despre constipatie - mai tine-l pe regim. Noi avem problema cealalta hihi si al meu de o saptamana si ceva a vazut doar orez si banane ...

Program de papa Robert
07:00- 250 ml lapte praf
11:00 - piure de legume + carnitza/ou (in general papa un castronoi)
15:00 - fructe simple (aici mai face mofturi)
18:00 - iaurt/branzica de vaci (50-100 gr, simplu)+ biscuit de Esme
20:30 aprox - 250 ml lapte praf

Voila. Robert e la cresa acum, s-a acomodat destul de repede, plange cand este lasat acolo dar uita imediat si se joaca cu fetele

Va pup, ma duc sa ma plictisesc in continuare

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

seara buna si de la noi! n-am mai citit nimic din urma. n-am mai intrat de aproape 2 saptamani, de cand au apucat-o pe fie-mea pandaliile. frate, nu mai doarme noaptea . ne dispera, plange intr-una si scartaie, se trezeste mereu si nu mai vrea sa adoarma, suntem varza!!! si ziua era asa, dar de vreo 2 zile e mai bine (ziua, ca noaptea e tot jale). nu mai stim ce sa facem, parca ne-a schimbat cineva copilul. fie-mea dormea de la 6 saptamani neintoarsa, fara sa pape noaptea, de la 21.30 la 9 sau 10 dimineata si acum?????? suntem dis-pe-rati!!!!!!! m-am uitat pe hartia cu puseuri de la esme si cica ar fi in plin puseu ... pe babycentre spune ca e legat de "separation anxiety" care-i apuca pe la varsta asta ... nici nu mai stiu ce sa zic. vreau sa-mi promita cineva ca va trece. mai nou, dorm in camera ei. tot nu-i bine, nici daca o tin de mana sunt obosita si deprimata rau de tot

Iti poti imagina ce inseamna sa ai astfel de nopti LUNI IN SIR????

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

seara buna si de la noi! n-am mai citit nimic din urma. n-am mai intrat de aproape 2 saptamani, de cand au apucat-o pe fie-mea pandaliile. frate, nu mai doarme noaptea . ne dispera, plange intr-una si scartaie, se trezeste mereu si nu mai vrea sa adoarma, suntem varza!!! si ziua era asa, dar de vreo 2 zile e mai bine (ziua, ca noaptea e tot jale). nu mai stim ce sa facem, parca ne-a schimbat cineva copilul. fie-mea dormea de la 6 saptamani neintoarsa, fara sa pape noaptea, de la 21.30 la 9 sau 10 dimineata si acum?????? suntem dis-pe-rati!!!!!!! m-am uitat pe hartia cu puseuri de la esme si cica ar fi in plin puseu ... pe babycentre spune ca e legat de "separation anxiety" care-i apuca pe la varsta asta ... nici nu mai stiu ce sa zic. vreau sa-mi promita cineva ca va trece. mai nou, dorm in camera ei. tot nu-i bine, nici daca o tin de mana sunt obosita si deprimata rau de tot

Iti poti imagina ce inseamna sa ai astfel de nopti LUNI IN SIR????

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.

sincera sa fiu, la tine, vianne si lorich ma gandesc de fiecare data cand se trezeste. a, si la MsBB, ca si Andra face la fel

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

sarbatoritilor zilei de azi: Robert, Andra, Roxana, Delia Eliana, Beatrice!

Vroiam sa va spun celor care va faceti probleme ca bebeii nu se ridica/tarasc/stau in picioare...mai bine...Iasmina mea se apuca de ce nimereste si vrea sa se ridice...si se chinuie si se chinuie si se chinuie...ca nu toate obiectele de care te prinzi sunt si stabile. Sunt lipita de ea...nu mai pot face nimic! Acum incearca sa se ridice tinandu-se de bouncer!
O las si eu pe jos, in living. I-am pus paturi, pilota, plapuma sa mai izolez diverse zone periculoase...ce sa zic...ne-a cotropit!!
Vrea sa iasa pe hol....pe gresie...circ cand o mut inapoi! Bon! Copilul evolueaza...prin urmare aseara la ora 22.30 dormeam amandoua! Rupte!!

Despre meniu:
6.30-7 bibe lapte - 200ml
10.30-11 fructe - mar, para, banana, avocado - 200g
14-15 legume - toate radacinoasele + carne/ficatel+iaurt - 200-220g
18-19 cereale+lapte - 200ml lapte...nu stiu gramajul final
23-24 lapte - 180ml

Multumesc celor care mi-ati raspuns cu interfonul. O sa vad ce gasesc...poate e vreo oferta pe undeva!

Chinabulina, Laura, MSBB va tin pumnii sa devina copilasii cuminti! Laura imi pare rau ca nu mai plecati in Spania!!

Elenuca chiar sunt curioasa ce ai rezolvat!

Andree foarte simpatici cei doi copiluti....unu' blondutz si unu' saten! Scumpi foc!

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ma bucur fetelor ca v-au placut pozele si filmuletul meu, am vazut ca zapada e foarte apreciata, eu v-o trimit pe toata cu draga inima Si primesc in schimb putin asfalt ca sa pot sa ies si eu cu carutul sa ma plimb. Ca pe zapada asta nu pot sa ies si uite asa saptamana trecuta am stat in casa zi de zi. Pe balcon nu are rost sa-l scot, e panarama mare pana il imbrac si mai mult de 5 minute locului nu sta. Oricum saptamana trecuta au fost temperaturi de -30, nu aveam cum sa ies. Duminica erau in jur de -15 si am zis ca a venit primavara.

La capitolul motricitate nu sta prea bine nici al meu, v-am facut capul calendar cu asta. Iulia al meu e printre cei mai mari de aici si tot nu face absolut nimic. Bine, dupa varsta corectata e mai mic decat Mufita. DPN-ul lui era 21 iunie. Abia de 2 saptamani a inceput si el sa se intoarca , dar numai in cazuri extreme. Pe burta cand il pun urla ca Tarzan ca s-o parafrazez pe Socrate.

bebelusilor nascuti intr-o zi de 20: Robert, Andra, Roxana, Delia-Eliana, Beatrice, Daniel-Christian! Sa cresteti mari si cuminti!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput