Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
isaelena spune:
Ihotu bine ai venit! noi ne cunoastem de mai mult timp si de pe alt forum...ai sa primestimulte sfaturi interesante de la mamicile de aici...sunt mult mai experimentate ca noi.
lorellay spune:
LAura..si Diana tuseste asa..de cateva ori pe zi, in unele zile deloc...deci f rar.Da pe mine nu m-a ingrijorat.
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Sorvint spune:
Noi am fost la plimbare si am profitat de vremea frumoasa de afara si am stat nici mai mult nici mai putin decat 2 ore.
Elilove, Mav, Gabriellag,ginye55,aleinad.g,va multumim pentru primirea facuta si sa va traiasca si voua si la toate fetele bebelusii,sa fie sanatosi si va bucure toata viata.
Am vazut ca vorbiti de greutate a copiilor.La noi a fost medicul la vizita vineri si ne-am cantarit si masurat si a luat in prima luna 1.200 gr si 6 centimetri. Asa ca avem 4.500 gr si 57 cm.Sper sa semene cu mami a lui, si sa fie inalt. Macar la inaltime sa semene cu mine ca in rest seamana leit ca sotul.
Noi suntem norocosi pana acum,nu prea ne chinuim cu colicii. Iar noaptea nu doarme decat cu mine in pat si mai mult decat atat mai mult pe burta mea. Dar eu sunt multumita asa pentru ca se trezeste numai o data pe noapte, rar de doua ori.
M-am uitat la pozele cozonaceilor si avem la aceasta odisee cei mai frumosi copii.Iar cei care au aproape deja 3 luni sunt asa de expresivi, abia astept sa creasca si puiutul meu .
Mamica fericita de Radu
pozele mele
Sorvint spune:
Lorellay si Radu tresare in somn si se sperie si se trezeste.Eu ziua il culc numai pe burtica si asa nu mai tresare si doarme foarte bine.
Acum bineinteles ca scriu cu el in brate ca a dormit cat am stat afara si nu ii mai este somn.Mai tinem si tata pe post de suzeta si rade. Fetelor puiutul meu asa rade cand e la san.Dar bine ca nu o face voit inca
Mamica fericita de Radu
pozele mele
mariana28 spune:
Multumesc de PM
berta m-a impresionat pana la lacrimi cum ai povestit despre fratiori si eu am frate si stiu cum e, sotul nu are si uneori nu intelege dragostea de frate. mi-as dori un frate sau o sora pt bebelusul meu, dar imi este foarte greu...ma mai gandesc
bb Matei are 5800gr la 7 saptam, nu pare f gras ca e si lung, nu l-am mai masurat, dar cred ca depaseste 60 cm, are falcutze, pulpitze imi vine sa le pupacesc tot timpul
si bb meu zambeste si gangureste cand vorbesc cu el, ma topesc toata
gineyfelicitari pt primul hohot de ras constient, bb meu rade in hohot, dar in somn
sanatate multa si
poate pun si eu niste poze cu voinicelul meu
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
Amalia spune:
Maria pup dulce o graviduta frumoasa! Imi multumesc ca ai bagat un cap sa ne saluti! mai ai si tu tare putin pana la marea intalnire... Muuulta sanatate si de acum incolo!
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_K buna mamici! am intrat si noi sa va salutam ma bucur pt zambetele si gangurelile puiutilor vostrii. abia astept sa am parte si eu de asa ceva. multi pupici Maria 34+ Casandra-Maria vine bb! Pozele noastre |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
IuliaCospy spune:
Dragele mele,
Ma chinui de tare mult timp sa va scriu si eu, dar nu reusesc!
Tot respectul si admiratia pentru acelea dintre voi care reusiti sa le faceti pe toate, mai ales care aveti si mai multi puiuti! Eu sunt complet blocata cu printesica mea, desi teoretic vin sa ma ajute pe rand toti din familie.
Am crescut destul de mult, cel putin in greutate, de la 3350 la nastere, pana la 4,700 la 1,5 luni. In lungime nu stiu exact cu cat avem, dar in prima luna luase 4 cm.
Zambim si noi mai tot timpul in care nu plangem. Si plangem nene, cu lacrimi, uneori doar pentru ca mami nu raspunde prezent la prima stricage. Adica ce, trebuie sa manance si ea, sau sa mai faca una alta! NU! Trebuie sa stea mereu langa mine, chiar daca nu ma tine in brate. Voi cum reusiti sa faceti fata in situatii din astea?
Ne-am facut un program rezonabil - dormim destul de bine noaptea, iar ziua ne jucam cu pauza de somn cand iesim afara, la pranz si mai furam cate o ora asa si intre celealte mese. Problema e ca joaca dureaza cam o jumatate de ora, maxim o ora dupa masa, dupa care plangem...
Nici cu colicii nu stam mai bine, dar par totusi sa se mai fi ameliorat putin. Uneori abia astept sa creasca si ea putin mai mare ca sa scapam de ei, dar pe urma stau si ma gandesc ca n-o sa mai fie asa mica niciodata, si ca n-o sa mai pot niciodata sa o tin atata in brate, si ma apuca un Si cand ma gandesc ca deja ma doare spatele pt ca e destul de grea
Sambata avem si noi botezul, ne crestinam, si sper ca dupa aceea sa fie si ea putin mai linistita. Apropos, fetelor, stie cineva ceva de ulei pe care trebuie sa il compere nasa si sa unga cu el copilul la baita de a doua zi. Eu stiu ca trebuie sa il unga cu mirul sfinti la botez, da poate incurc eu borcanele.
Am vazut si eu pozici de bebei si montajul cu fetele de la odiseea noastra si bebeii. Sunt toate superbe. As fi vrut si eu sa aparem in montajul cu pricina, dar daca n-am fost pe faza Daca se mai poate face ceva, rogu-va dati-mi si mie PM , ca sa fiu sigura ca nu ratez!
A! Si mai am o rugaminte, mai dati-mi si mie o data userii si parolele de la conturile de poze si adresa comuna, ca nu mai stiu ce am facut cu ele.
Sper sa reusesc sa intru si eu mai des de acum inainte si sa pot sa pun si eu pozici cu noi!
Va pe toate acum ca m-am intins o gramada si trebuie sa ma pregatesc de masa.
Iulia, mami de Sara Andreea
elilov3 spune:
amalia vazut aventurile lui habarnam bueiii frumosilor da sa pup obrajori frumosi si curiosi
Maria_k ce gravidutza frumoasa suntem...draga mea imi place nespus de mult camera lui Casi cum ati amenajato inca putin si iti vezi bb-lina Doamne ajuta pe mai departe
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Andrada.P spune:
Amalia multumesc pentru primire! Sa-ti traiasca si tie bebe Luca si David. Sunt niste scumpi!
Si fetele mele tusesc de cateva zile. Nu de multe ori pe zi... Si sunt si fornaite rau, par ca nu pot respira iar cu batista bebelusului nu iese nimic Avem indicatii sa facem tratament cu ophtamesone si apa de mare, 5 zile. Sper sa treaca ca sambata ne botezam
Vis-a-vis de sperieturi, am citit ca sunt normale. Fetele mele se sperie si in somn si mai recent si in timp ce mananca, cand mai atipesc.
Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii