"Emma este o poveste"
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
Sunt alaturi de voi cu tot sufletul...nu am alte cuvinte...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihaela_s spune:
Aida, nu ma cunosti dar te citesc si eu de la inceput, am suferit alaturi de voi, am ras cu voi si v-am admirat de atatea ori in fotografii. E straniu ca nu imi gasesc cuvintele, dar ce s-ar mai putea spune? Ma inclin in fata puterii si rezistentei tale, a luptei necontenite pe care o duci .
O imbratisare calda pentru Emma si un sarut cald pe frunte pentru tine.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Carmenbr spune:
Mi-e tare greu...mi-e cumplit de greu mie...sunt mama si cred ca doar imi pot imagina ce durere e in sufletele voastre. As vrea sa iau si eu o mica parte din durerea Emmei, asta ma darama psihic cel mai mult, cand aud ca o doare. Macar daca nu ar durea-o, dar o doare si asta imi sfasie sufletul.
Offffff, Doamne, ce pot sa fac ca sa nu o mai doara, Doamne?!
Ne rugam si noi in continuare in fiecare zi pentru Emma.
4 anisori...uraaa!
Andries spune:
Ma sufoc de neputinta...nu e drept, nu e drept si nu pot intelege si nu am sa inteleg niciodata de ce Dumnezeu lasa sa se intample asa ceva noi suntem neputinciosi aici, suntem atat de neputinciosi...
Andries
sinzi_ana spune:
Aida, suntem alaturi de voi cu tot sufletul!!!
Emma este aici, si eu cred in minuni!!!!
Haideti sa ii trimitem o mare de energie pozitiva, sa ne gandim cu toti la un val de bine care sa se reverse asupra Emmei noastre!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
mhldvrc spune:
Buna dimineata!
Aida, Emma un gand bun si multa, multa, foarte multa sanatate!
Doamne, alina-i suferinta si fa-o sanatoasa! Te rog!
si
de si