Aniversare 1 an clopotei de ian-feb 2008
Raspunsuri - Pagina 17
Lala_D spune:
Completat sondajul.
Vazut harta si locatia ( sper sa o si gasesc )iar pentru noi ora e 0k, Andrei se adapteaza la programul impus de situatie. Daca e sa fie mult prea marait voi vedea la fata locului cum rezolv
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
kalosalina spune:
Neatza!
Ne-am hotarat si noi sa venim cu orice pret la party. Vedem noi cum ne descurcam...
Deci ne treceti si pe noi pe listuta, pleeeeeease! 1 adult si 1 clopotel!
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina28 He he se pare ca nu e nimeni din Ploiesti care vrea sa vina cu noi..... Am votat pt platou cald, nu confeti din aceleasi motive, tort daaaaaaaa daca se poate si portia Sofiei tot mamiiii, ora mi-ar conveni de minune 12 dar dc nu se poate este ok si 11, nu mai devreme. Madalina & Sofia 01.02.2008 calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Serios? Nu mai vine nimeni? Pacat, ca nu suntem asa departe de Buc.
miha74 spune:
Elle- multumim frumos pentru organizaresigur nu vrei sa iti trimitem niste banuti?????
am completat si eu sondajul, si fara meniu pentru clopotel ca parca mi-e teama...asa ca venim cu borcanel. Dar cu siguranta vrem desert
am scapat momentul cu tricoul- trebuia tot asa sa confirmam ca vrem si noi unul
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 9+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
grati.ela spune:
despre ce tricou vorbiti? cel de pe contul comun? si cum se face?
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
roli25 spune:
Ce tricou, ca mi-a scapat?
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
alinaatudor spune:
helou...madalina..venim si noi de la ploiesti..dar cu vehiculul propriu:)
o iau si pe mitsu cu conrad...asa ca vom fi si ploiesteni:)
mai fetelor..dar o locatie mai langa podul grant nu era:)...glumeam..sper sa ajungem la timp..ne luam timp in avans...
va pupam si abia asteptam sa ne vedem..ce de clopotei vor venii..yupiii
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste
Ellenuta spune:
HOUSTON .. WE HAVE A PROBLEM!
ce facem cu tortul???? voi de care propuneti??
mi-a spus gagica asta de la lumea lui pitigoi ca a avut un tort excelent si mi-l recomanda ...
TORT DE CIOCOLATA CU CIRESE AMARE CU O SPUMA ACRISOARA, SOS DE CIRESE SI CIRESE.
si ce sa scriem pe el si cate kg sa aiba - 4 (la 35 adulti)??
LA MULTI ANI CLOPOTEI DE IAN-FEBR 2008!
pls dati-va cu parerea ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
HOUSTON .. WE HAVE A PROBLEM!
ce facem cu tortul???? voi de care propuneti??
mi-a spus gagica asta de la lumea lui pitigoi ca a avut un tort excelent si mi-l recomanda ...
TORT DE CIOCOLATA CU CIRESE AMARE CU O SPUMA ACRISOARA, SOS DE CIRESE SI CIRESE.
si ce sa scriem pe el si cate kg sa aiba - 4 (la 35 adulti)??
LA MULTI ANI CLOPOTEI DE IAN-FEBR 2008!
pls dati-va cu parerea ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kalosalina spune:
Mmmmmmmm, ce buuuuun! Mi se pare delicios!
Referitor la kg, cred ca sunt ok 4.
Si la mesaj ma gandeam la:
La Multi Ani Clopotei!
1 An
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)