reciclare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Adica se recicleaza tot!In primul rand ai la dispozitie containere gratuite-unul pt deseuri menajere,unul pentru hartie si altul pt resturi vegetale.La fiecare supermarket sunt containere pt sticla-separate-alba,colorata,pt haine si incaltaminte ce pot fi refolosite.Sticle de bere,suc le cumperi cu taxa de ambalaj,asa ca le aduci inapoi la magazin si iti iei banii inapoi sau ii donezi unei cauze umanitare.Si nu in ultimul rand esti cam obligat sa le separi pt ca gunoiul menajer se ridica doar de 2 ori pe luna si nu ai unde sa il arunci ,toate pubelele sunt inchise,locatarii au un cod pt acces.Exista fireste un loc de depozitare al gunoiului unde poti merge dar daca depasesti o anumita cantitate platesti!uitasem de uleiul folosit-la fel sunt conatinere la supermarket in care se pune in ambalajul initial si mai nou exista un conatiner pt scutecele folosite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Doresc sa fac public un anunt de pe site-ul urban, eu am cautat mult pana am dat de el:

DIn 15 martie 2012, Campanie de igienziare si reconditionare a containerelor de tip clopot
Scris de Echipa Urban SA

Mar#355;i, 13 Martie 2012 07:55

Va informam ca incepand cu data de 15.03.2012 , Compania S.C. URBAN S.A. va desfasura o campanie de igienziare si reconditionare a containerelor de tip clopot, destinate colectarii selective a deseurilor.

Prin urmare, va anuntam ca ele vor fi retrase pentru o perioada de maxim 3 saptamani, dupa care vor fi amplasate in aceleasi locatii. Va rugam sa informati locatarii asociatiei pe care o reprezentati.
Va multumim pentru intelegere.

Deci din 4 aprilie, ar trebui sa reapara aceste containere. Ura! Chiar imi parea rau ca nu mai am unde duce reciclabilele.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput