Buna,
Postez la generale pt ca imi trebuie un raspuns destul de urgent:
luni dupa ora 10 as vrea sa plec spre Budapesta si as vrea sa stiu ce varianta se poate, mai ieftin pt ca ies din discutie cursele de avion Malev si Tarom de 300 euro dus.
am ca variante asa:
- drum cu C&I pana la Tg mures si de acolo Wizz Air - insa sunt la limita cu timpul, as ajunge la 12 si avionul este la 14 30, nu stiu unde e autogara, unde aeroportul, daca cei de la C&I sunt seriosi si respecta programul, plus vremea - daca aveti experiente pe ruta asta mi-ar fi de folos;
- cu trenul din bucuresti, n-am gasit un mers al trenurilor pt cele internationale dar de la informatii mi-au zis ca as avea unul pe la 16....,nu stiu unde sa le gasesc pe net oricum;
si cam atat..eurolines sunt full si altceva nu mai stiu, doar daca nu merg cu ocazia.
daca aveti si alte idei...ms anticipat!
Trenul la 16:45 pleaca din Bucuresti, la 2:40 iese din tara pe la Curtici, probabil dimineata trebuie sa fie in Budapesta. Are si vagoane cuseta si de dormit. (Am mai circulat cu el in tara)
Cel mai bine treci maine, duminica, pe la gara sa intrebi/cumperi bilet.
Mai este unul de dimineata, pleaca la 5:50.
Pe site-ul cfr.ro am dat cautare Bucuresti - Curtici.
Multumesc mult Lavi, cu acesta m-am gandit si eu. Am vazut ca CFR are serviciu de rezervare telefonica, imi incerc acum norocul.